Přejít na výpis diskuzí
Různé herní styly next genového Dying Light ve 12 minutách ze hry
16.8.2013 | Adam Homola
37 příspěvků
-
PC je ohlášený!
Je to vidět i na konci traileru, kde jsou sepsaný platformy :) -
Na PC to 100% vyjde, stejně jako Dead island, ale ta otevřenost a koperace to je zatim neznámí :)
-
no ja myslim, že kooperace tam bude stejna jako v Dead Island, tedy společně s kamaradama hrat kampaň
-
Tak grafika me dostala. Vypada to fakt verohodne. Realisticky stisnene prostory plno bordelu spousty detailu skvely textury a hlavne se to hejbe. Fakt moc dobry.
Sem zvedav jak se tam bude pohybovat umela demence. A taky jestli se to nezvrhne v koridor s par slepejma odbockama. Semi nechce verit ze by takovou grafiku utahli v otevrenym svete. Kdyz jo pak mi spadne brada a budu se modlit aby to na PC fakt vyslo. -
tj, asi to měly rozehraný před večerem, i když je fkat že to zatmění tam bylo rychlý, no uvidíme v dalších informacích, každopádně se na to těšim :)
-
Souhlasim s tebou, jen se bojim aby to nebylo moc krátky, i když ta kooperace to docela dost prodlouží, ale radši bych aby i singl byl dlouhý.
-
jen ta noc tam přišla strašně rychle, to bylo divne
-
Mě to přijde o něco lepší než Dead island ( abys to pochopil správně, dead island mě bavil a to dost), ale tohle mi přijde zkrátka tak akorát pro mě :D , přes den procházka a v pohodě si běhat kudykoliv, ale přes noc se plýžit nebo tedy hodně rychle zdrhat :D
-
Zatim to vypada dobře. A žadny HUD ani "XP received for blah blah" se mi libi. Ve tmě nešlo skoro nic vidět, což se mi taky libilo. Ja se teda těšim.
Dead Island mě sice s kamošem bavil, ale takovy ten strach kdy před něčim fakt utikate aby vas to nechytlo (Nemesis z RE3 např.?) tam nebyl. Tady to možna i bude a to by bylo taky fajn. A dalši + je pro mě kooperace, ktera tam bude.
No prostě zatim si myslim, že to vypada fajn a davam palec nahoru *4* -
Vždyť tohle vypadá právě jako na UE3 - barevné, ploché, nic moc textury atd, skoro až takový komiksový vizuál ... to má do drsného temného zombie vizuálu hodně daleko.. tohle je spíš taková blbinka pro děcka na vyřádění od pohledu ..
-
No cekal jsem neco vic, popravde me to vubec nezaujalo a prijde mi to minimalne z poloviny jako dead island, jen s realnejsi grafikou, zapadem slunce a freerunningem, bohuzel pro me je podobnost s dead island na takove urovni, ze me ani tech par vylepseni nejspis nepresvedci, abych si to zahral. A to jsem dead island hral a bavil me, jen nepotrebuju hrat porad skoro to samy.
-
Jde tu hlavně o koncept hry jako takový. Grafika je plně dostačující pro tyto účely. Já už můžu konečně jásat, že éra mého nesnášeného UE3 je pryč... (slušelo to snad jen Mass Effectu)
-
Takhle nějak jsem si představoval dead island, no bohužel z toho udělali rpg
-
Co konkrétně se vám na tom líbí? Vypadá to hrozně nudně a prázdně (tím nemyslím fyzicky).. po 3 minutách jsem to vypl, jen tam běhá mezi barákama a nic .. zabíjí (vážně zabíjí?) zombies pálkou.. + ten barvičkový styl a na to, že to je next gen, tak dost o ničem grafika (na tu škaredou pálku se mně moc nebavilo dívat) ... jo, píšou tam pre alpha .. ale nemyslím si, že ve finále ta hra bude vypadat (tím nemyslím jen grafiku) nějak jinak ..
-
MUST HAVE!!! *8* *8* *8* *8* *8*
-
Vypadá to líp než jsem čekal. Jen si zas mohli odpustit ty velký obludy... kde na to choděj do hajzlu, vždyť se tam vůbec nehoděj. Doufám, že ve hře taky půjde vypnout HUD a veškerý ukazovatele, aby to vypadalo přesně jako ve videu.
-
Run boy run... Vypadá to fakt dobře:)