Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem jeden s KPC superhráčov, takže jsme věsměs na stejný lodi, i když já považuju PC komunitu za bandu omezeých kašparů. Jinak, se samozřejmě uherský příteli omlouvám, že se jedná o zkratku rozšíření pro CoH a ne samostatnou věc, mi skutečně opravdu fakticky nedošlo. No, díky za opravu a google.
  • jaj, ty si jeden z tych PS4 superhracov tak preto nevies co je CoH 2 skus google hned ti povie
  • to tvrdim aj ja ale konzolisti tu roky pisali, ze potrebuju pohodu a lezat pritom na gauci *1*
  • Co je WFA? Women football alliance? Ty hraješ takový žužu-věci, jo? Čekám, že vytasí Armu nebo něco normálního, co hrajou uvědomělý PC hráči jako já, a on slavnej Pc kolega vytáhne takový lejna.
  • a ze na PC sa vsetko zpirati, tak v D3 tusim 3M kusov odislo za prvych 24 hodin, rovnako aj CoD vzdy ked vyjde 3-5M ks na PC hned v prvy den, a ze neni kupna sila na PC *3*
    pekne to bolo vidno aj v BF2 volakedy 3M hracov na PC aj x360 aj na PS3 uplne rovnake cisla...ano vseobecne sa viac preda na konzolach a panom v kravatach staci vidiet stats z tabuliek predajnosti a kazdy ma jasno, ale to neznamena ze PC su vsetko pirati, aj konzolove hry sa piratia vo velkom s chipom + torrenty....druha vec z tych xxx milionov kusov mozno tak 50% a viac su aj tak PC hraci, ktori maju aj konzolu kvoli exkluzivitam...ale kto je pure konzolista a hater PC tak prosim nech si hra online tie slavne debilne bojovky, ja si zahram cez 1000 hodin teraz CoH 2 + WFA tak ako v D3 volakedy *14*
  • podle mě se na gauči nedá ležet při žádném hraní, gauče jsou na hraní krajně nepraktické, když na nich člověk nesedí
  • kennyB
    Samozřejmě, že se dá na gauči ležet i při hraní pc, to by ale pro většinu zdejších pcčkářů nesmělo být gamepad sprosté slovo. A nevím jak ty, ale já se 12 hodin na gauči válet nemůžu.
  • https://translate.google.com/?hl=cs&tab=wT#hu/cs/

Při vší úctě musel jsem, to se nedalo.
  • Fordzy
    Jak můžu tolerovat někoho, kdo uráží Hry na PC aniž by je hrál, kdo uráží 16 bitový hry a vývojáře aniž by je znal. Oháníš se svobodou projevu a stejně akorát Trolluješ.
  • nevadi, nech sa vykecaju aj 15 rocne deti co nedavno dostali PS4 a nudia sa cez prazdniny, a teraz nieco napisu aj z PC alebo mobilu, rodicia uz maju dost upgradov PC tak dostali aspon konzolu *1*
    aj tak na to odpoved nemaju, ze lezat na gauci sa da aj pri PC s gamepadom, ja si taku parbu sice neviem predstavit i ked mam 100 rokov xbox a PS2, by som si pozrel niekoho 12 hodin lezat a opierat sa jednou rukou...a nahodou ak deti este neviete vsetky hry sa robia na PC a exkluzivne Uncharted, LoU sa robia preto, aby sa vobec tie konzoly predavali, to len tak na okraj kto v tom nema jasno...
  • Existenciu nikto nepopiera, len jej dolezitost. Vzhladom na popularitu konzoloveho hrania vo Francuzsku, USA, GB je to male zastupenie aj na europskych ci zamorskych eventoch zaujimave.
  • Kdo vi, zda by se vubec dokazali gamepadem trefit, pc hracum to dela desne potize.
  • Nikdo nepopírá jeho existeci, pouze se smějeme jeho miniaturnímu významu, který se konzolisté snaží zveličovat
  • Uznavam, ze to moje prirovnanie bolo prehnane, kazdopadne nic to nemeni na fakte, ze konzolove ''discipliny'' su ci uz rozsahom, poctom divakov ci zucastnenych v progamingu len minoritne.
  • HAHAHAHAHAhahahaha.. tak ten byl dobrej
  • Cisla ukazuji popularitu, nikoliv uroven o ktere se tu bavime. A ta popularita je silne ovlivnena asijskym trhem, kde je progaming nejpopularnejsi. Ale i tato cisla ukazuji, ze je zbytecne popirat exstenci progamingu na konzolich.
  • kennyB
    *1* Ale tak musel jsem si rýpnout *1*
  • Co presne jsi nepochopil na informaci, ze na konzolich se hraje na progaming "olympiade" a nikoliv ve "skolce"?
  • Taktika? Děláš si ze mě prd*l? A bleskové reakce, dynamiku pohybu bych spíš interpretoval za slušnej stav akutního rozpohybování střevního aparátu. Ale jak říkáš, bratře, každej podle svýho gusta, ovšem nad tímhle gustem teda řádně bliju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší