Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatim to vypada dobře. A žadny HUD ani "XP received for blah blah" se mi libi. Ve tmě nešlo skoro nic vidět, což se mi taky libilo. Ja se teda těšim.

Dead Island mě sice s kamošem bavil, ale takovy ten strach kdy před něčim fakt utikate aby vas to nechytlo (Nemesis z RE3 např.?) tam nebyl. Tady to možna i bude a to by bylo taky fajn. A dalši + je pro mě kooperace, ktera tam bude.

No prostě zatim si myslim, že to vypada fajn a davam palec nahoru *4*
    • Kallessin183
      Musím souhlasit, tmavá noc je super a útěk no vypadal přinejmenším napínavě, být to já kdo hraje asi bych byl plnej adrenalinu a potil se.. uvidím dál, ale zatím spokojen..
    • Souhlasim s tebou, jen se bojim aby to nebylo moc krátky, i když ta kooperace to docela dost prodlouží, ale radši bych aby i singl byl dlouhý.
      • no ja myslim, že kooperace tam bude stejna jako v Dead Island, tedy společně s kamaradama hrat kampaň
    • jen ta noc tam přišla strašně rychle, to bylo divne
      • dle me to bylo pripraveno v ramci gameplaye aby ukazali nocni zivot nic vic
      • tj, asi to měly rozehraný před večerem, i když je fkat že to zatmění tam bylo rychlý, no uvidíme v dalších informacích, každopádně se na to těšim :)
  • Vypadá to líp než jsem čekal. Jen si zas mohli odpustit ty velký obludy... kde na to choděj do hajzlu, vždyť se tam vůbec nehoděj. Doufám, že ve hře taky půjde vypnout HUD a veškerý ukazovatele, aby to vypadalo přesně jako ve videu.
    • mozna nehodi, ale hram to dodava dalsi herni prvek nez jen klasicky walkery a behace. v l4d a dead islandu sem souboje s temahle stvurama bral jako dalsi vyzvu nez premysleni jestli pasuji do tohohle sveta
      • Už tak je tam dost walkerů a runnerů, a teď k tomu ještě přidaj tu velkou svini... meh.
  • Takhle mělo vypadat pokračování dead islandu a ne riptide :) ,ale jinak to vypadá parádně ,na coop jak dělaný .
  • Tak grafika me dostala. Vypada to fakt verohodne. Realisticky stisnene prostory plno bordelu spousty detailu skvely textury a hlavne se to hejbe. Fakt moc dobry.
    Sem zvedav jak se tam bude pohybovat umela demence. A taky jestli se to nezvrhne v koridor s par slepejma odbockama. Semi nechce verit ze by takovou grafiku utahli v otevrenym svete. Kdyz jo pak mi spadne brada a budu se modlit aby to na PC fakt vyslo.
    • Pilgrim66
      PC je ohlášený!

Je to vidět i na konci traileru, kde jsou sepsaný platformy :)
      • Jack1947
        To bych se teda hodne divil kdyby ne *15* .
    • Na PC to 100% vyjde, stejně jako Dead island, ale ta otevřenost a koperace to je zatim neznámí :)
  • God-of-War
    Run boy run... Vypadá to fakt dobře:)
    • deridon
      díky tomu jsem začal poslouchat Woodkida :) už jsem si jeho hudby teda všiml u AC: Revelations traileru (Iron) ale Run Boy Run mě prostě pohltil
      • God-of-War
        Jj, Woodkid je fakt dobrej:). Taky sem ho zacal poslouchat.
  • omg je to pre-alpha full hra bude vypadat uplne jinak takze nechapu co furt melete neco o hnusne grafice
    • taky nechápu mě se i tahle grafika zdá fajn nic víc nepotřebuju po grafický stránce
  • TheSilverBoy
    dost naskriptované(coz se asi takove ho videa ceka co :) ) ....ale jestli budou takovehle situace(viz holcicka, parta pobudu) v rozumnych odstupech tak je to "must have titul"
  • No cekal jsem neco vic, popravde me to vubec nezaujalo a prijde mi to minimalne z poloviny jako dead island, jen s realnejsi grafikou, zapadem slunce a freerunningem, bohuzel pro me je podobnost s dead island na takove urovni, ze me ani tech par vylepseni nejspis nepresvedci, abych si to zahral. A to jsem dead island hral a bavil me, jen nepotrebuju hrat porad skoro to samy.
    • Mě to přijde o něco lepší než Dead island ( abys to pochopil správně, dead island mě bavil a to dost), ale tohle mi přijde zkrátka tak akorát pro mě :D , přes den procházka a v pohodě si běhat kudykoliv, ale přes noc se plýžit nebo tedy hodně rychle zdrhat :D
      • nerikam ze je to horsi, ale jak je to podobny dead island, tak uz to hrat nechci, jsem takovejch her nabazenej az az
  • dobry :) zatim spokojen
  • to bude srack*. vypada to jak dead island jen v jinem prostredi. zombie tam jen stoji a vy je zabijite. kdyby se zombie chovali jako v left 4 dead tak budu spokojen
    • Nebud smiesny, v Dead Island sa ti palka rozbila za par sekund, toto je jasne ina hra.
    • Nevim co podle tebe znemná "stojí a nechávají se zabijet" , ale podle mě to znamená že fakt stojí a nechávají se, tady přes den tedy fakt nestály a dokonce představ si i po tobě svým pomalým pohybem šly :D a pokud chceš l4d zombie tak to si počkej na noc a nech se najít :D ale nečekej že je jak v l4d ubiješ všechny sám, tady budeš muset zdrhat :) .
      PS: Neber to tak že l4d nemam rád, dvojku jsem hral x hodin jak kampaně od tvůrců tak i od komunity a bavil jsem se ty dlouhé hodiny královsky, ale tady mi prostě sedí tihle, přijde mi to (hlavně v noci) děsivější než v l4d kde se fakt nedá bát ( ale i tak je to hodně solidní a velmi dobrá zombie hra)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit