Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžká zbroj= hodně staminy= žádné kotouly jen mrskání o zem. Když chceš, můžeš hrát hru jenom se štítem a nepoužívat kotouly. Asi tak 90% hry jde zvládnout bez kotoulů...
  • demagog si ty. Zaštinuješ se tu frázemi a přitom jsi hru nehrál. Ubožák..
  • cheater jak sám přiznal.. vůbec nemá cenu reagovat. Trolling...
  • Asharak
    Byl vycvičen k metání kozelců, nevím co ti na tom příjde nelogické. Navíc má silnou vůli k přežití, tak se musí snažit. Taky je to svět magie takže svou vůlí si může pomáhat dvojnásob. Trochu fantasie! *4*
  • si děláš srandu. takže cheater? Nečekané. Ty by si měl raději držet hubu a vysrat se na flame, když víš o hře pyču...
  • A co Bloodborne?
  • Takže bylo nebylo království zvané Drangleic(asi Lordran) Zlá královna Nashandra, která zachránila kousek temnoty Manuse přijíždí do tohoto dračího králoství. Král je hlupák a nechá se ošálit krásou budoucí královny a pojme ji za ženu. Jenže královna chce moc, chce uzemí, proto se usmyslí, že bude potřebovat pomoc obrů. Pošle krále za oceán pro jejich pomoc. Po dlouhe době přijíždí král a vypukne válka o obry. Z Drangleic je pustina a temnota sžírá vše okolo. Ty jako undead máš šanci vyzvat královnu. Hodně ve zkratce snad stačí. Vše ti to řeknou NPC, stačí na ně kliknout..
  • Lotr
    Po 5 hodinách jsem používal Cheat Engine.
    Soubojový systém byl jen kotoul-štít-sek-kotoul a chtěl jsem proběhnout co nejpodrobněji hru bez zbytečného zdržování. Hledal jsem NPC které by mi konečně smysluplně řeklo "co se tu sakra děje".
    Není to skillu.

Prostě sem zjistil že mne ta hra nebaví po soubojové stránce ale jako u každého RPG mne zajímal příběh.
  • hobbito
    TO LOTR, pár poznámek:
    ♪) S domýšlením Loru máš pravdu. Většinu času hráč tápe, proč někam jde, proč tam potkal právě jeho a jakou to má souvislost s jeho posláním. Doplnění informací z popisků předmětů je většinou ambivalentní a lakonické. Dialogy jakoby spíš "oživují" daný level než vyjasňují, ale v té dvojznačnosti příběhu je právě esence Loru. Zkus se podívat na youtube Vaatividya - je inteligentní, přesný ve své argumentaci a nabízí zajímavé interpretace. Interpretace bych podtrhl, protože o tom je pro mě příběh DS. V mnohoznačnosti a nedovysvětlenosti. To mi voní.
    ♫) S absencí informací nemůžeš být více mimo - ony tam jsou, jen za sebou neleží kauzálně a zdánlivě spolu nesouvisí.
    ♫♪) Bugy - tady nevím, za souhrnných 300 odehraných hodin jsem nenarazil na jedinou chybu nebo glitch; pokoukání skrz textury jsem také nezaznamenal, pouze lze při troše šikovnosti někomu nahlédnout pod helmu (Onion knight,..)
    ♫♫) Očistec je dobrý výraz, jde prostě jen o to přisvojit si velmi specifický styl hraní, které ti DS nabízí a naladit se na jeho pravidla - ať už ti připadají drsná, zbytečná nebo hloupá, nikdy nejsou nespravedlivá. A právě systém odměny je při průchodech od ohni k ohni nejzábavnější. Vnímání obtížnosti záleží na hráči. Pro mě bylo nejtěžší pochopit herní mechanismy - systém zbraní, soubojů a scalingu (bez wiki) a hlavně udržení oné speciální ostražitosti při opakovaných neúspěšných průchodech.
    ♫♫♪) DLC - nehrál jsem, ale koukal jsem na walktrough a z dojmů je jasné, že se FromSoftware snažili alespoň poupravit slabší level design (vzhledem k DS 1) a přidat atmosférickou lokaci, které (opět podle mého názoru) v DS 2 hluše chyběly. Pokud bude kvalita dlc růst, tak s cenou nemám problém. Umělé natáhnutí času je z mého pohledu naprosto každé DLC. Pro fanouška jasná volba, pro hráče, který se ke hře už nevrátí promarněná šance.
    ♫♫♫) A tímhle tě rozhodně nechci diskvalifikovat, ale 37 hodin nahráno je zatracené málo. Není to příhodná hra pro časově vytížené jedince, o tom bez debat.
  • tomocz
    Za trolla jsem se nikdy nepovažoval a ani se nesnažím trollem být. Pokud ovšem po novu nejsou za trolly oznáčováni i ti, kdož směle kráčí proti základnám fanboyů a snaží se poukázat na chyby, které zmíněné osoby nechtějí vidět.
    Ano zvuky přes mikrofon. Jak jinak vysvětlit moment, kdy postavička projde přes trs trávy a ozve se zvuk, jako když se někomu trhaj trenky? :)
  • tomocz
    Nevadí mi upřímné nadšení, ale co se týče DS tak je to prostě demagogie, viz věta výše. Nikdo tady nemůže popřít, že například Bound by flame je ve většině recenzí kritizováno přesně to, co by mělo být daleko více kritizováno u DS2. A že má BbF daleko lepší příběh? Hudbu? Líp vypadá? Líp se hraje? To je všem přece u zadku, protože králem je nesmyslně těžký DS2. A přitom udělat těžkou hru není nic zapeklitého že? Zapeklité je naopak udělat obtížnost vyrovnanou a férovou, ale na to u DS nikdo nehledí. Kdepak.
  • Asharak
    Kterým rupne nervík z upřímného zklamání a musí ukázat svou pubertální stránku. Pěkné, až se divím že je to jejich nadšení upřímné. *7*
  • Pro mě tahle hra není také. Odrazuje je mne od toho ten combat systém. Co jsem viděl videa tak je to jen o tom dělat kotouly a uhýbat se tak ranám bossů. A když vidím jak postava v těžké zbroji a s mečem větší jak postava sama dělá kotoul tak to vypadá úplně trapně.
  • kokůtek je až moc mírné slovo. To co tu předvádíš je hate, trolling. Jak se vlastně opovažuješ soudit hru po čtyřech hodinách? Kde jsi skončil? V Majule? Zvuky přes mikrofon? Tím se prozradil..
  • Je rozdil mezi masazi (to se tyka reklamy) a uprimnym nadsenim lidi kterym DS prijde skvela...
  • Draken69CZ
    Jak bylo už několikrát řečeno a já to několikrát citoval: " Jsou hry a pak je Dark Souls"
  • ukaž mi steam... za 37h k vendrikovi jsi docela skilla.. čumím teda.
  • Lotr
    Fotr propasti. DS1
    Pokračuj
  • tomocz
    Prosím, oslovuj mne jako člověka a ne jako svůj nástroj, který jsi schopen stěží najít v zrcadle. Děkuji.

Co se týče hry, myslím, že 4 hodiny jsou dost na to, abych zjistil, jestli mě ta hra baví. A pokud vypadá jak portovaná z PS1, téměř jakkoli rezignuje na příběh, gameplay je udělán jen na to, aby lidi sral, přičemž obtížnost je takřka neférová, zvuky jsou chvílemi jak nahrané na mikrofon od mobilu, a hra samotná prostě nebaví, tak nevidím důvod, proč ji hrát dál a zároveň nemoci tvrdit, že mě bavila 6x míň než Skyrim (který mě mimochodem také zklamal). A to moje hatování je jen výsledek již zmíněné přehnané masáže a absolutní demagogie, kdy je každý schopen tuhle hru chválit a přehlížet její chyby jen protože je to DS, přičemž u jiných her jsou tyhle chyby těžce kritizovány a hodnocení hry strháváno do podprůměru, a přitom je ta daná hra daleko lepší, zábavnější a hratelnější, než tento odfláklý DS paskvil. A určitě tě ještě naštve, když si dovolím chování a přístup vývojářů přiblížit k Ubisoftu, kdy v gameplayích před vydáním ukazovali v podstatě jinou hru, než jakou vydali. A to nejen graficky, ale i leveldesignově. Stačí projet pár kritických videí na youtube ;-)
  • Lotr
    Nemám důvod hrát něco co mne nebaví.
    37 hodin se může zdát jako hodně ale prostě jsem jen chtěl přijít na "TO". "TO" proč lidé tu hru chválí. Nepřišel jsem na to.

Jinak u bose jménem Vendrik nebo tak nějak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit