Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Děsně mně štve, že tráva je opět kulisa, kterou AI ignoruje. Člověk si opět musí dát terén na low, pokud chce hrát férovou hru. Stejně tak mi nejde na rozum, proč je tam ještě furt ta neuvěřitelná *doplňte ošklivé slovíčko dle vlastního výběru*, kdy plazící se voják vstane, jakmile narazí na nerovnost. FFFFUUUUUUUUUUU...
  • smejki
    To mně zas AA sežvejkal mou HD5850 celkem solidně. Ještě si s tim asi pohraju.
  • Ví se, kdy tato hra přesně vyjde? (Full verze)
  • Samozřejmě, že z pohledu na chod hry to je jedině +, ale není to takový požitek :)
  • Kein
    A3 nutně čekat nemusí. Podle mě je lépe optimalizovaná, než A2, tedy alespoň na mém PC jede plynuleji.
  • Kein
    Paradoxně AA mi neubral prakticky nic a vizor hry o hodně zlepšuje. Low stíny mi příjdou pěknější než high, které mám zubaté(pruhované).
  • smejki
    jo, dohled tentokrát žere fest, oproti dvojce.
  • smejki
    bohužel? Jak z kterého hlediska.
    Z hlediska chodu aplikace je to jednoznačné plus (myslím, že dáš v pohodě vysoké nastavení s AA). Z hlediska pohodlnosti hraní je to dost malý, ale ne nepoužitelný.
  • Kein
    Řekl bych, že dost velké. Mám, i5-2380, Gigabyte 7850 2gb ram, 8GB RAM. v rozlišení 1920x1080 a vše na ultra krom stínů (low) a PostProcesu (Normal) a AAx4 mi to jede na 40fps, dohled mám na 2000m, testoval jsem to na serveru na spawnu (základna s letištěm), kde bylo asi 8 vozidel, pár NPC vojáků a jedna heli, v krajince když jsem sám mám v poho 50+fps. Nejvíc mi ubírá fps dohled a postproces.
  • To bud rad, budes mit vic FPS.
  • Bohužel, monitor mám jen 19' širokoúhlý: 1440x900.
  • ...Díky. Já jsem OF hrál jako malej, takže tehdá jsem si toho nevšiml a pak jsem spíše hrával Battlefieldy+Counter Strike. Takže jsem to nevěděl:)
  • Kein
    Co se týká samotného ovládání postavy a zbraně, je to daleko lepší než v ARMA 2. I do dveří se už člověk trefí. *5* A myslím, že fyzikou pohybovadel bude kdekdo překvapen, jen lítátka mi příjdou víc prkenější, než v ARMA2.

Jsou problémy, ale se synchronizací v mulťáku, docela dost velký (vidíš jinou zbraň, než má druhý hráč vruce, polohy apod.), sem tam se zasekneš do textury,animace pohybu npc a hráče pořád sem tam divně přepne (leží najednou stojí apod.), animace nabíjení ve 1st person je hodně zjednodušená a světla v noci extrémně málo svítí - nevím jestli bug or feature, do některých pozicí ve vozidlech pak se nelze dostat (třeba poklop u Hunteru).

Hrál sem alfu cca 2h před chvílí, tak jsem si to ošahal. Jestli vychytají bugy, hlavně pak v mulťáku, myslím, že se máme na co těšit.

Hra mi jede líp jak ARMA2.
  • V některých hrách je 30FPS dostačující, ale zrovna arma 2 byla docela citlivá a když jsem si v editoru uělal velkou bitku a spadlo mě to na 30FPS dost mě to štvalo
  • Mam iba e6600 a 4770. Upgrade snad tento rok. *3*
  • Ghost47
    TIR funguje, akorát zatím Arma 3 není přidaná v ovladačích, takže si neumí sama přepnout profil.
    Změny v animaci a možnostech pohybu viz tohle video: http://goo.gl/rWuVt
  • smejki
    předpokládám, že jedeš na 1080p monitoru. Viděl bych to na střední až vyšší detaily s 4xAA, případně vysoké bez AA.
  • Mám 2 dotazy na ty co hrají alfu.
    Podporuje hra stále TRACK IR (hadwarové rozhlížení)?
    A jak se teď hýbou postavy stále to jsou prkenný panáci s delšíma nohama nebo už někdo nasnímal kloudně pohyby jako jinde přes motion capture?.
  • A btw. dle někoho, kdo to hraje. Jaký mám tak šance na plynulou hru s: Intel i5-3570, 8Gb ram Kingston 1333Mhz, Sapphire HD 6870 vapor-x 1Gb.? díky za odpověď.
  • Ta je tam uz od prvniho flashpointu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit