Přejít na výpis diskuzí
Rubin: „Call of Duty se nemůže moc měnit kvůli esportu“
7.10.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
top su este misie kde je aj ta hromada nepriatelov ale spawnuju sa dokola lebo 9r nedosli nato ako naprogramovat ai aspon na urvni fear1..
-
nech je COD taký ako si jeho hráči žiadajú, vždy je dobré mať hru ktorá vyselektuje a pritiahne k sebe jednoduchších, aspoň nezavadzajú inde.
-
...a já měl dojem, že nás štve hlavně archaický engine, už opravdu nelíbivá grafika, koridory a ani špetka dynamiky...
-
No já si spíš myslím, že kritizovaná hra je jako celek ... od dost známých slyším větu: Nové COD si nekoupím, za těch pár hodin SP to nestojí a MP si můžu zahrátv tom co už mám. Ale tak zatím pořád ti co si to nekoupí z tohohle důvodu převažují nad tím, co se ušetří tím, že se to dělá jak se to dělá ... tak proč to měnit?
-
No aspoň že si našli další výmluvu ... Dělají to, kvůli tomu, protože jim to vydělá nejvíc peněz a na tom nevidím nic špatného, ale to že se mě pořád někdo snaží oblbovat mě vadí.
-
Který odplouvá do záchodu a poté do pultů našich obchodů.
-
SP je čím dál horší, jdu například, vidím spoustu nepřátel, říkám si to je v h*jzlu, to bude masakr a pak z hora přiletí vrtulník a všechny mi je postřílí nebo vybuchne bomba, všechny mi je do jednoho pozabíjí pes či prostě nepřátelé svou tupostí přijdou k mojí zbraní jak děcko k zmrzlinářskému autu a to je vše, žádná akce není, nejsou ani nervy, není nic, jen je na konci špetka střílení v uličce, aby se neřeklo.
-
tady je aspoň vidět, pro koho tu hru vlastně vyvíjej...
-
Mě by stačil server list a trochu delší doba hry/kola v MP.
-
Aha, ten tvůj nick....
-
to by si sa divil kolko ludi to hrava hlavne zaraba cod je najlepsia hra to preto ju ludia hravaju
-
COD a esport ? LOL HAHAHHA... ne
-
Call of Duty už dávno není Call of Duty... Nazval bych to spíš Call of Money pro vývojáře. Jinak z roku na tok mě pobavilo *1*
-
Mě přijde, že kritizován je hlavně singleplayer, a ten se určitě měnit dá.
-
esport? to sa niektore cod od mw1 dalej hrava? si neviem predstavit horsie balancovanu hru nez posledne diely cod..
-
" z roku na tok"