Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky, ja už na to nemám vážně nemám, abych s ním diskutoval. Taková tupost v přímém přenosu..
  • Draken69CZ
    Jak můžeš říct že obtížnost je nevyrovnaná nebo dokonce že není fér? Hra jde dohrát beze zbraně nebo armoru to asi chtělo trochu ladění a vyvažování, krom toho že tu je nepřeberné množství různých zbraní, armoru a předmětu to ti dává hodně variant a autoři s tím museli počítat. Jako hrát hru 4h a pak ji takhle sjíždět je docela odvážný zvlášť když není nic neobvyklého mít na prvním průchodu 60 ale i klidně 80 hodin.
  • Lotr
    Jo takže teď jsem i pirát.
    Přečti si podmínky využívání steamu chlapče. Můžeš cheatovat jak chceš. V singleplayer hře je to jen tvá věc. Pokud ale s takovou postavou přejdeš do MP můžeš na něj dostat ban. Ale jen v případě že provedeš invazi. Pokud jí někdo provede k tobě nu pak ho můžeš zabít bez postihu.
    Steam nijak cheatování nepostihuje když hraješ singl.
  • Je ti jasné, že se nezkonale ztrapnuješ? Ona je potomek Manuse? Chápeš. Ona ho našla ten zbytek a ten ji transformoval na potomka Manuse. Ty o hře nevíš vůbec, ale vůbec nic. Raději už nic nepíš, jelikož jestli budeš pokračovat, zapíšeš se do historie jako největší troll..
  • Lotr
    Aha takže když podle lore se svým páníčkem komunikovala tak mu asi jen očuchávala zadek.
    Ale dobře. Nu dobře...neumí mluvit. Tak vezmu do huby meč a rozhodne se zabít toho zombíka. Aby ho zachránila.

Takže královna je temnota? Ona tedy nenašla kousek "temnoty" z Fotříka? To jí to nějak nakazilo? Venerická choroba?
    Takže je temnota a jako taková chce vládnout spáleništi. Jo to dává smysl. A proto si pozve obry aby jí pomohli udělat táborák? A ti obři jsou také temnota a nebo se taky od královny nakazili?
  • Lži, Lži. Lži...
  • obhajuješ neobhajitelné.... Navíc jsi pirát, který se vydává. že si koupil hru, jelikož nikdo by neriskoval cheatovat se Steamem účtem. Jsi ubohý...
  • Lotr
    Ale no tak jsem jsem si editoval duše v savu. To nijak neovlivní engine ani stabilitu hry.
    Chyby ve hře byli a jsou. Ale musím přiznat že patch jich většinu opravil.
  • Lotr
    Nu chápu že jsi jen dítě které se uchyluje k urážkám tak ti to jako děcku vysvětlím.

Takže chlapečku. Byl jednou jeden dospělý muž který chtěl zjistit proč je DS tak vychvalované RPG. A ten dospělý muž to tedy začal hrát. Zpočátku umíral. Věděl že to je v pořádku. Ale pak přišel na jednu věc. Že se jen stačí zjistit pravidlo jak a kdy. Jak ten kostík útočí. Kdy zvednout štít. Pak se stává neporazitelným. A tehdy ten dospělý muž došel k závěru že nechce zjišťovat jak a kdy u toho davu nepřátel. Ten muž došel k závěru že chce vědět proč. Nechce tu hru hrát týdny. Ale chce vědět proč. Proč je vychvalovaná když je soubojový systém jen o "recitaci". To proč tedy musel být příběh. A proto se rozhodl že bude ve hčře bohem který si jednoduše dojde tam kam může a zjistí si proč.
    K tomu ale nedošlo. A tehdy ten muž došel k závěru že hra bez příběhu mu nestojí za hraní.

Takže děťátko už tomu rozumíš a nebo jen prostě budeš neustále brečet "jsi cheater a proto si nemohl zjisti nic o té hře protože v té hřže musí umírat aby jsi zjistil jak je skvělé béééé"
  • TheGGG
    lol hráls to vůbec Lotře? Jestli ani nevíš proč Manus zmagořil, tak o té hře nevíš vůbec nic.
    The main antagonist of the Additional Content, Manus is a primeval human and may or may not be the Furtive Pygmy himself, whose Humanity went wild. According to Marvellous Chester and Hawkeye Gough, Oolacile awakened him at the urging of a Primordial Serpent. Upon awakening, he flew into a rage, seeking to expand his domain while also seeking out his precious Broken Pendant. His influence corrupted the citizens of Oolacile, whose humanity was warped in turn, mutating them into ghastly creatures. His first appearance is in the Darkroot Basin, where his hand appears from a temporal portal and drags the player into the past.

Sometime before the player's arrival into the past, Artorias faced off against Manus. However, Manus was able to overpower the knight, but not before he sacrificed himself to protect his wolf compatriot, Sif. Manus, having defeated Artorias, corrupted him against his will.

