Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor s Konradem Tomaszkiewiczem o třetím Zaklínači
27.7.2014 | Redakce Games.cz
131 příspěvků
-
Hmm nevím, ale dal jsem tomu 8hodin a ta grafika byla snad pořád horší a horší. Možná ke konci už mají vysoké textury a nevypadá to jako barevné zvratky, ale to zkoušet nebudu, z těch barev se mi dělalo totiž už mdlo. Jo ikdyž Zaklínač není nejlepší možné pokračovaní knihy, pořád to má o sto levelů lepší atmosféru, příběh než Divinity...
-
-
8 hodin u hry co s gameplay přes 100 hodin? tak to jsi viděl méně než 8% celé hry
-
-
hlavně že víš že nový Zaklínač má lepší příběh, když ještě nevyšel a z druhé hry jsi nedohrál ani tutorial, experte *1*
-
-
-
Jo todle bude pecka. Sem moc rád, že to na PS4 pofrčí na 1080p, dobrá práce Poláci, jidlo od nich bych sice nekoupil, ale ve hrách se zatraceně vyznaj. No když vynechám CI.
-
-
já na PC 2560x1600, ale 1080p taky ujde
-
-
možná tak na you tube
-
-
30 fps *15*
-
-
tak si počkej až to spustíš ty. Low grafika a možná 50fps. Stejně jako, řekněme 40% pcčkářů. V kvalitě lepší než na PS4 to určitě nedá víc jak 30%. Znám dost PChráčů a ti se u next gen her spokojí s 30fps. Vím že sou pracháči s komplama za 50 000,- co to daj na ultra s 60fps, ale dost pochybuju že mezi ně patříš zrovna ty.
-
-
Ty seš dobrý vocas. Konzole jsou už teď obstarožní krabice. Jediná výhoda konzolí je v tom, že mají stejná střeva, i když stará a tak "optimalizováno" je to pro všechny majitele té či oné staré krabice.
-
-
konečně někdo s nickem který odpovídá jeho IQ.
-
-
No já netvrdím, že jsou konzole zlo, ale obstarožní HW. Ano díky nim se HW nároky neženou do výšin a nakonec i vývojaři by si nědělali hlavu s optimalizací. PC za 50kKč je hezký, ale nemá ho kde kdo. Asi oba mluvíme o něčem jiném. Netvrdím, že nemáš pravdu a v mnohém jsi to trefil.
-
všechno co píšeš platí jen na papíře a ty to víš. Mě stačí když se podívám na nové infamous a vím že před sebou mám luxusní grafiku. Že má 10% PChráčů nabušený kompl za 50 000,- který překonává konzole je hezký, ale nic to nemění na faktu, že stále existuje obrovské množství PC hráčů, které je rádo za existenci konzolí, protože jinak by kvůli partě PC MASTER RACE nerozjeli nic.
-
Nick nemění nic na faktu, že hlavní výhoda konzole je její unifikovaná architektura a tím optimalizace pro jednu rovná se pro všechny uživatele.
Tím nezměníš fakt, že jinak je to obstarožní kousek oproti PC.
PS4= CPU: 8 jádrový procesor x86-64 AMD “Jaguar” GPU: 1.84 TFLOPS, AMD Radeon nové generace (cca GeForce 760) Paměť: GDDR5 8 GB HDD: 500 GB SATA (vyměnitelný i za HDD s větší kapacitou, podporuje i SSD disky) - v základu nemá SSD :) disk je v podstatě to nejpomalejší a nahrazuje se to velkou RAM a pamětí na GK aby se to nemuse to tahat z disku, když ovšem musí tak SSD je výhoda
PC: GK: GeForce TITAN - 4.5-8.1 TFLOPS Procesory: Core i7-4770K a tím jak půjde HW dál tak tohle zlevní a bude to dostupné, ale už dnes to konzole zadupe do země. Konzole jsou dnes obstarožní HW. To není jako když se objevilo např N64 nebo PS One nedo i PS3 bylo docela namakané atd... Konzole byly o něco lepší dříve dnes už ztratily tím jak se HW pro PC zlepšuje stále rychleji dech a nic na tom nikdo nezmění a pokud budou předpokládat, že musí vydržet cca 5let tak jen díky nim se bude vše držet při zemi a to co by PC uměly bude využívat jen sem tam někdo možná tak Crytek atd... Ale konzole budou za cca 2roky brzda jako hrom.
Aby nakonec konzole nejely přes Gaikai nebo něco podobného a tam jim to nemuselo počítat PC :)
-
-
-
-
Za 30 FPS FPS bude ráda i 780TI a piš si pod svým nickem idiote...
-
-
Jasne, take kecy.. 780 pojde minimalne na 60 fps, na ultra detaily
-
-
-
Njn, ač nerad tak já si na to polské jídlo (z Lidlu ) zvykl.
