Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    svata pravda, blbecku s diplomem sem za svuj zivot potkal tuny. dost blbecku d doktoraty je i ve vlade. tihle panove nam delaji zakony pritom nikdy nebyli v samosce koupit rohlik. IQ opravdu neni navazane na dosazene vzdelani. nejchytrejsi lidi ktere jsem potkal titul nemaji a nebo o svem vzdelani vubec nemluvi. samostudiem a vlastnim usudkem dokazali daleko vic. nerikam ze neexistujou lide kteri maji titul a jsou "normalni" ovsem zase tolik jich neni:) jak by se na prvni pohled zdalo
  • tonnymontana
    jj asi tak. vem si ze u cs:sourc se komunita neprijemne rozdelila coz se snazi napravit az cs:go. kdyby vychazelo kazdej rok csko dopadlo by to jako cod a to znamena strasne:)
  • tonnymontana
    CSko ti nic nerika?:D lidi co maji skill a nevadi jim ze musi trenovat aby dali HS jdou do cska. ostatni si muzou zapnout cod.
  • CoD sem nikdy nehral a nikdy nebudu, ale pan Cocra má pravdu!
  • Toto by sa zislo v topiku kazdej diskusie :D
  • Jack1947
    Je plno "F2P" her, tech je spoustu a hraji se hodne sam sem i par FPS hral a na zastrileni je to ok, ted se jeste dalsi chystaji (Dirtybomb).
  • Jack1947
    Proc by se proboha menilo, vzdyt je to tak vyborne nebo ne . Paradni zastaravajici "engine", nadherna grafika s detaily , krasne efekty a detailni grafika, vynikajici letmy proverena hratelnost
    Vlastne zde nevidim jedinou nedokonalost, je to slibne se rozvijejici serie , celkove si myslim ze je to paradni hra, vsechny nove lepsi veci atp. Skoda ze pro mne je jen SP, a asi to tak i bude a navic to je fuk, radsi bych si zaparil COD1 a UO, bavil jsem se u nej velmi az COD prehodnoti svuj system a prestane jen recyklovat a "pridavat" , nebo mozna kdybych mnel kamarady a hrali by jsme vyhradne spolu to by myslim smysl melo takhle nema, (stale vice zacinam uvazovat o Titanfall to se mi jevi mnohem lepe nez recyklat COD... ).
  • haha takovy kec sem neslysel uz hodne dlouho
  • Já jsem poměrně skromně z nejchytřejších substancí, co znám, a tento vynikající titul jsem si dokonce i předobjednal za účelem dosažení vyšší pravdy, což se podaří jen málokomu, a roli hraje i podpora za báječnou práci jistému vydavatelskému domu. Ale abych se dostal k jádru věci. Protože mi bylo do vínku dáno trochu hodně té vědecké nadprůměrné geniality, došel jsem svým propracovaným výzkumem k pozoruhodným údajům - tak například bych mohl prokázat, že na světě je daleko víc Gum než hloupých lidí. Tito záhadní a z biologického hlediska divní tvorové-Gumy, jejichž jméno jsem taktéž geniálně zavedl pro vyjádření ještě geniálnější novinkové interpetace, se vyskytují napříč mnou zavedeným spektrem chytrosti od jedné do deseti, a jsou schopny se zamaskovat všelijak. Setkání s nimi je buď náhodné a nebo o sobě dávají vědět, ale rozhodně je nevyhnutelné, ať už nastane jakákoliv situace. Nejsou hloupí lidé, jsou jen normální a velmi elitně chytří, jenž pořizují bombastické hry (jako například hru popisovanou v tomto článku), kupují kalkulačky s psacím gamepadem pro PC, hrají; a až pak jsou Gumy, které tvoří specifickou skupinu, ve které paradoxně chytrost nehraje, ALE i hraje roli. Je to velká snadná věda, tak snad bude k dobru. Já jdu malovat kruhy do obilí.
  • CoD a esport? :-D Chaos bez skillu.
  • prudislav
    přijde mi že slova ESPORT a KILLSTREAKY se krapet odpuzujou
  • Nechápem, o čo sa snažíš.. Hejtujúci b1bečkovia majú teraz slinu, za mesiac vychádza Ghosts :D
  • BookerDeWitt
    Nikdy, nezaměňuj vzdělání s inteligencí. Protože někdo má diplom či vysokoškolský titul, ještě není automaticky génius.
  • Prosim neuraz se, ale hodnotit iq podle toho, co lidi hraji, vypovida spis o tvem iq, nez o jejich;-)
  • a proč by to menili, kdyz neco funguje tak nema smysl to menit. a cisla mluvi jasne že to lide chteji. a co se týče toho že je na trhu prostor pro jiny typ strilecky, no nevim zkuste nejakou jmenovat. ja znam akorat armu (nikdo nehraje), red orchestra (mala komunita, nic velkyho) a nepopularni ghost recon online. kdyz znate neco jineho, napiste, rad si to zahraju
  • Vtipné, hlavně esport u COD se zastavil na čtvrtém díle, další už nejsou použitelné. Nemůžou očekávat, že lidi, co to hrají pro prachy, každý rok přejdou na nový díl, to je nemožné.
  • Člověk s IQ pod 100 může dostat jakýkoliv diplom.Záleží jen na tom kolik je za něj ochoten zaplatit.
  • To ale vůbec není o IQ ;) ...Třeba já jsem v situaci, že jsem mimo vlastní práci ještě celkem zaměstnaný i ve volném čase. Pak, když si přece jen najdu chvilku na pc hry, nemám chuť ani vůli hrát hodinové mapy nebo se plížit čtvrt hodiny bez jediného záblesku akce nepřátelskými zákopy. CoD volím už po několikáté právě kvůli tomu, že se u něj můžu odreagovat a stačí mi k tomu pouhých 10-15 minut na mapu. Řekl bych, že takových, jako jsem já, je mezi kupní sílou CoD velká spousta, neřku-li většina.

btw.: červený diplom ze strojírenské vysoké člověk s IQ pod 100 nedostane ;)
  • kdo má iq větší jak 100 tak se na tuhle hru vysral po CoD 4..

a jelikož na světě je obecně víc hloupých lidí než chytrých tak se CoDku daří pořád skvěle.. bohužel..
  • Whoossain
    CoD už moc nesleduju, ale pokud vím, tak esport se stále týká především CoD4. Pozdější díly se díky naprosto přestřelenýmu množství perků, killstreaků a podobných hovadin velkýho úspěchu nedočkaly. Nemluvě o tom, že Activison poměrně nepěkně zasáhlo i do provozování herních serverů, matchmakingu, administrace a všech ostatních oblastí s MP hrou spojených. V zásadě se jim povedlo rozprášit komunitu, ti nejzarytější zůstali u CoD4 a ostatní se přesunuli jinam. já sám jsem velmi krátce hrál MP v MW2 a samotný gameplay se s CoD4 nedal vůbec srovnávat. Takže si myslím, že výmluva na esport je jenom alibistickej žvást, kterej nemá s realitou moc společnýho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit