Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašně hnusná grafika...Star Wars bylo sice vždycky taková pohádka, ale todle je moc...nejsem nějaký prudér co by na grafiku nějak sázel, ale opravdu si neumim představit nějaký vážný příběh o příchodu temnoty alá Sithské imperium když to celé vypadá jako "vybarvi si sám svoje Star Wars v Méďa Pusíkovy"....
    • Taky se mi vubec nelibi. A nekvalitni animace grafiku jeste srazeji. Doufam ze herni obsah bude tak vyborny,ze ji nebudu prilis vnimat.
  • jojo video..az na to, ze ve skutecne hre do tech robotu/vojaku budete muset 20x seknout svetelnym mecem nez bude po nich...holt light sabre je jen takovy klacek na mlaceni po hlave
  • bude tam nejaky vztah mezi ucnem a mistrem? ja jen ze Yoda rikal ze vzdycky dva jsou :)
  • Malleth
    Proč tam udělali tak hnusný meče??? V prvních dvou Kotorech vypadali mnohem líp. A o těch kostýmech nemluvim. Tohle už má se Star Wars málo společnýho, ale hra to bude snad dobrá. Měli udělat radši pořádně na dupanej single player, než omalovánkový mmorpg.
    • Je to pořád ve fázi dodělávání,upravování,testování :-) je dost času než to vyjde.Tak snad ještě udělaj pořádnej kus práce (s grafikou nepočítám ta bude kreslená :-/ )
      • Malleth
        V to doufam, ale moc neverim. Blby na tom je ze v Lego Star Wrs III ty mece vypadaj o hodne lip :)
  • Asi mě roztrháte, ale to videjko vypadá hrozně tupě. Prostě strašně podivně. Když to vemu po filmové stránce tak je to fakt hrůza. (Třeba jak mu ten meč letí do ruky, to si jako ten meč letí sám? Vůbec to nevypadá, že by si ho k sobě přitáhnul silou.) To musel dělat nějakej totální amatér. (Sřih s těma robotama je naprosto tragickej 1:33 a dál.) Tohle se klukům moc nepovedlo.

Každopádně zůstávám stále skeptický, podle mě hra jako taková nemůže (a nebude) fungovat v end gamu. Každopádně jí přeju obrovský úspěch. (A malinko doufám, že se pletu.)
    • No musíš brát v potaz to,že je to hra :-) ne film.Nemůžou udělat tak parádně to s tim mečem a sílou.To by jsi mohl říct: "No a ta postava nehýbe prsty to jako jak může chytnout meč,když má tak rozevřenou dlaň :D ".Ve WoW taky nejsou všechny pohyby úplně dokonalý ještě pořád...vem si,když vyšlo WoW,tak taky těch patchů co ve hře bylo a bude.Pořád balancujou postavy,vylepšují atd...

Jinak taky mi přišlo nelogický RPG stylu WoW (dungeony,raidy) do SW...ale když Tank bude ten Voják se zbraní co bude mít štíty + Jedi healuje a dává na něj také obranné věci,tak by to šlo...protivníci také stojí daleko,takže oni se soustředí na toho kdo střílí nejvíc (pulluje,udržuje aggro).A ostatní stojí opodál a střílí a nebo v případě Jediho/Sitha jsou blízko a sekají.
      Já sám jsem na tohle opravdu zvědavý a doufám,že to pro Fanouška SW a WOW bude stejně dobré jako WoW a navíc ze stylu SW :-)
      • Ach jo... Tahle hra se tak prezentuje! Je v ní ten filmovej odkaz, a pokud k tobě letí meč jako by byl pověšenej na drátkách tak je to přinejmenší směšné. Ať si říká kdo chce co chce. S tím mečem to je hrozný a já bejt zodpovědnej za videa a bejt zaměstnanec v Bioware tak bych tohle nikdy nevypustil (a to není jen kvůli tomu meči). Nehledě na to, že jsem viděl videa starší kde byli hezčí animace atd. Když už chci nějak hru prezentovat udělám to jak nejlíp budu moct. Ale tohle je fakt fail (a znovu říkám, viděl jsem víc videí a byla mnohem lepší jak je tohle.), vy jste nepochopili, že kritizuju kvalitu toho videa ne hru jako takovou.

WoW právě, že se na to hodilo úplně ideálně. Vem si to z pohledu strategie. Taky tam máš jednotky co v podstatě "tankujou", ty co dělaj "dmg" a jednotky co jsou "support" ať už heal bo nějaký debuffy. Tam to funguje už od základu. Pokud tohle mikro ve hrách nevidíš, tak to není můj problém. Dále ve Warcraft3 byli i mise "něco jako RPG", nebo mise Rexxarem. Bavili mě snad ze všeho nejvíc (možná tam vznikla myšlenka DOTY, což považuju, a diamant v game designu).

Ale ve světě SW? Nic takovýho nefunguje. Jedině možná velký PvP bitvy. Kde se bojuje na všech frontách. A všemožnými způsoby. Ale jako dungeon to tam nemůže fungovat. To je prostě lámání dřeva přes koleno.

P.S. Když jsem nad tím přemýšlel. Jediný co mě napadlo, je oddělit charaktery a každý by měli jiný svoje "dungeony". V jiném stylu. Dejme tomu Jedi by měli něco jako přepadávání a škodění. Ale byli by tam jen oni a byla by to spíš klasická skákačka hopsačka mlátička. Dejme tomu Vojáci by zas měli jiný scénáře. A každá ta class by bojovala na jedný straně fronty za stejným účelem. Finálního konfliktu. Dobra se zlem. (Svět by byl rozsfázovaný na sezony, kde by byl rozdílní kontent pro každou class. A nakonec by se háči utkali mezi sebou. V nějakém konfliktu (dejme tomu jako ve filmu). A kdo by vyhrál tak ten by měl přístup k nějakým odměnám. A pak by začala nová sezona. A tak dokola...)
    • co já vím tak v každé hře když je meč hozen tak se vrací úplně stejně, ať už to byly force unleashed nebo jedi outcast či jedi academy, dycky oblouk točícího se meče do něj a zpět :)
    • No, kdyz uz rypes do takovych detailu, tak zrovna moc nechapu, co se ti nelibi na te scene s mecem. Na to, aby ho k sobe pritahnul, nepotrebuje machat okolo sebe rukama, v koncetinach Silu nema.*3* Strih s robotama? Nevim, ty uz mozna pusobi trochu hure, ale mne se to zda porad dobre.
      Podle tebe "takova" hra nemuze uspet v end game contentu? Proc? Chtel bych slyset nejake konkretni priklady. Minimalne ve stylu Warcraftu tak funguvat urcite muze (raidy, dungeony, battlegroundy, pravdepodobne i nejaka forma aren) + snad i dobry crafting.
      • Co se mi nelíbí? Se podívej jak ten meš k němu letí. Je jak na nějakýho lankách. Není to tak, že by natáhl ruku a on mu do tý ruky jakoby skočil jako ve filmech... Když ti to přijde v poho tak ok.

No právě, že ve stylu Warcraftu to fungovat nemůže, podívej se na video z Flashpointu. Bída, děs a utrpení. Už ten feeling z toho je hroznej. Ranged tank a pod. Podle mě by tam měli vymyslet jiný systém pro end game. Svět SW se na tohle prostě nehodí. Měli by vymyslet jinej systém

To PvP ok. Ale furt týpek se světelným mečem je týpek se světelným mečem. A panďulák s pistolkou ho nemůže dát. Ale to je prostě daný v Lore, že Jedi jsou OP. Maj to bejt nějaký super rytíři bo tak nějak ne? Ale když to dobře vyvážej, proč ne. S craft může bejt v pohodě, na tom se nedá nic zkazit.
        • Jen takovej postřeh k tomu že Jedi je OP. Nejsem zrovna nějakej extra fanoušek SW ale co si tak pamatuju tak teď si nejsem jistej jestli v EII nebo EIII kdy tam bojujou jedi v aréně a jak jich tam kopa umře tak určtě ne tim že by dostali nemoc ale buď je postřílí klony nebo je sejmou taky mečem. Oni jsou jakoby silní ale ne nesmrtelní proto na konci zůstane vlastně jen Luke pokud se nepletu :)
          • V ep 2 a 3 žádný Luke nebyl (pokud nemyslíš to mimino na konci trojky). *1* *1* *1*
  • Jedi Sentinel vypada mooc dobre hh :)
  • a holky maj zase melouny :) zajimalo by me jak snima mohou behat a bojovat XD
    • Ve starwars jsou všechny holky plochý *1*
  • kobzool
    To zas vypadá na hru kde člověk bude muset hrát za holku, kvůli tomu že muž vypadá jak homokláda...
    • tos asi nehral Lineage 2 co? :D
      • kobzool
        Mě stačil BElf hunter z WoWka. Ten dycky jak střílel, přidřepl a mrkl, a já se pak bál že na mě v Běláku vyskočí jakysyk hovado.
  • No nevím, nevím, zatím mě zaujal jenom ten nápad, udělat MMORPG ze světa Star Wars, ale jsem k tomu spíše skeptický. I když možné je vše *5*
    • Drom
      uz od roku 2003 bezi SW galaxies, a od minuleho roku SW clone wars adventures. Star wars je mezi MMO veteran
      • Ano to je sice pravda, ale ani jedna hra není tak komplexní, jako právě tato.
        • Drom
          Hmm, tak to bych se hadal. SWG je sakra komplexni a dodnes ma jeden z nejlepsich craftingu vubec. Space ma 100x lepsi nez bude mit TOR a o hracskych domech, story tellerech atd ani nemluve
  • Drom
    Takove inside info: na tomto videu se podilel nove najaty zamestanec Bioware Austin - Brandon Miletta, ktery po 2 roky spolupracoval na fanovskem webu a podcastu o SWTOR a pred par mesici ho Bioware najalo. Tomu se rika splneny sen. *3*
    • treba se ti taky splni :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit