Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme kódy do bety C&C: Tiberium Alliances
10.2.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Za týden budeme muset začít nějak utočit XD Už jsem vzal taky nějaky spojenectví s jednim Cechem MARV WoT :-)
-
Zatim docela sranda. Doufam ze to moc nezazdej placenim
-
musim rict ze to je zajimave takovy lepsi travian nebo divoke kmeny
-
Jo je to DObrý :-). Mne to baví jsem ve World 2 jmenem Stormangels kdo da Allianci?
-
-
Bufon1102 prijmem alianciu:D
-
bladedragon5 jo zatim to vypada dobre
-
-
Posláno :-) Na allianci
-
-
-
ah uz ho mam aj ja ide sa skusat:D
-
uz niekomu prisiel ten kod?
-
me teda stale nic nedoslo
-
-
A ono už je 20:00 ty negramotnej retarde?
-
-
Teď jsem rozehrál ty Settlers Online a jsem spokojenej. Druhá věc je že je to F2P od EA, což je dost vražedná kombinace... Zatím do toho určitě nepůjdu.
-
proc se pod tento text podepisuje pani redakce?? He???
-
-
Protoze to je redakcni informace? He???
-
-
Mam dost obavy co se z toho vyvrbi. Jestli to bude free2play jako NFS world kde me prejede typek s lvl 1 autem kdyz ja mam lvl 20 jen proto, ze si ho koupil za 500 tak at si to strcej vite kam.
Osobne model free2play nesnasim. Nici to cely herni prumysl. Misto kvalitnich her, ktere rad zaplatim (rozumne), vyvojari venuji cas blbostem jako je AoE online (coz je mezi nami to same jako NFS = neplat a hraj - ale - plat, hraj, a bav se) Settlers onlne a ja nevim co jeste online. Nehlede na to, ze vyvoj her bezicim v prohlizeci je podle me spise krok zpet. Ty hry jsou jak na HW naroky, tak na zpracovani a kvalitu podobne hram tak z doby okolo roku 2000. Bohuzel jsme o 10 let zpatky a preslapujeme na miste.
za poslednich par let se objevilo novych kvaltnich her tak pomalu, ze prsty jedne ruky by na jejich spocitani stacili 2x... smutne. -
-
No já třeba hraju World of Tanks (a to MMO jinak vůbec nehraju) a troufám si říct že tam je free2play udělaný naprosto parádně. Bez placení můžu mít i top tanky - sice to trvá déle a za bitvu nedostanu tak velkou odměnu jako platící hráči, ale v bitvě samotné mě hra vlastně vůbec nezvýhodňuje (krom prémiové munice, která taky není nic zásadního)
Pokud by se free2play model udělal tak jako ve WoT, tak bych vůbec nic nenamítal - nedal sem jim ani korunu, ale v nejsilnějším tanku si jezdím i tak -
-
WoT jsem prave skoncil, odmitnul jsem dal kupovat premium a tak me po par prohranych bitvach s tankem Tier 8 dosli proste prachy, nemuzu si opravit a farmit si 20k na opravu s nejakym low tier tankem, nehodlam.
-
-
Tak to teda musíš bejt hodně špatnej hráč, protože tier VIII se ještě jakž takž uživit dá - bez prémia je šibenice IX a X.
Al pokud se snažíš, tak tě osmička nemá šanci zruinovat -
20 k kreditu das sk KVčkem za bitvu (hraju za němce ale situce mě donutila).
-
-
Řekl bych, že prémiový hráči mají se stoprocentně vycvičenými posádkami, nakoupenými triedry a maskovacími sítěmi docela velkou výhodu. Ale jinak respekt, jestli ses vypracoval na heavy tanky bez placení. Já mám pocit, že se nezmůžu už ani na tier VI *4*
-
-
100% posádku si v klidu vycvičíš bez placení (a netrvá to dlouho), maskovací síť stojí tak málo že její nákup je banalita. Pokud u té hry přemýšlíš, tak si na sebe vydělá i tier VII (jako např s Tigerem jsem pokud mě zkraje někdo nesejme pořád v plusu).
Ta hra jde bez placení naprosto krásně ovládnout a věřím že když se do toho dostaneš, tak budeš taky v pohodě.
-
-
-