Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor s Rybičky 48: O hrách, muzice a vůbec
16.3.2014 | Pavel Dobrovský
109 příspěvků
-
sme je meli na firemni akci.. hold vymetaj akce pro 20lidi ti pr potrebujou to je jasne :)))
-
vidím nadpis a říkám si wtf a tím pro mě tahle záležitost skončila... totální miss pánové
-
Kdyby přišel alespoň sám Mistr Karel! To by bylo něco. *3*
-
Commandos. To byla hra. *9*
-
Bomba, doufám, že v příštím videu bude Lucka Vondráčková
-
chápu, že je to tvůj subjektivní názor ale Majáles bych úplně nezatracoval fakt si někdy aspoň přečti line-up
-
Tohle je punk asi jako Helena Vondráčková. Rozdíl je v tom, že ona se alespoň za punk nevydává.
-
Langeweile! Pro Jehovu, kdo je tam pustil!
-
Nevím jestli jsou mi víc nesympatičtí tihle pop punkové, nebo jejich pop logo.
-
prekvapil kluk jeden pucistiska, ale muze dekovat konzolim, ze dneska uz se apgraaadujou vetsinou jen ovladace a samotnej hw jednou za 8 let
-
rybickova kapela me sice hudebne miji (coz vicemene vsechno z cech), ale rozhovor dobrej, sice to taky chapu spis jako pr akcicku, ale cert to vem
-
Netuším, co má takový Majáles společného s hudbou. Tedy, s kvalitní hudbou. Dám ti malou nápovědu: vůbec nic.
-
Rozhovor s Rybičky 48... tak takovej odpad bych od Games nečekal. Příště prosím někoho hodnotnějšího, děkuji.
-
presne, akorát by to chelo asi simultalni predklad *9*
-
Já bych třeba chtěl rozhovor s takovým Jackem1947, bylo by to omnoho zajímavější než s těmahle rádoby zpěvákama a jejich ''neslávě''. *3*
-
ses rebel chlape *1*
-
tos vyblil srajdu...spíš "Pop-rocks not dead"..
-
V tom pripade... si prosim o interview s nasimi dalsimi prednimi celebritnimi gamesniky. Treba Zdenda Skromach, neni to zadny blbecek a opravdu se vyzna. :o)))
https://www.facebook.com/zdenek.skromach/posts/10200548147465604?stream_ref=10 -
Co ma tohle proboha spolecneho z punkem?
-
jsme na herním webu, já mám třeba rád Hladíka, ale je mi šumák, co si myslí o hrách...