Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok, přehnal jsem to... Nicméně musíš uznat, že vypnutí trávy neskutečně degraduje celkovou grafiku
  • Docela mě zklamala ta fyzika, do které jsem dával větší naděje. Buď jsou u ni špatně nastavené parametry pro gravitaci, nebo celkově nefunguje tak, jak by měla, gravitace mi opět připomíná spíš Měsíc než Zemi, shoďte si auto ze vzduchu a sledujte, co bude dělat *7* Zrovnatak vozidla opět (to už je u Army tradice) nezatáčí podle nápravy a mají pohlou osu otáčení někde dozadu.... Vím, že tohle jsou celkem prkotiny v tak velké hře, ale čekal jsem, že za ty roky se v BI poučí a tyto věci budou umět udělat správně
  • Myslim, ze Bohemka udelala chytry tah. Nabidla komunite moznost zahrat si uz alfu a zaroven si zakoupit plnou hru se slusnou slevou. To se ji podle me vymstit nemuze, vzdyt je to krok, kterej kazdej fanda jejich her muze jen ocenit. A ArmA byla vzdycky hra predevsim pro fandy.

Mimochodem, Supporter edice za nejakych 70 euro nabizela pro prvnich 500 zajemcu i jmeno v zaverecnych titulkach. Hned po odstartovani prodeje se pro velky zajem pretizily weby BIS a byly pomerne dlouho nedostupne. Podle me je to hlavne diky zajmu o tuto edici, protoze klasicke verze byly k zakoupeni i na Steamu. A kdyz sem se na jejich web dival druhej den po zahajeni prodeje, bylo uz vsech 500 mist davno vybranych. To jen svedci o tom, jak velky zajem ze strany komunity je i o nedokoncenou hru. Takze podle me nikoho pripadnymi bugy neodradi, naopak mu nabidne moznost podilet se na jejich odstraneni.
  • Kein
    Já s tebou nesouhlasím - z alfy se stane plná verze, takže na tom, že si hráč může koupit hru v alfa verzi nevidím nic špatného. I kdyby ji kvůli bugům nehrál, tak pořád má plnou hru za pár éček.
    Jediná věc co se bohemce může vymstít, je to, že všichni si koupí alfu a málokdo pak plnou hru, za plnou cenu.
  • Nie je tam ani zďaleka všetok herný obsah, práve ako si spomínal, je to skôr ukážka herných mechanizmov-konkrétne pechoty. ALFA má zatiaľ skvelý ohlas, myslím že to je dobrý krok. :-)
  • smejki
    aby nebyla náročná, kdy simuluje asi tři triliony věcí
  • celoush
    Přesně se to neví...
  • to svetlo je feature aby to vyzeralo realisticky a dynamicky teraz v tme nerozoznáš nepriatelského vojaka bez NV
  • takto sa robia hry k*rva, f*ck you EA !!!
  • Driv sem mel amd a mel jsem tuto znacku rad avsak po takovem debaklu jaky ted predvadi dam prednost intelu i kdyz nerad podporuji monopol *1*
  • Hrajes tak leda h*vno a akorat slintas *1*
  • tak neviem, mam z toho rozporuplne pocity.Chapem ze je to alfa verzia, co je mimochodom divny krok, ale aj tak. Nechapem preco to vydali, pretoze je tam docela dost drobnosti ktore nie su sice az tak zasadne (az na par veci) ale clovek ich vnima. BI dost riskuje ze si takto odpudi zakaznikov, alebo moc veri svojej komunite. Priznam sa cely tento krok vydania alfa verzie mi pride divny a podozrivy. Jedna toto neni alfa, vecsinou alfa verzia nema kompletne vsetky systemy, grafiku a podobne. Proste bezne alfa verzia sa neda normalne hrat a je to skor tech demo, ukazka hernych mechanizmov a tak. Toto vypada skor ako interna beta ktoru vydali medzi hracov akoze to je alfa. A teraz je len otazka ci si nepovedali ze po minulych Armach skusia chyby odlatit takto pomocou hracou alebo je v tom nieco dalsie.
    Co sa tyka samotnej hry tak tam chybaju niektore animacie, sem tam su zaseky, ako bolo spomenute trava pre AI neexistuje. Tak isto celkova grafika nie je sice zla ale napriklad vegetacia vyzera ako stromceky napichane vo vlacikovej diorame. Proste tam uplne nesedi. Ako keby mali mierne posnutu farebnu paltu. Modely su pekne hi res ale mohol by sa niekto pohrat aj prave zladenim celkovej grafky.
  • To me fakt mrzi :( Reseni slibovali uz u Army 2 pokud si dobre vzpominam...
  • Ale je fatk ze je to zatím alfa verze, ale myslim ze se to nejakzvlast nezlepsi *1*
  • No tak jedine diky mensimu rozliseni monitoru, hra je narocna to sem jeste nevidel a ani necekal za to ma ode me Arma 3 velke minus *16*
  • Nikdy...
  • Omlouvám se, ale prosbě pána anonyma nevyhovím. O zbraních toho vím poměrně dost, alespoň máme ten pocit, o Arma sérii a OF ještě více. Napadnout někoho na foru bez konkrétních výtek je jednoduché jako flusnout na někoho z okna paneláku a pak se schovat. :) Kritice se nebráním, ale musím být od věci
  • to jsi asi Flashpoint dlouho nehral ;)
  • Nemluvě o tom, že jakmile vypneš tu trávu, tak hra spadne graficky o několik levelů níž... Prostě buď bude mít člověk velmi nefér hru se super grafickou kulisou nebo fér hru, která bude vypadat úplně stejně jako Flashpoint s reálným stínováním
  • Keyz
    Tak to tedy moc nepokročili. Tohle mně taky štvalo. Pamatuji moment kdy mně někdo trefil skrze hustý porost a sotva jsem vylez. Dokonce myslím,že mně trefil nějak skrze zem.
    To bylo v ARMA 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit