Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mi tohle násilí už pomalu začíná vadit, neustále cákání krve a půlení zombie, v Bioshocku zase vytrhávání očí jakýmsi přístrojem, zbytečně agresivní a násilný hry
    • pb_historic
      To není násilí, ta postava se jen brání zombíkům. To jest sebeobrana. Kdo někdy vyjednával se zombíkama, ví, že bez tvrdé síly to nejde.
    • deridon
      přesně tak, proto jsem v hitmanovi vždy používal škrticí strunu, aspoň jsem si nezamazal těma cákancama ten fajnový oblek, agresivní to taky není a uklid je snadný
      • Musím se přizna, že jsem se u tvého komentáře smál, asi víc než by normální člověk měl.
  • MUST HAVE!!! *8* *8* *8* *8* *8*
  • Co konkrétně se vám na tom líbí? Vypadá to hrozně nudně a prázdně (tím nemyslím fyzicky).. po 3 minutách jsem to vypl, jen tam běhá mezi barákama a nic .. zabíjí (vážně zabíjí?) zombies pálkou.. + ten barvičkový styl a na to, že to je next gen, tak dost o ničem grafika (na tu škaredou pálku se mně moc nebavilo dívat) ... jo, píšou tam pre alpha .. ale nemyslím si, že ve finále ta hra bude vypadat (tím nemyslím jen grafiku) nějak jinak ..
    • Jde tu hlavně o koncept hry jako takový. Grafika je plně dostačující pro tyto účely. Já už můžu konečně jásat, že éra mého nesnášeného UE3 je pryč... (slušelo to snad jen Mass Effectu)
      • Vždyť tohle vypadá právě jako na UE3 - barevné, ploché, nic moc textury atd, skoro až takový komiksový vizuál ... to má do drsného temného zombie vizuálu hodně daleko.. tohle je spíš taková blbinka pro děcka na vyřádění od pohledu ..
  • Takhle nějak jsem si představoval dead island, no bohužel z toho udělali rpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit