Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja nechápu spojení permanentní smrt a autosave v jedné vete *9*
    • Ladislav_Loukota
      Taky mi to při psaní zamotalo hlavu, leč info o autosavu pochází přímo od vývojáře z podcastu The GameNerdz - http://www.youtube.com/watch?v=_09hk0gtJlQ. V 15.44 pán mluví o "autosave type thing", nicméně jde o nekvalitní nahrávku a příliš to nepopisuje, takže mě nebijte, pokud to jiný či novější zdroj explicitně popře. EDIT: nebo pokud jsem mu blbě rozuměl...
  • MikeiXX
    Je docela smutné, že atmosférou to takový AAA titul jako je Dead Space 3 strká hravě do kapsy. Inspiraci jsem viděl v Horizontu události a Apollo 18.
    • Imho jsi pozer, protoze neznas atmosferu ani jedne z techto her.
      • MikeiXX
        :) Nemyslím si, že by ty trailery nějak lhaly ohledně toho, jak bude vypadat atmosféra…
        • JohnyTheZik
          mne tenhle trailer teda nijak zvlast atmosferickej nepripadal.. nebo lepe receno, dead space 1 (popr. 2) trailer byl pro me o dost hutnejsi :)
          • MikeiXX
            Srovnával jsem to s trailerem na Dead Space 3. A ten mi teda atmosférou příjde prázdný oproti Routine. :/
    • Možná AA ale AAA bych neřekl.
  • Símvás, jakou kapacitu maji ty diskety co povalují na podlaze té stanice?
    Děkuji
    • spravna otazka, trochu divne.
  • Cypri
    To chci *14*
  • fizola
    Ó na osemdesiatkovych filmoch som vyrastal, videokazety stale mi je luto vyhodit takze takyto nostalgicky vylet plny strachu si rád dám :D
    • Inquisitor
      A nejlepší bylo když to daboval jeden člověk :D, ale toho už jsem naštěstí moc neužil.
      • fizola
        Ako dabing jedného človeka cez pôvodný zvuk má svoje kúzlo doteraz :D :D :D
        • http://www.youtube.com/watch?v=yo5WuzvywgA
        • Cypri
          do ted si takhle nadabovanýho pamatuju Robocop
          • fizola
            Ja Komando, aj keď tam nebolo moc čo dabovať :D
    • Cypri
      Taky tu mám mraky VHSek který nemám to srdce vyhodit *4*
  • Hmm, to vypadá zajímavě.. snad se to povede, ta atmosféra, hratelnost, originalita by mohla být vynikající. Zní to jako super hra na zimní večery :)

Akorát malé varování pro Pre"CoD"render hard core playery:

VE HŘE NEBUDE MOŽNOST ULOŽENÍ KDEKOLIV A CO JE VŮBEC NEJDŮLEŽITĚJŠÍ, JE ZDE MOŽNOST, ŽE SE BUDETE MUSET ZASTAVIT ! NEDEJBOŽE PŘEMÝŠLET !! A DOKONCE .... ZDRÁHÁM SE TO VYSLOVIT ... JE ZDE MOŽNOST, ŽE VAŠE POSTAVA ZEMŘE.... ANO, JE TO TAK, ZEMŘE. TUDÍŽ DŮRAZNĚ VARUJI PŘED POTENCIONÁLNÍM NÁKUPEM TÉTO HRY.

*1*
    • Hlavně to napiš se zapnutým caps lockem. Někteří lidi se mylně domnívají že to jejich mizernému přízpěvku dodá na důvěryhodnosti *7*
    • Tak mě teď pouč: viděls gameplay video? Nebo měls možnost si to zahrát? A podle čeho uvozuješ atmosféru? A jak jsi přišel na to, že "CoD" chlapci si to nebudou moci koupit díky obtížnosti? Pouč nás prosím :)
      • Jak děcka podrážděně mínusují, to byla ironie na dnešní lama hráče, kterým stačí opravdu málo a kupují srágory typu MW3.
        • kostejnesmrtelny
          To nebyla ironie. Zjisti si prosím, co ironie znamená.
        • Tak dospěláku odpověz na snadnou otázku a nedělej jen ramena :)
          • Stále ti to nedošlo?
            • Pouč mě prosím :)
  • Když chci hororovou atmosféru, dám si Silent Hill 4: The Room, Penumbra trilogy nebo Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. Pokud tohle bude mít podobnou atmosféru, budu se určitě těšit.
    • Inquisitor
      Já mám Cthulhu origo a nikdy jsem ho nedohrál. Nedávno jsem si na něj vzpomněl, ale na sedmičkách mi to nejde spustit. Existuje nějaký patch?
      • misho8723
        Mne osobne to na Win 7 64 ide úplne v poriadku..skvelá hra a jedna z najhororovejších hier vôbec
    • Call of Cthulhu je fakt šílenost. Už jenom ty infarkty při útěku před vidlákama z hotelovýho pokoje sem si docela těžko odnášel.
      • Mě tam děsili už jen samotní obyvatelé Innsmouthu.
    • fizola
      K tomu Cthulhu sa už musím fakt dostať, stále to zháňam legálne ale už mi asi fakt ostáva iba warez
      • vyšlo to jako plná k Levelu (tuším že pak i ve Score), tak si můžeš zjistit, který to bylo číslo a napsat vydavateli, jestli to číslo ještě nemá...
      • Treba tady: http://www.surtep.cz/call-of-cthulhu-tajemna-zakouti-zeme-pc-hry-1148/
        • fizola
          Diky, len dovezu aj na slovensko? bo slovenske obchody nemaju, na steame som to nevidel (možno blbo hladám)
          • Zeptej se jich, nevim (verim ale, ze by ti vysli vstric). Kazdopadne cena 29 kc za tento hororovy klenot je opravdu zadarmo i s prihlednutim k postovnemu, bez toho, ze bych chtel delt tomuto obchodu reklamu.
          • http://store.steampowered.com/app/22340/?snr=1_7_suggest__13
  • Tak toho že bych se v routine bál... se opravdu nebojim. Ne že bych vývojářům nevěřil, ale hnědý spodní prádlo nepotřebuju už od AvP, kde jsem se naučil být pánem svého svěrače *1*
  • Veskoslav
    Po pravdě. Ve hrách jako byl Dead Space, Silent Hill či Alan Wake si zároveň strašně rád zahraji, rád se i bojím a na druhou stranu mi občas strach zabránil hru dojet v tu danou chvíli, co jsem ji hrál. Ale když jsem viděl DS III, tak jsem se pousmál a řekl si, že nejvvětší lekačka či hororový zážitek bude ten, sehnat další 1000ce náborjů, co bych mohl vystřílet.
  • Mě už u dead space 1 vadilo jak moc je to akční a řikal jsem si, že bych přivítal něco kde by to vzali trošku vážnějš, pomalejš a adventurnějš. Snad konečně někdo pochopil, že méně je více a udělaj horror v prostředí, který k tomu vybízí. Ted jen, aby to netrpělo budget syndromem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit