Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co konkrétně se vám na tom líbí? Vypadá to hrozně nudně a prázdně (tím nemyslím fyzicky).. po 3 minutách jsem to vypl, jen tam běhá mezi barákama a nic .. zabíjí (vážně zabíjí?) zombies pálkou.. + ten barvičkový styl a na to, že to je next gen, tak dost o ničem grafika (na tu škaredou pálku se mně moc nebavilo dívat) ... jo, píšou tam pre alpha .. ale nemyslím si, že ve finále ta hra bude vypadat (tím nemyslím jen grafiku) nějak jinak ..
    • Jde tu hlavně o koncept hry jako takový. Grafika je plně dostačující pro tyto účely. Já už můžu konečně jásat, že éra mého nesnášeného UE3 je pryč... (slušelo to snad jen Mass Effectu)
      • Vždyť tohle vypadá právě jako na UE3 - barevné, ploché, nic moc textury atd, skoro až takový komiksový vizuál ... to má do drsného temného zombie vizuálu hodně daleko.. tohle je spíš taková blbinka pro děcka na vyřádění od pohledu ..
  • MUST HAVE!!! *8* *8* *8* *8* *8*
  • Vypadá to líp než jsem čekal. Jen si zas mohli odpustit ty velký obludy... kde na to choděj do hajzlu, vždyť se tam vůbec nehoděj. Doufám, že ve hře taky půjde vypnout HUD a veškerý ukazovatele, aby to vypadalo přesně jako ve videu.
    • mozna nehodi, ale hram to dodava dalsi herni prvek nez jen klasicky walkery a behace. v l4d a dead islandu sem souboje s temahle stvurama bral jako dalsi vyzvu nez premysleni jestli pasuji do tohohle sveta
      • Už tak je tam dost walkerů a runnerů, a teď k tomu ještě přidaj tu velkou svini... meh.
  • God-of-War
    Run boy run... Vypadá to fakt dobře:)
    • deridon
      díky tomu jsem začal poslouchat Woodkida :) už jsem si jeho hudby teda všiml u AC: Revelations traileru (Iron) ale Run Boy Run mě prostě pohltil
      • God-of-War
        Jj, Woodkid je fakt dobrej:). Taky sem ho zacal poslouchat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit