Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor o Arma 3 prozrazuje velké ambice tvůrců z Bohemky
6.3.2013 | Tomáš Jung
140 příspěvků
-
Jasne a kousek nahore sam pises ze "a když už je někde FPS horší, čapnu ovladač a jdu k TV kde to není s ovladačem tak znát".
Inu nekomu ke stesti staci nejakych 20 FPS, me az tak moc ne. -
A jak je to s vytížením jader procesoru? Konečně trochu závisý na počtu nebo to stále ženou spíš přes frekvence. Musím říct, že ze začátku jsem byl u A2 hodně zoufalej co se děje když mě proc jel na 50% a grafika na 70%.
-
A? Já pouze konstatoval fakt. So...relax. Kritika začne až vydají plnou hru.
-
Vazne? To me dost prekvapuje, ze by nepresli. Je to snad kvuli bojkotovani Steamu?
Arma 3 by snad mohla byt i snaze modovatelna, podle autoru, tak by mi to prislo jako velka skoda. -
Taky mam obavy,ze jsme trola prekrmili. Treba mu ale bude spatne od zaludku a da chvili pokoj.
-
Oni to kluci z komunity zas nejak vypozorujou a dalsi vedet. Bylo by lepsi to mit od samotnych autoru, ale co uz. Jinak koukam,ze na i7 930 @ 3.6GHz to zas tak o moc lepe nejede, nez na moji i5-760 3,3 Ghz.
Chci rict,ze kdybych do kompu narval cca 13 tisic (za i7 a desku), tak bych byl mozna zklamany narustem vykonu.
Na druhou stranu nemuzu rict,ze bych to uplne necekal a vice mene jsem si Armu 3 alfu kupoval jako prislib do budoucna, ze si nekdy zahraju v pohode full verzi. -
Vypadá to velice pěkně a nadějně .. jen si dovolím plácnout malou poznámku na hru, kterou vyvýjel Petr Vochozka ve zlínském studiu ještě asi před 6 lety a troufám si říci, že už v té době vypadala asi tak 3x lépe než tyhle ukázky *škoda jen, že enemy in sight bylo zrušeno!
-
nemaš si kupovat Intel, ja mam AMD Phenom I X4 965 na 4Ghz a nemam problem.
-
v Arma 2 mi to jde
-
proč 60fps? co s tim pořád máte? já hraju všechy hry klidně na stabilních 30fps a je to naprosto v pohodě. a když už je někde FPS horší, čapnu ovladač a jdu k TV kde to není s ovladačem tak znát
-
žeby to byla Alfa verze??? víš, alfa verze je verze před Beta verzí... Takže na bugfest to má nárok
-
umíš číst? co takhle si přečíst článek?
-
Je to lépe optimalizované než Arma2, ale stejně ti to může běžet všelijak. Moje i7 930 @ 3.6GHz a GTX 680 dokáže s rozlišením 1920x1200 na HIGH a vypnutý AA + vsync jet přes 50FPS (úvodní showcase mise). Na ULTRA s 2xAA to jede tak 30-35 a občas spadne pod. Je možné jít ještě výše a dát si všechno, včetně dohledu na maximum, to mi pak spadne klidně na 15FPS.
Každopádně u řady nastavení je problém vypozorovat, co se změnilo při přechodu o jeden stupeň výše/níže (a že těch stupínků tam je). Změny ve FPS taktéž, tam je potřeba o stupeň posunout 4 nastavení, aby to kumulativně mělo nějaký význam, což je unavující testovat. -
Som pocul ze patris do Gaj AMD clubu ?
-
Nástupce dostal ještě větší kanóny a k tomu 8 řízených střel (2S6M Tunguska), tohle se odehrává v blízké budoucnosti, takže bych se těšil na něco podobného, akorát místo těch kanónů laser nebo Metal Storm. Snad bude dobře udělaná simulace padáku, strávíme na něm spoustu času *1*
-
co máš za železo?
-
Je to normální předobjednávka na plnou verzi, akorát můžeme testovat už teď. Všechny další verze už jsou v ceně.
-
Takze bys to doporucil? Co na to tvuj framerate?
-
ono ludia co si kupia alfu, tak ked bude beta musia si ju kupit zvlast?
-
Prosím tě, zalez si zpátky do Uherska a nemel.