Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coz je ale bezpredmetne. Muzeme povrchne usoudit, ze hrace na konzolich progamingova scena az tak moc nezajima, ale tim spis je hloupejsi hracum na konzolich predhazovat moznost progamingu na pc, protoze evidentne hraci na konzoli tu moznost maji rovnez a navic je to evidentne zajima jeste mene nez pc hrace a ze ani ty to v naproste vetsine v nasich krajich nezajima.
  • Jenze mnozi si prave mysli, ze je jen na PC a o to prave jde a pak se hrozne divi, ze progamingove souteze nejvyssi urovne jsou i na konzolich.
  • jejdasek: Takže ceny v ČR jsou rozhodující v debatě o tom, jestli se dá postavit za cenu konzole stejně výkonné PC. Makes sense, peasant.

De-ží: Máš problém s chápáním textu, ty hry poběží na PS4 líp, protože jsou na ní víc optimalizovaný, ale to se týká jen her, který nejsou taky dobře optimalizovaný i pro PC a za druhý to nemění nic na faktu, že PC je za ty peníze prostě výkonější. Další věc je, že ten test je starý pár měsíců. Za rok bude situace úplně jinde, ještě víc ve prospěch PC. Taky nevim, proč sem pleteš cenu TV, když ta v testu není započtena. Keep trolling.
  • Slabota? Většina testovaný her jela plynule ve full HD a AA, lépe než na těch konzolích. Gamepad se do ceny vejde, viz reakce dole (ale hezký pokus). Sakra, zdá se mi to, nebo ty skutečně popíráš realitu a tvrdíš, že slabota = jelo to líp a vypadalo to líp, než na konzolích. Zabal to, peasante. Takoví trotlové jako ty dělají konzolistům největší ostudu.
  • Protoze na konzoli se hraje s gamepadem, protoze jednodussi neznamena lepsi, protoze se holedbas, ze by sis dal hrace na konzoli k snidani a chces dokazat, ze jsi lepsi.
  • Čekal sem, kdy se objeví někdo, kdo se bude smát taktice v Q3 a bude ho označovat za naspeedovaný nesmysl, když ve skutečnosti Q3 je pravděpodobně nejvíc skill-based FPS všech dob. Podle takové reakce jednoduše poznáte cod děcko, které absolutně nemá páru, o čem mluví.
  • C-BEAM
    he/he: sorry ale fakt s tebou nebudem ďalej strácať čas, nemáš najmenšiu predstavu o čom sa tu bavíme a vysvetlovať ti to nehodlám.
  • "Cisla ukazuji popularitu, nikoliv uroven."

"...popularita je silne ovlivnena asijskym trhem."

Ty si se minul povoláním, ty si měl být komikem. Vzhledem k tomu, že asiati jsou jedni z největších herních nerdů a vzhledem k tomu, že ta tvoje FIFA14, GoW, nebo Halo4 jsou totální nooboviny v porovnání třeba s MOBA hrama, Starcraftem nebo oldchool FPSkama jako UT nebo Q3, tak o úrovni skillu radši pomlč prosím.
  • C-BEAM
    a kde píšem, že je to len o myši ? myš je iba jeden z dôležitých faktorov.
  • Ono to není jen o myši, ale o těch hrách.
  • Můžeš na mě přestat reagovat idiote? Nic o mě nevíš, tak zalez do kazajky, paciente. V reálu by si šel s hlavou skloněnou chudáku.
  • Já se mám namáhat? Naneštěstí pro tebe, důkazní břemeno je na tom, kdo předkládá názor/fakta. Takže šup, hoď mi nějaký KONKRÉTNÍ HRY, který se na konzolích hrajou progamingově, ať se zasměju. Nějaký disciplíny mě nezajímají.
  • Dobrá, zahodím nevraživost a fakt, že Q3 považuju za kravinu z celé série a střízlivě si teda poslechnu poreferování na téma, co za taktiku se považuje v hratelnostním chaoticky naspeedovaným nesmyslu. Jestli je to jenom o tom, že nepůjdu za soupeřem, ale proskočím kouzelnýma dveřma a přijdu mu naproti nebo že se odpálím bombou kdesi do rohu mapy, kde seberu zbroj a nebo, že celou mapu budou poskakovat jak kus vola a pořád tak dokola, abych sejmul podobně poskakující voly, tak skutečně, v tom případě jsem definici taktiky zřejmě nepochopil.
  • C-BEAM
    progaming fičí skoro na všetkom na čom sa dá hrať *7* o to tu vôbec nejde, ide o jeho úroveň a rozsah.
    Gamepad navyše bude vždy už z princípu limitujúcim faktorom, predovšetkým v akčných hrách. Čím lepšie a presnejšie zariadenie máš (myš) tým sa zásadne zužuje sito pre tých ktorí chcú v progamingu preraziť.
  • Asharak
    Lituji že musíš hrát ne černobílé TV *15*
  • C-BEAM
    prečo by som mal hrať na gamepade keď mám lepšie riešenie ?
  • C-BEAM
    áno taktika. Ale aspoň je jasné, že nemáš predstavu o čom sa tu bavíme takže nemá zmysel pokračovať.
  • ja som nezbadal, ze by som pisal po madarsky, mozno tebe to tak pripada ale co uz...WFA ide aj samostatne ale ja som to kupil spolu takze 2 cdkey...preto som pisal CoH 2 + WFA... ale hlavne, ze sme sa pochopili
  • kennyB
    To je fakt, já myslel sezení (válení) na gauči *3*
  • kennyB
    Že jsem takovej komentář od konzolistů nikdy nečetl *8* To je zase rádoby vtipné přirovnání od pcčkářů, že při hraní leží na gauči *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit