Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci se jenom zepta, je tam nějaká balistická křivka kulek?
  • jendabek
    Zase tak dobře to nevypadalo, spíš jako poloviční Arma 2. Ale třeba takové animace rukou na volantu jsme tam měli (pracoval jsem tam) :)
  • To jsem si myslel. Tak nejak jsem to +/- autobus mel u A2. No nic. Budu muset pockat az konecne nvidia vyleze se sedmickovou radou... uz aby to bylo.
  • smejki
    Tak to vidim na střední až nižší detaily při vypnutým AA, abys měl snesitelnejch 20FPS.
  • Na buducom PC si dufam zahram A2 na plne detaily. A3 este pocka. *1*
  • Že furt někoho baví tohle vyvrácene tvrzení o nekrmení tollů opakovat. Tak to bohužel nefunguje.
  • Prosim tebe takovyto veci nejsou o tom jestli to modelari a texturari dokazou udelat. Takovy tech dema kde se zapalena cigareta po odhozeni do louze uhasi a kolem ni cakaji kapicky deste nevypovidaj vubec nic krome toho co zvladaji technologie. Pokud pan Vochozka delal neco podobnyho s nadeji ze nez se hra dokonci se stane zazrak ve skokovem narustu vykonu pak se evidentne mylil. Prototyp se dela jenom jako maly vysek kde se testuje co engine zvlada. Skutecna podoba hry s tim nema moc spolecne. To pak nastupuji kompromisy a ty jsou silnej protivnik ver mi.
  • nikde to tam nevidim
  • Arma3 Alfu sem si prosel a musim rict ze zatim vylepsili presne to co mi u Arma2 chybelo. Jen tak dal =D Doufam ze DAYZ bude sdilet engine s A3 a ne A2 az ro bude ten standalone.
  • Trocha kritiky.. nemuzu si pomoct, zrovna hraju modovanou armu 2 na vysoke detaily, a vypada to skoro stejne. Postavy jsou ve trojce urcite lepe natexturovane a interiery vehiklu vypadaj lepe, ale globalne po graficke strance vidim armu dvojku. Ale ve finale budeme stejne vsichni v multiplayeru detaily opomijet na ukor plynulosti a lepsi viditelnosti, takze ja se urcite obejdu bez bedaru a znaminek na kuzi nepritele :D ..
  • Jsem rad, ze se Arme 3 dari. Aktualne je dokonce nejprodavanejsi hrou na steamu, coz je vzhledem k tomu, ze jde jen o alfu, docela uspech. I novej Tomb Raider je az na druhem miste. V prvni desitce jsou dokonce jeste dve dalsi army. Kdyz se na to clovek tak kouka, nemuze se divit, ze se BIS pred casem rozhodlo distribuovat armu vyhradne pres steam.
  • "-cpucount=4"
    zde jsou i dalsi uzitecne parametry: http://www.youtube.com/watch?v=39GI-lPgtF4
  • Co jsem slysel, tak ArmA 3 zatim nevyuziva vic jak 1 jadro a proto teoreticky lide, kteri maji treba Pentium 4 s 5GHz, dostavaji lepsi FPS nez lide, kteri maji i7 2GHz. Da se to zmenit tim, ze na Steamu v ArmA3 Alpha properities zadate do launch option -cpucount=4 (nebo jiny pocet jader, ktere mate). Stale se vsak diskutuje, jestli to vubec neco dela, ale stoji asi za to to zkusit.
  • i7 2600k @ 3.4GHz a GTX295

Nativni rozliseni monitoru mam ale 2560*1440 a z toho nerad slevuju
  • O tom pochbuji. AMD se s Intelem ve výkonu rovnat.
  • no pokud ta hra nevyuziva HT tak se nediv, ze na i5 ti to jede stejne jako na i7 a ten maly rozdil tam je dany jen vyssi frekvenci i7.......takze nekdo z tiscali by se mohl jeste zeptat, jestli arma3 podporuje nebo bude podporovat HT.
  • Alfa se dá hrát !!!
  • Keyz
    Jaká vliv vybavení vojáka na odolnost proti zásahům?
    Je to poznat anebo není? Ve starém Rainbow Six to bylo skoro jedno a zase jinde to je jako kdyby měli na sobě tunu betonu.
    - I když mají skvělé vesty tak by je to mohlo rozhodit atd. Na tohle jsme zde zvědavej.
  • Arma hry nejsou pro každého, není to prostě střední proud a lehká rubačka. Kdysi jsem hrál Arma 2 a musim říct, že pro mě to taky moc neni. Mluvit o zabugovanosti a špatné optimalizaci Army 2 je zde nošení dříví do lesa. Problém byl hlavně podle mě v tom že se po celou dobu hry načítal obrovský svět, což ubíralo výkon a bylo to naprosto zbytečné. Upřímně musim říct, smířen s tím, že budu za vola, že si radši jako oddechovku hodim CoD hry, nebo battlefieldy.
  • Bohuzel zminovat kvality nedokoncene hry neni moc prukazne.
    Neni problem zbastlit krasnou, ale velice omezenou, ukazku hry a pak byt nemile prekvapen,jak shitozne by full verze vypadala.
    Vzdyt i Aliens:Colonial Marines, mely celkem ok vypadajici demo a jak to dopadlo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit