Přejít na výpis diskuzí
Ruská TV: může za výbuch na letišti Modern Warfare 2?
26.1.2011 | levis
122 příspěvků
-
hm. Z naštvání jsem šel ještě pátrat na ct24 po článcích o hrách.
http://www.ct24.cz/domaci/spolecnost/26394-nasilne-a-vulgarni-pocitacove-hry-si-v-cesku-mohou-koupit-i-male-deti/
Nevíte, prosím, název té hry, kde mám zabít, co nejvíce důchodců abych ušetřil státu peníze? :DD -
Este ze teroristi nehraly MW 1 lebo by isto naskakaly do Spookyho a kruzili by nad Moskvou dokym by mi došlo palivo alebo municia *1* *1*
-
Tenhle děda se o tom právě dozvěděl
http://www.youtube.com/watch?v=IP1eaR6Epco&playnext=1&list=PLD5A23A2C72CBD1F9&index=1
*1* -
-
Děda se dožije aspoň 120ti let :D
-
-
a tady se o tom dočetli další lidi :D
http://www.youtube.com/watch?v=Qmsh0kRKyB4&feature=related -
Terroristi se beztak raději cvičí s reálnyma zbraněma než někde na hrách. A sakra, třeba v Oblivionu se zabíjí medvědi, vlci tak proto lidé asi zabíjí zvířata, kvůli hrám, už i to došlo. A hlavně, co se jakej terorista natrénuje u CoD??? Možná ještě to CS, kde postřeh a nějaká ta taktika hraje roli, CoD... jdu a střílím jak pako, sem tam se kryju, lehce mě zasáhnou počkám a jsem zase jako rybička. Jediny co bych podporoval jsou "násylny" pro děcka to má logiku (i když filmy jsou toho plny, takže malinko zbytečnej boj), ale tohle je zase jen hledání nepřímiho viníka. Já bych teda podle nich zrušil i dějepis... tolik násilí, válek, zákeřných útoků a vražd... fakt, že velká část nemusí být ani zase taková pravda a kolikrát je to neskutečná nuda... a hlavně- děti se to učí už i na základkách to je vrchol :D *1* *1* berte to jako silnou ironii. Kdyby ta mapa nebyla na ruskym letišti ani by si toho nevšimli.
-
Terroristi se beztak raději cvičí s reálnyma zbraněma než někde na hrách. A sakra, třeba v Oblivionu se zabíjí medvědi, vlci tak proto lidé asi zabíjí zvířata, kvůli hrám, už mi to došlo. A hlavně, co se jakej terorista natrénuje u CoD??? Možná ještě to CS, kde postřeh a nějaká ta taktika hraje roli, CoD... jdu a střílím jak pako, sem tam se kryju, lehce mě zasáhnou počkám a jsem zase jako rybička. Jediny co bych podporoval jsou omezení/zakázání "násilnych her" pro děcka, to má logiku (i když filmy jsou toho plny, takže malinko zbytečnej boj), ale tohle je zase jen hledání nepřímého viníka. Já bych teda podle nich zrušil i dějepis... tolik násilí, válek, zákeřných útoků a vražd... fakt, že velká část nemusí být ani zase taková pravda a kolikrát je to neskutečná nuda... a hlavně- děti se to učí už i na základkách to je vrchol :D berte to jako silnou ironii. Kdyby ta mapa nebyla na ruskym letišti ani by si toho nevšimli.
-
-
upss, chybička se vloudila, omlouvám se, že jsem to tu nechtěně dal 2x jsem tu prvně.
-
-
no lol tak nakonec COD pomohlo k terroristum a stejnak mě to přišla přehnana mise dosti !!!!!ve hře prostě COD hru už nechci vidět hru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ale nejlepší je stejně Black ops *5*
-
je to pravda deti by nemali hrať nasilne hry, napr. CoD alebo aj online Battlefield by mali byť až od 16-18. Je to hanba ked rodičia nechaju svoje decka hrať take hry ale dnes sa rodičia o deti vôbec nestaraju.
-
-
To je zase něco jinyho, děti hned taky nejsou terroristy... i když někteří rodiče terorizují, ale to je jiná :D Ale mám na to stejnej názor, ale od 15 bych to už povolil, pokud tam není zbytečny násilí (urvání hlavy, hektolitry krve a podobny).
-
No když se vezme teorie reality ve hrách. Tak hry typu GT,Forza,NFS které jsou údajně velmi reálné by měli být ohodnoceny 18-21 + protože ukažte mi dítě, co má ve 4 letech řidičák.
-
-
Všechno je to stejně jenom reklamní tah :D teď si tu hru stahne ještě víc lidí nebo koupí...