Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor s Atsuo Yoshimurou o DLC k Dark Souls II
24.7.2014 | Redakce Games.cz
232 příspěvků
-
není problém. Jen mi řekni mám začít od Manuse? Víš kdo je Manus? Jelikož je dost důležíté pro pochopení dvojky
-
pošli odkaz, dáme coop..37 hodin, v jaké části jsi teda skončil?
-
Takže po čtyřech hodinách víš, že je to 6krát horší než Skyrim. To si mi ale kokůtek...
-
že by té masáži, kde ta hra sbírá ultimátní hodnocení a je mnohými oslavována jako nejlepší RPG všech dob? té masáži, kdy vyjde od tohoto studia jeden průměrný trailer na jejich další hru, a většina herní obce už si stříká do kalhot, jak to bude zase nejlepší RPG všech dob?
a ono je navíc dost těžké nahrát u takovéhle hry víc než pár hodin, protože například já jsem vzdal po asi čtyřech hodinách hraní, protože to prostě nemělo cenu. To i ten přeceňovaný Skyrim je 6x lepší hra než tohle. -
Koukám na svůj Steam účet a je to 37 hodin
-
Ach jistě.
Pověz mi prosím o jediném dialogu ve hře který skutečně něco vysvětluje. Cituj prosím tu spoustu informací.
A nebo ještě lépe. Pověz mi příběh DS2. Pověz mi motivace hlavní postavy. Pověz mi motivace nepřítel. Pověz mi proč. -
Vlastně kolik toho máš nahraného? Podle tvého přísvěvku 0hodin....
-
hned druhá věta a totální hovadina. Lore se samozřejmě domýšlí pří hře. Je tam spoustu informací a ne každý si to dá dohromady, proto je toho spousta na netu. Dle tvého příspěvku jsi posbíral, co jsi slyšel a vytvořil jsi tenhle nesmysl. O které mediální masáži píšeš? Myslíš těch pár videíí před launchem??? DLC
-
Vskutku. Žel ty následky jsou při nejmenším... skromné :D
-
Každý má právo na svůj názor a každý má právo nesouhlasit. Nakonec mediální masáž o tom jak je to skvělá hra byla až šílená. Musela mít následky.
-
Sám bych to nevystihl líp. Už před pár měsíci jsem si za podobná slova posbíral nemálo mínusů... :)
-
Já tuhle hru prostě nemám rád. Nemůžu jí přijít na chuť. Lore se domýšlí až po hře. Příběh je strašný a graficky je to zastaralé. A plné bugů. A to už vůbec nemluvím o tom jak je krásně vidět skrz textury. Prostě to není RPG za které se vydává.
Jako nalepit na sebe desítky lokací s tucty bosů a pak jako vysvětlení říci "je to očistec" je prostě hovadina. A ani těžký to není.
Ne neberte mne špatně. Pokud vás to baví hrajte. Hry mají být hlavně zábava. Nic víc.
Ale abych se vyjádřil ke článku. Politika Namca týkající-se DLC je asi ta nejhorší hned vedle EA.
Za nemalou cenu (24,99) nabízejí Season Pass který zahrnuje 3 DLC balíčky.
The first is Crown of the Sunken King - The second is Crown of the Old Iron King - The third is Crown of the Ivory King
To se na první pohled zdá výhodné. Pokud nezjistíte že souhrnně jde o 10-12 hodin dalšího obsahu ve kterém jsou jen přeskinované monstra a neexistující příběh odehrávající se v lokacích které jsou obdivuhodně podobné těm starým. Jistě lore si můžete najít na netu. A pak vám to možná i bude dávat smysl. Ale má pointa je jinde. Za těmito DLC není žádná práce. Je to jen umělé natáhnutí herního času které má jen vyždímat co nejvíc z profláknuté značky. A jako člověk který si své peníze vydělává...nu jako takový říkám že 75 dolarů je příliš vysoká cena za nic.