Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne voni chudaci nemeli za 5+let a hromaduy odkladu cas, protoz adabing delaj grafici a programatori (ostatne, vubec bych s nedivil, protoze to tomu presne odpovida)

    A na to aby se naucili udelat save taky cas nemeli. Textury to taky nezobrazuje, LOD nefunguje vubec ... meli vubec cas na cokoli? Za tu dobu co tohle placali se da udelat her nekolik.
  • To jiste, kde ja ... joo on Vavra plkal o Skyrimu jaka je to srajda, a sam udelal 10x horsi. Natocit film = klidne nekolik let jen hledani adekvatnich scenerii a priprava scenare. To co si ve hre proste namastis v editoru za odpoledne. Pak to mozna za par mesicu natocis, a dalsi rok nebo dva to budes strihat, delat k tomu animace, zvuk atd atd.

    A uz te slysim jak rikas ... no sorry, ty drzky vypadaj sice jasne umele, ale holt to tak vyslo no ...
  • Ten Deret je luxusní šašek
  • Pocit ze hry... Pocit ze hry by hlavně měl být, že je hráč kovářský synek a všichni s ním mluví srozumitelně, tedy JEHO řečí. Hráčovou. A většina hráčů mluví anglicky, německy nebo francouzsky. A ty dabingy tam jsou. Takže když se probudí, volá na něj máma "Jindro, vstávej" jeho jazykem, který v 90 % není čeština. Tenhle pocit ze hry by měli mít, ne že se tam mluví "dobově autenticky s příhlédnutím na lingvistickou specifičnost dolního toku Sázavy". Pro Čechy je to samozřejmě škoda...
  • ucho
    je fuk, jak mluvili tehdy. jde o pocit ze hry. hra se odehrava v ceske krajine, s ceskymi postavami. cesky dabing by hre slusel, dodal by ji atmosferu. pusobilo by to prirozeneji. chces tvrdit, ze ne? chces tvrdit, ze prirozeneji tam Cechum bude znit anglictina? zkus se prenest pres ten duraz na autenticitu a zamyslet se. urcite to zvladnes pochopit ;)
  • A proč by ve hře z 15 století měli mluvit moderní češtinou? *3*
  • ucho
    "Až budeš chlapče podepsanej pod minimálně podobným dílem, tak pak smeknu a můžeš si kecat co chceš"
    a já se s tebou vsadím o co chceš, že bys ani nepípl a pouze kritizoval. lidi jako ty moc dobře znám :D už jen to, že máš tohle potřebu napsat, je toho důkazem. kdo chce smeknout a vyjádřit obdiv, udělá to bez takových keců. v tomhle má například u mě Vávra taky obdiv. jeho jsem nekritizoval, Vávra odvedl slušnou práci. ale to, že jsou ve hře chyby, které tam být nemají, je prostě fakt. (za ty problémy mimochodem nemůže Vávra). teď už záleží jen na tom, jak rychle je dokážou opravit. a jestli je dokážou opravit.
  • to neni enginem. State of Decay jelo na Cryenginu a bylo to v poho. I jizda autem...
  • Ty si moc protirecis.

    Vavra je ten samej hater, co lidi tady. A jelikoz sme cesi, tak mu to daj sezrat no... "jiny delaj rozbity hry a von by to delal jinak"... a pak tohle.

    Ze te bavej rozbity hry je ok, kazdej mame uchylky. Nekoho to treba tak nebavi, na hry uz davno nemam desitky a stovky hodin casu a proto me treba stve, ze ti hra proste z neznamiho duvodu rozbije vsechny save pozice, a 10h casu nenavratne pryc.

    Jinak "Pan Ucho" ses i ty, taky si nic nedokazal a nikam se nepodepsal, takze ten tvuj komentar, je vlastne taky uplne nanic. A jinak v tomhle pravdu nemas, veci muze kritizovat kdokoli, kdo si produkt/sluzbu koupil.
  • Tilwaen
    Ježiš, lidi, to měl být pokus o vtip. Nepovedený, očividně.
  • jo, ten engine je brutalne narocny, ale hlavne spatne fungujici. Jedno jadro mi celou hru jede na 100 procent a to nemusim nic delat, je to snad i v menu. Ostatni jadra se flakaji a malokdy vyskoci nad 50%.
  • A v cem je nejlepsi? Vzdyt cela recenze je o soubojovem systemu, kteremu on neprisel na chut a neumi ho. Jednak hra neni pouze o tom a druhak ten soubojovy system je dobry, kdyz se to clovek nauci hrat a pouzivat spravna tlacitka ve spravnou chvili.
    To je jako by nekdo sel poprve hrat tenis, dostal klepec a stezoval si, ze ten micek nelita kam chce a proto cely tenis stoji za houby a nema ho cenu hrat.
  • A to by jako měli všichni Češi obdivovat jakýkoli výtvor, jakýhokoli jinýho Čecha jenom proto, že je to výtvor Čecha? Nemyslíš si, že případná a hlavně objektivní kritika může být propspěšná??? dzo :)
  • Kompost
    s"pozvem ta na veceru? navarim dobroty, preskumame si mandle, pozrieme na spektre dokument o pareni tucniakov?"s
  • Tilwaen
    10/10, na to bych šla do kina.
  • Tilwaen
    Ty nemáš rád krémové polívky?! A kdy tys sám naposledy udělal dobrou polívku, že kritizuješ, hm?
  • KronosDeret
    cože? proč smutné? je to nejlepší herní kritik vůbec.
  • Úplně bych neoznačoval autora videa jako lempla, ale jestli někdo bere Yahtzeeho "recenze" vážně, tak to je celkem ... smutné.
  • minimálně na tebe reaguje někdo. ve W3 na tebe vůbec nikdo a nic nereaguje, dokonce i hlavní NPC má jen pár linek a vůbec nereflektují svět, Witcher 3 je skript RPG a ne RPG, to je do značné míry i KC.
  • Prave proto jsem ho zminil. Vidim tam hodne obdobnyho a taky vidim, ze neni prca udelat 2 hodiny rekneme "AA" filmu, jak si nekteri myslej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit