Přejít na výpis diskuzí
Různé herní styly next genového Dying Light ve 12 minutách ze hry
16.8.2013 | Adam Homola
37 příspěvků
-
To není násilí, ta postava se jen brání zombíkům. To jest sebeobrana. Kdo někdy vyjednával se zombíkama, ví, že bez tvrdé síly to nejde.
-
taky nechápu mě se i tahle grafika zdá fajn nic víc nepotřebuju po grafický stránce
-
Nebud smiesny, v Dead Island sa ti palka rozbila za par sekund, toto je jasne ina hra.
-
To bych se teda hodne divil kdyby ne *15* .
-
nerikam ze je to horsi, ale jak je to podobny dead island, tak uz to hrat nechci, jsem takovejch her nabazenej az az
-
omg je to pre-alpha full hra bude vypadat uplne jinak takze nechapu co furt melete neco o hnusne grafice
-
Jj, Woodkid je fakt dobrej:). Taky sem ho zacal poslouchat.
-
Takhle mělo vypadat pokračování dead islandu a ne riptide :) ,ale jinak to vypadá parádně ,na coop jak dělaný .
-
Musím se přizna, že jsem se u tvého komentáře smál, asi víc než by normální člověk měl.
-
Už tak je tam dost walkerů a runnerů, a teď k tomu ještě přidaj tu velkou svini... meh.
-
Nevim co podle tebe znemná "stojí a nechávají se zabijet" , ale podle mě to znamená že fakt stojí a nechávají se, tady přes den tedy fakt nestály a dokonce představ si i po tobě svým pomalým pohybem šly :D a pokud chceš l4d zombie tak to si počkej na noc a nech se najít :D ale nečekej že je jak v l4d ubiješ všechny sám, tady budeš muset zdrhat :) .
PS: Neber to tak že l4d nemam rád, dvojku jsem hral x hodin jak kampaně od tvůrců tak i od komunity a bavil jsem se ty dlouhé hodiny královsky, ale tady mi prostě sedí tihle, přijde mi to (hlavně v noci) děsivější než v l4d kde se fakt nedá bát ( ale i tak je to hodně solidní a velmi dobrá zombie hra) -
to bude srack*. vypada to jak dead island jen v jinem prostredi. zombie tam jen stoji a vy je zabijite. kdyby se zombie chovali jako v left 4 dead tak budu spokojen
-
dost naskriptované(coz se asi takove ho videa ceka co :) ) ....ale jestli budou takovehle situace(viz holcicka, parta pobudu) v rozumnych odstupech tak je to "must have titul"
-
díky tomu jsem začal poslouchat Woodkida :) už jsem si jeho hudby teda všiml u AC: Revelations traileru (Iron) ale Run Boy Run mě prostě pohltil
-
přesně tak, proto jsem v hitmanovi vždy používal škrticí strunu, aspoň jsem si nezamazal těma cákancama ten fajnový oblek, agresivní to taky není a uklid je snadný
-
Musím souhlasit, tmavá noc je super a útěk no vypadal přinejmenším napínavě, být to já kdo hraje asi bych byl plnej adrenalinu a potil se.. uvidím dál, ale zatím spokojen..
-
dobry :) zatim spokojen
-
mozna nehodi, ale hram to dodava dalsi herni prvek nez jen klasicky walkery a behace. v l4d a dead islandu sem souboje s temahle stvurama bral jako dalsi vyzvu nez premysleni jestli pasuji do tohohle sveta
-
dle me to bylo pripraveno v ramci gameplaye aby ukazali nocni zivot nic vic
-
mi tohle násilí už pomalu začíná vadit, neustále cákání krve a půlení zombie, v Bioshocku zase vytrhávání očí jakýmsi přístrojem, zbytečně agresivní a násilný hry