Jen základ, žádná fikce a fan teorie. Na YT sou desítky videí k jednotlivým bossům a npcčkám, které propojují informace z DS I a DSII. To co kolikrát není víc než nesmyslný blábol jednoho maniaka může být klíčem k pochopení celého lore. DS má jeden z nejůžasnějších fantasy světů (vytvořených kvůli hře) vůbec. Emerické klišé braky ala hry od bioware nebo blizzardu strčí do kapsy. Bohužel pro některé hráče je to moc komplikované a radši se vrátí k braku.
    BTW: lords of the fallen vypadá jako laciný béčko.
    BTW2: nečekáš doufám že ti tu budu vypisovat odpovědi na všechny ty směšné dotazy?
  • Víš vůbec, kdo je Sif? Víš, že nemluví? Proč je postava nemrtvá? Co tak si pustit intro k DS1. Proč chce vládnout pustině? Tvoje iq je nula ne? Ona je temnota, ona chce vše mrtvé.. Tvoje otázky jsou jak z pomocné školy..
  • Draken69CZ
    Myslím že tvá největší chyba je že si neumíš vybrat hru. Pokud tě zajímá ukecané RPG tak sis vybral to nejmíň ukecaný RPG jaký si mohl :D A jak bylo už zmíněno mluvit o obtížnosti a chybách ve hře společně s cheatenginem je trochu mimo.
  • Lotr
    Zajímavé.
    Proč je tvá postava nemrtvá? Proč se rozhodne zastavit královnu? Proč obři válčí? Proč královna chce vládnout pustině? Proč ji nezastaví král?
    A pokračujeme.
    Proč fotr propasti zmagořil? Proč zkorumpovala propast Artoriase? Proč Sif jednoduše neřekne hlavní postavě "hele neblbni vole".
  • jenom podotknu, že jsi se přiznal k cheatovaní. Takže mluvit o tom jak je Dark Souls lekhé, je docela vtipné...
  • saab ty se jdi zakopat fanboyovska nulo
  • Lotr
    1. Dobře. Někomu to přijde jako klad. V pořádku. Atmosféra tajemnosti může být pro někoho zajímavé. Ale pro někoho jako jsem já. Tedy hráč který miluje ukecané RPG je to spíš frustrující. Samozřejmě jsem si o Lore něco poslechl a přečetl. Ale jak přesně říkáš. Jsou to interpretace. Můžou být pravdivé ale také může jít jen o spekulace.
    2. Popisky předmětů - náznaky apd. Jistě jsou tam. Ale jak píšeš. Zdánlivě spolu nesouvisí. A hledat spojitosti je jako hrát adventuru kde na okno používáš kočku. Musíš to hrát stovky hodin aby jsi je našel. A opět i poté co si to nějak pospojuješ jen o příběhu spekuluješ. Za celou dobu jsem nepochopil motivaci hlavního hrdiny nebo jeho nepřátel. Ale to je možná jen má chyba.
    3. Já na dost. Od procházení zdí po prolínání textur po vypadávání zvuku.
    4. Obtížnost. Je to obtížná hra? Většina nepřítel se dá porazit jen tím že se naučíš jak se pohybují. Po několika tě přestanou překvapovat. Jistě nepozornost = smrt. Ale ta hra není obtížná jen těžce hratelná.
    5. K tomu jsem se už vyjádřil.
    6. Nemůžeš říct že jsem jí nedal šanci.

Ale jak jsem už psal. Nikomu neříkám že jen ten můj názor je ten správný. Jen říkám že já tuhle hru nemám rád. Ale pokud někoho baví. Tak ať si jí užívá.
    Hlavní pointa mého prvního příspěvku byla o "škodlivosti" DLC jako takových.
  • Draken69CZ
    Pěkně řečeno, jen bych doplnil že pravá zábava s Dark Souls začíná až v NG+ a dál

Jinak DLC si pořiď stojí to za to
  • jak můžeš o těch chybách vědět, když jsi to hrál čtyří hodin?. Raději se už neztrapňuj.. Jen tak pro info: moje 1 projetí bylo za 73.
  • Ježiš saabe uklidni se :D... Chápu, že tu hru naprosto zbožínkuješ, ale ne každý je jako ty, tak tu přestaň kolem sebe kopat...
  • tomocz
    Hrál. Dokud jsem měl nervy. A stejně pořád nechápu, proč reaguješ, když jsi očividně nepochopil pointu mých příspěvků. Já nenadávám na to, že se někomu ta hra líbí. Když se mu líbí ať se mu líbí. Já nadávám na to, že ta hra má spoustu chyb, které jsou přehlíženy. Kdežto u jiných her od menších studií, je podobná chyba považována za něco absolutně strašného, kvůli čemu to nemá cenu hrát a je prohlášena za debilní. Už si rozumíme nebo budeš zarytě dál povídat své o tom, jaké jsem přirození, že jsem si dovolil šťourat do tvé oblíbené hříčky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit