Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme kódy do bety C&C: Tiberium Alliances
10.2.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Problém je v tom pánové a dámy, že Tiberium alliances není realtime strategie, ale lehce netradiční browserovka. Nějakou chvíli už si v ní hraju a na to, že se stále jedná o betu a neustále se něco mění a upravuje mi to připadá daleko stravitelnější, než třeba Travian nebo Divoké kmeny. U bitev je třeba zapojit taky mozek a nejenom kalkulačku a výstavba základny je taky celkem vyvedená.
-
Hoši... co máte furt s tou grafikou? Například takovej Minecraft taky nejsou grafické orgie a kolik milionu lidí ho hraje? hm?
-
-
neporovnavej hrusky s jabkama
-
-
Age of Empires Online, Settlers Online, CaC Online ! Kam ten svět speje, už aby byl konec světa.
-
Už zase s tou grafikou? To snad nevíte že úplně vždycky nejdřív záleží na hratelnosti? Pokud ta bude dobrá tak grafika je mi šumák.
-
-
Ikdyž bude ženská v posteli naprosto super, taky si to taky neužiju, když bude hnusná jak noc *1*
-
určite, ale niekedy grafika dokáže hrateľnosť poriadne zabiť. A občas nielen hrateľnosť, ale aj žalúdok ;)
-
-
Jedna reklama před a dvě vyskakovací v průběhu ca minutového videa. Nepřeháníte už to trochu?
-
nepovažuju se za povrchního člověka, ale takhle hnusně vypadající hru odmítám hrát..
-
až by som dostal kľúč (uvidíme), tak zahrám, ale graficky ma to nenadchlo. je síce druhá vec, koľko tam bude hrať naraz ľudí, koľko jednotiek atď, ale aj tak, možno by som uvítal niečo v tomto zmysle, ale plnohodnotné. No možno na hranie v práci bude stačiť :)
-
Hmm teď hraju Settlers .... a asi jsem z něho moc zhyčkaný (graficky). Ale ani video mě nezaujalo. Ale taková lepší náhražka Infinita to nemusí být špatný.