-
-
Nejsou to německé značky? Tuším, že lidl je německo. Ale je možné, že kupujou laciné polské šme *1*
-
-
Polské výrobky určené pro český a německý trh. V porovnání s konkurencí ne tak zlé, jak by se na první pohled mohlo zdát.
-
-
vehlasny znacky uzenin PIKOK a BARON, tyhle stacky nezere ani muj pes
-
-
No pořád je to lepší než Kaufland, Billa, TESCO atd...
-
-
Bon appétit
-
-
-
Nenech te zmást nesmysly pana Huhiho. Romám měl Sapkowski plánu už při psaní povídek. Meč osudu a Něco více otvírá vrata pro romám. Něco konči, něco začíná vůbec nepatří do historie Zaklínače a je taková humorná, paralerní povídká. Pro Jacka! Jaký spoilery? Ve dvojce ti dokonce Vernon čte o tom, jak je Geralt mrtvý.
-
-
Diskuze na urovni. *11* Nemam patent na rozum a nebojim se priznat kdyz se mylim. Ale tvuj styl diskuze je jako od dvanatcileteho fakana. Coz dost mozna i jsi.
-
-
Nelži trolle. Hra obsahuje lineární příběh a všechny recenze se shodoují, že se to dá v pomalém tempu dohrát za 30 hodin..
-
-
http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=17451
teď mi ukaž ty svoje všechny recenze, protože neříkáš pravdu
citace z jednoho z nejčtenějšího zahraničního webu gamespot:
"Longtime role-player Kevin VanOrd spent 65 hours playing Divinity: Original Sin, and still feels like he's only touched on some of the intricate systems that makes the game so extraordinary." -
lžeš
-
-
Ty lžeš nebo se světová média spolčili a chtěli hru ponížít, takže si vymysleli že 30 hodin, která zabere hlavní kampaň, by mohlo na ponížení stačit...
-
-
Frank to vystihol, za 30 hod dohrat Divinity na prvy krat nejde. Klames. A ziadny priklad dat ani nemozes pretoze praveze vsetky recenzie sa zhoduju na velmi dlhej hernej dobe, a vysokej kvalite, 87/100 na metacritics je jasny dokaz.
-
nikde nic takového nepsali, pokud ano, hoď sem důkaz nebo táhni
-
-
jinak nechápu kdo by u takové hry hrál jen hlavní příběh bez sude questů
no nic, jdu na oběd noobíku, hezky si mezitím nastuduj pár nových cizích slovíček, až dse tu ještě víc neztrapňuješ, papá :) -
-
a srovnáváš jhe od začátku jenom ty, demagogie ti taky zrovna moc nejde
-
teď ty, píšou to přece v každé druhé recenzi, tak to musíš mít hned *1*
a nebo jsi možná jen lhář ? -
mrkni třeba sem http://steamcommunity.com/app/230230/discussions/0/45350791849131865/?insideModal=1
I'm at 87 hours and not sure exactly how far I am, but I'm guessing another 15 hours.
I've got 85 hours on Hard diff and still going.
I'm 30 hours in and I'm still exploring the first major area (of four).
118 hours gameplay here...super enjoyed this game
115 hours in and still going. Love this game -
až najdeš recenzi, kde se píše o herní době 100 hodin :D BTW bůh ví, co jsi za mešuge.. Kradeš mi nicky a srovnávaš tu Zaklínače 3 s Divinity. To je jako srovnávat Maserati a Fabii.
-
smůtné
už jsi našel ty recenze, kde píšou že DIvinity dohraješ za 30 hodin? hoď sem link aspoń na 3 různé plz *3* -
X nám tu chyběl, že ty budeš Frankovo alter ego?
-
-
-
-
nečetl jsi náhodou recenzi na beta verzi kde byl jen první ostrov? *1*
-
-
-
Autore redakce, jděte už k šípku s těmi copy & paste nadpisy. Zaklínač se v češtině skloňuje, zrovna tak jako v polštině.
Čárky mezi větami v textech už radši neřeším. -
-
Místo aby si poděkoval za článek řešíš kravi.ny.
-
Uznávám, je to problematické, ale máme už dlouho interne stanoveno, že názvy her se snažíme neskloňovat. Ano, v případě Zaklínače by to šlo, protože název je v češtině, ale název hry by se pak musel sklonovat cely, tzn. "o Zaklínači 3: Divokém honu" a vsadím se, že z toho by si tady dělal srandu zase někdo jiný.. A vtipné hlášky o copy and paste si pls nech příště od cesty - tenhle rozhovor stál kluky dost práce na to, aby si pak zasloužili takovejhle komentář..
-
-
Já jsem to pochopil tak, že to copy and paste se vztahuje jen k titulku. To s vlastním obsahem rozhovoru a prací do něj vloženou přece nemá vůbec nic společnýho.
