Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme kódy do bety C&C: Tiberium Alliances
10.2.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Nevíte někdo jak udělat ten ukol (Found your first base)?Na to musí bejt to MCV nebo jak to mám udělat?Předem dík za radu.
-
-
Na to musíš mít MCV - a to stojí 2 a 2 milliony, takže nebo jto budeš mit na dlouho :-)
Jinak co ta ally?
Btw: najdes to ve 3 záložce research.
-
-
Máte tušení jak ušetřit na research MCV?
Protože já mám pocit, že to je nereálné. -
-
Tak za 2 tydny možná XD
-
-
Při té cenně, pokud by se nějak rapidně nezvedal výnos z útoků, tak to vidím tak za rok :-D
-
-
-
Hoj.Mám 3 FPS Firefox.Nějaké tip na normál hru?
-
-
Dole v pravo je options a hned jak to otevřeš mužeš odškrtat ty 4 věci dole.já sem si teda nechal zaplí animace,ale jinak ostatní vyplí a šlape to líp a občas pomuže vypnout zvuky. to osškrtni audio on.
-
-
Díky.Je to lepší.Ještě se optám.To je na způsob třeba travianu apd?..stavíš a utočíš?
Měl bych spoustu otázek,ale tu nejzásadnější,proč se harvestry nehýbou-nevozí :D -
-
Protože těží jakoby na tom svojem políčku a nikam se nehejbou.hejbou se jen jednotky při utoku.jinak zakladna je jen budovi bez pohybu(když nepočítám animace).
-
-
Další otázka.Nediv se,nehraju také hry.Hrál sem kdysi travian.
Jak se mě to tam vše na to políčko vleze?dostanu větší pole?je tam budov docela dost.
-
-
-
-
-
Zatím dost v pohodě hra.jen mám problém s Firefoxem.Tam mi to vyhazuje chybi ve skriptech,ale v exploreru to šlape v pohodě.nevíte čím by to mohlo být?A ještě se chci se zeptat.Je tam někde něco jako odhlásit a nebo se to jen ukončuje tím že stránku zavřu a dám opustit stránku?
-
Kdo chcete do aliance člověka s 450 body, invite Tarellond. Svět 2.
-
Kdyby chtěl někdo alianci tak posílejte.Jsem tam jako Frozovel(Svět 2).
-
Nevypadá to špatně, útok, obrana, stavění a všechno vypadá kupodivu na browserovku celkem k světu.
Ke spokojenosti bych ještě rád někomu rozbil hubu, ale týden newbie protection mi v tom zabraňuje.
Snad to bude úspěch. -
Hraju pod nickem MaxFeek, pošlete mi někdo pozvánku do Aliance, případně si mě hoďte do friendů. Díky :)
-
skoro všechno na tom vypadá dobře, až na jednu věc a to bonus z těžby, to je něco pro závisláky co u toho sedí 20hodin denně, rozhodně budou mít rychlejší postup ve hře, nevím, jestli to tam zůstane, ale už jsem to u nějaké té browserovky viděl, zkusil jsem ji a rychle skončil, nutit člověka u toho nonstop sedět je hnus, mně se u toho několik hodin sedět rozhodně nechce, chtěl bych sem tam něco vylepšit zaútočit a čau, no uvidíme
-
-
Bonus z těžby já mám vždy jednou za hodinu a může se tam dát 2x takže se stačí na to podívat jednou za 2 hodiny a nemusím tam sedět furt XD Nepočítám závisláky co to dělaj v noci kdy maj spát XD
-
Ty bonusovky se změní, na vyšších levelech dostáváš bonus jednou za několik hodin, takže tě to nebude nutit u toho sedět bůh ví jak dlouho. Já teď třeba čekám 45 minut a to to hraju asi hodinu.
-
-
Já jsem prozatím spokojen. Tímto děkuji redakci tiscali za zaslání kódu:)
Jinak hráč Veskoslav, až mně budete nabírat:-D