Přejít na výpis diskuzí
Romero: "PC drtí konzole cenou a free-to-play modelem"
28.7.2014 | Adam Homola
547 příspěvků
-
Já jsem jeden s KPC superhráčov, takže jsme věsměs na stejný lodi, i když já považuju PC komunitu za bandu omezeých kašparů. Jinak, se samozřejmě uherský příteli omlouvám, že se jedná o zkratku rozšíření pro CoH a ne samostatnou věc, mi skutečně opravdu fakticky nedošlo. No, díky za opravu a google.
-
jaj, ty si jeden z tych PS4 superhracov tak preto nevies co je CoH 2 skus google hned ti povie
-
to tvrdim aj ja ale konzolisti tu roky pisali, ze potrebuju pohodu a lezat pritom na gauci *1*
-
Co je WFA? Women football alliance? Ty hraješ takový žužu-věci, jo? Čekám, že vytasí Armu nebo něco normálního, co hrajou uvědomělý PC hráči jako já, a on slavnej Pc kolega vytáhne takový lejna.
-
a ze na PC sa vsetko zpirati, tak v D3 tusim 3M kusov odislo za prvych 24 hodin, rovnako aj CoD vzdy ked vyjde 3-5M ks na PC hned v prvy den, a ze neni kupna sila na PC *3*
pekne to bolo vidno aj v BF2 volakedy 3M hracov na PC aj x360 aj na PS3 uplne rovnake cisla...ano vseobecne sa viac preda na konzolach a panom v kravatach staci vidiet stats z tabuliek predajnosti a kazdy ma jasno, ale to neznamena ze PC su vsetko pirati, aj konzolove hry sa piratia vo velkom s chipom + torrenty....druha vec z tych xxx milionov kusov mozno tak 50% a viac su aj tak PC hraci, ktori maju aj konzolu kvoli exkluzivitam...ale kto je pure konzolista a hater PC tak prosim nech si hra online tie slavne debilne bojovky, ja si zahram cez 1000 hodin teraz CoH 2 + WFA tak ako v D3 volakedy *14* -
podle mě se na gauči nedá ležet při žádném hraní, gauče jsou na hraní krajně nepraktické, když na nich člověk nesedí
-
Samozřejmě, že se dá na gauči ležet i při hraní pc, to by ale pro většinu zdejších pcčkářů nesmělo být gamepad sprosté slovo. A nevím jak ty, ale já se 12 hodin na gauči válet nemůžu.
-
https://translate.google.com/?hl=cs&tab=wT#hu/cs/
Při vší úctě musel jsem, to se nedalo. -
Jak můžu tolerovat někoho, kdo uráží Hry na PC aniž by je hrál, kdo uráží 16 bitový hry a vývojáře aniž by je znal. Oháníš se svobodou projevu a stejně akorát Trolluješ.
-
nevadi, nech sa vykecaju aj 15 rocne deti co nedavno dostali PS4 a nudia sa cez prazdniny, a teraz nieco napisu aj z PC alebo mobilu, rodicia uz maju dost upgradov PC tak dostali aspon konzolu *1*
aj tak na to odpoved nemaju, ze lezat na gauci sa da aj pri PC s gamepadom, ja si taku parbu sice neviem predstavit i ked mam 100 rokov xbox a PS2, by som si pozrel niekoho 12 hodin lezat a opierat sa jednou rukou...a nahodou ak deti este neviete vsetky hry sa robia na PC a exkluzivne Uncharted, LoU sa robia preto, aby sa vobec tie konzoly predavali, to len tak na okraj kto v tom nema jasno... -
Existenciu nikto nepopiera, len jej dolezitost. Vzhladom na popularitu konzoloveho hrania vo Francuzsku, USA, GB je to male zastupenie aj na europskych ci zamorskych eventoch zaujimave.
-
Kdo vi, zda by se vubec dokazali gamepadem trefit, pc hracum to dela desne potize.
-
Nikdo nepopírá jeho existeci, pouze se smějeme jeho miniaturnímu významu, který se konzolisté snaží zveličovat
-
Uznavam, ze to moje prirovnanie bolo prehnane, kazdopadne nic to nemeni na fakte, ze konzolove ''discipliny'' su ci uz rozsahom, poctom divakov ci zucastnenych v progamingu len minoritne.
-
HAHAHAHAHAhahahaha.. tak ten byl dobrej
-
Cisla ukazuji popularitu, nikoliv uroven o ktere se tu bavime. A ta popularita je silne ovlivnena asijskym trhem, kde je progaming nejpopularnejsi. Ale i tato cisla ukazuji, ze je zbytecne popirat exstenci progamingu na konzolich.
-
*1* Ale tak musel jsem si rýpnout *1*
-
Co presne jsi nepochopil na informaci, ze na konzolich se hraje na progaming "olympiade" a nikoliv ve "skolce"?
-
Taktika? Děláš si ze mě prd*l? A bleskové reakce, dynamiku pohybu bych spíš interpretoval za slušnej stav akutního rozpohybování střevního aparátu. Ale jak říkáš, bratře, každej podle svýho gusta, ovšem nad tímhle gustem teda řádně bliju.