Taky bych tady Zaklínače sklońoval, ale kdyby na to kolega neupozornil, asi bych si toho nevšiml.
To, že taky děláte vlastní obsah, mimo mizerného překladu ze zahraničních webů (což je dosti... smutný...) je super... i když si říkám, že ještě víc super by to bylo, kdyby to byl v ČR standard... -
Zrovna v tomhle případě ale není problematické vůbec nic. Vždyť je to přece rozhovor o hře Zaklínač 3, tak nevim, kde je problém. Kdyby to byl rozhovor o té postavě, pak by se teprve dalo skloňovat. Děláte to dobře.
-
-
^ Vidíš, Martine Bachu, jak pletete lidem hlavy?
-
-
Lidi tady pleteš pouze ty. Takže podle tebe by v nadpisu mělo být "Rozhovor o Zaklínači 3: Divokém honu"? To je vyloženě humus.
-
-
Není důvod upravovat pravopis. Celou dobu říkám, že výraznější než špatné skloňování je absence slov "o hře", ale při snaze nadpis zkrátit se tohle obecně vynechává i na jiných webech a kromě hnidopichů nikoho nenapadne kritizovat.
-
To jako ze kdyz ti neco zni hloupe, tak si proste upravis pravopis/jazyk podle sebe?
-
-
Hotová tragédie.
-
-
-
Za prvé to není problematické, je to jasné jako facka. V češtině se tohle skloňuje, samozřejmě celé, jak píšeš, i kdybyste si v redakci stanovili pravidla jakákoliv. Srandu by si z toho mohl pak dělat kdokoliv, ale vás by hřálo vědomí, že to máte správně. Hláška o copy & paste neměla být vtipná, jen mi nebral rozum, že by to někdo takhle do nadpisu normálně dobrovolně a vědomě napsal.
To, že kluky rozhovor stál dost práce, oceňuju a děkuju jim za něj. Ale nechápu, proč bych měl podobné vyjádření díků připojovat ke každé kritice. Myslím, že oni si naopak nad svou prací nezaslouží podobný dřevěný nadpis. -
-
No, nakonec jsem usoudil že nejlepší bude se tomu skloňování celého názvu hry úplně vyhnout a upravil jsem to. Jde o to, že v naprosté většině píšeme o hrách s anglickými názvy a ty neskloňujeme - proto ten nesoulad.
Jinak, já jsem nechtěl abys připojoval díky ke každému komentáři a proste jsme se jen navzájem nepochopili - zmínka o "copy and paste", i když zřejmě myšlená k nadpisu, mě prostě v souvislosti s timhle rozhovorem na první pohled "nastartovala". ;) -
-
Vyřešils to dobře. Copy & paste bylo samosebou myšlené k nadpisu, vždyť ten rozhovor dělá Pavel Dobrovský. Jinak tam ještě pár čárek chybí, ale to už je detail*3*
-
-
-
Ja to nejak neresim,ale kdyz uz to mate tak stanoveno, stacilo pouzit anglicky nazev,ktery je snad celosvetove zazity.
A jestli se nekdo bude smat tomu ze by jste sklonovali? Proc resit lidi co se smeji vlastnimu jazyku?
-
-
heh ty máš co mluvit. Radši/raději čárka před "zrovna". Místo abys byl rád za zajímavý článek s jasně se vyjadřujícím nadpisem, tak si zkoušíš hrát na češtináře.
-
-
Proti Zaklínači 3 bude vávrovo Kingdom Come jako slepičí flus...
-
-
celkove vzato, jakekoliv rpg je slepiči trus oproti falloutu 2 a morrowindu, co je pro herni prumysl docela hanba
-
-
Jo jo, a taky za komunismu bylo líp
-
kompletně s tím souhlasit nemůžu ale něco pravdy na tom je mno ale je škoda že se nezapočital Gothic 1-2 to bylo ošklivé :,(
-
-
p.s. jasne nejaka ta perla by se našla, napr. vampires bloodlines, možna nwn atd.
-
gothic respektuju nicmene to povazuju za začatek zanru tzv akcnich rpg, co mne osobne moc nesedí
-
-
To je hloupost. Diablo byla klasicka akcni RPG a vysla o kolik let driv? O sest?
-
-
Možná MA1. MA2 a 3 už byli spíš střílečky s příběhem a dialogama, než rpg.
-
ne gothic neni cistokrevne rpg, patri to spíš dpo kategorie jako mass efect, tedy duraz na akci. ale neni to zas rezba jako diablo (hacknslash)
-
Ano presne. Diablo je akcni RPG,Gothic 1 a 2 byly cistokrevne RPG.
Dalsi dily a pseudodily radeji nehodnotim. -
diablo je jiny subžanr
-
-
-
-
-
-
finalyfuckly