Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosty souhlas a to nejen k nasilnym hram, ale treba i k MMO a online hram vubec. kdyz mi kolega v praci rekl, ze jeho 9 lete dite hraje GTA, tak sem opravdu nechapal.
  • Tak tenhle článek mě fakt pobavil :D:D hry za násilí můžou maximálně tak u porušených jedinců, ale nikdo normální by přece nevystřílel letiště protože to viděl v nějaký hře..první gra co sem kdy hrál byl asi duke nukem 3D a to mi bylo nějakých 6,7 max 8 let..a rozhodně žádnej psychouš co by měl chuť každýho zabít jen proto že sem to viděl ve hře fakt nemám..naopak když mě něco naštve a sem pod parou tak si radši něco zahraju třeba s kámošema po netu vemu si k tomu pivko, uklidnim se u toho a eště u toho pokecám atd..a názory že děti by neměli hrát násilné hry sou podle mě úplně mimo..sám si vzpomínám když sme si jako malý hráli na hřišti na vojáky a dělali sme různý bojovky a tak..nebo těch akčních filmů co sem viděl..když byste chtěli zakázat dětem hry kůli nasilí, tak by to stejně pochytili jinde...museli byste jim zakázat i hraní si na vojáky, zakázat jim se bránit proti starším dětem co by si třeba dovolovali, zakázat věřícím aby četli dětem z bible, zakázat dějepis atd...dokonce byste museli zakázat i Chucka Norrise :D:D prostě tohle neni problém, ale je důležitý aby rodiče naučili děti vnímat rozdíl mezi realitou a hrami..a hraní her vás rozhodně nenaučí střílet nebo tak..je v tom hodně faktorů, ale mačkání miši a tlačítek w,s,a,d to rozhodně nejsou..
    • Přesně, souhasím
      Ale zase 8letimu bych třeba Residen Evil do ruky raději nedával. Ale když to děcko opravdu chce, cestu si nějak najde, dřív... později, ale najde :) Pokud se nějak šíleně nechechtá, když někde ustřelí hlavu nebo nohu a nemá šílenej pohled v očích, tak se to dá... a to jsem viděla takoviho prcka... děsivej pohled. :-D
  • Ale moc se teda neinspirovali. Ve hre se to kalilo tezkym kulometem, tady akorat vyhodili do vzduchu popelak. Ne fakt- s tou hrou to ma tak akorat spolecne slovo "letiste, terminal".
    Clovek, ktery tvori takove asociace by si mel lisknout.
  • když jsem viděl poprvé tu zpravu o tom utoku na tol etište myslel jsem ze je to jen neco o cod6 ale pak jsem zjistil ze to nekdo fakt udelal asi nejaci čečenci hrajou cod6 a okopčili ten napad
  • Urug
    Naopak ta mise má dle mého úplně opačné morální poslání. Nemýlím-li se tak hráče na konci stejně zabijí. Čili je tím dáno najevo, že nemá smysl se kvůli jakkoli důležitému úkolu (agent v utajení), snížit k zabíjení nevinných lidí.
  • Ja bych si za teroristy zahral, treba odhodit predsudky. treba prvni hitman pobouril i recenzenty a casem jsme otupeli a nevadi nam hrat za najemnyho vraha. Predstavuju si to neco na spusob hitmana, spousta planovani, pruzkum, vice adventura nez akce.
  • rusáci byli vždy poněkud deb*lní, my o tom víme svý...
  • napriek tomu že ta udalosť je tragická som sa pri čítaní tohto članku fakt zasmial. *4*
  • omg modern warfare dnes nikdo nehraje, vsichni hraji black ops. To jsou nejaky lamy v ty televizy. za chvili vyjdou supr novy mapy tak si to stahnete at muzem parit
    • Cod stojí za hov*no od World at war
    • Jozef123
      BO je kravina
    • vsichni hrajou BO,no lol *1*
    • RakeW
      Dobré *5*.
  • Každý kdo hraje násilné hry neni normální a měl by se jít léčit.
    • Ty ses LOLek *1*, vzdycky mi zvedne naladu kdyz vidim nejaky vypatlanyho radobymoralistu *3*
    • Kdo je ve společnosti normální je ve skutečnosti zvláštní a tam hrozí problém nečekanyho zvratu. A pak jsou zase extrémy, kdy jsou lidi fakt nenormální až moc. :D Násilny hry kolikrát dokáží pomoct uvolnit v těle agresivitu a to co by se stalo ve skutečnosti, si člověk vypustí páru na pár polygonů.
    • Ten kdo má potřebu trollovat by měl taky :-D
    • Ty se jdi léčit *1* *1*
    • :D:D:D:D:D:D:D:D You made my day!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit