Přejít na výpis diskuzí
Rychlokurz Middle-Earth: Shadow of Mordor vám prozradí vše
26.9.2014 | Adam Homola
35 příspěvků
-
No nějak mě to vyzuálně nenadchlo. Main character je tak nějak igráčkoidní a animace z cutscén vypadají jako by nebyly ani mocap.. Na to kolik maj takovýdle tituly budget je to docela smutný kino, ale zas je fakt, že jsem docela náročnej divák :) Rozhodně když bych chtěl nějakou next gen řežbu tak asi sáhnu spíš po novém zaklínači a hlavně je na obzoru Dragon Age a ten zatím nevypadá, že by měl konkurenci
-
Není je na efekt, mechanicky taky funguje skvěle. Základ je poměrně jednoduchej, ale ten systém má hloubku a naučit se používat všechny pohyby už vyžaduje slušnej skill.
-
Než to hráli? Ty jsi ale vtipálek. Ti hrajou všude všechno první...
-
Soubojový systém v Batmanovi je jeden z nejlepších(spolu s DmC). U takových her je výhoda, že může být trochu přehnaný, můžeš skákat 5m daleko a 10m do výšky, prostě to u her takového typu nevadí.
-
To je všechno hezké, ale ta nejpodstatnější část chybí a tou je jaký máš ze hry fyzický pocit. Třeba když se díváš na FPS, tak težko zjístíš jaký je pocit ze střelby. Když to nemáš v ruce, tak takové věci necítíš. To je to samé jako by sis šel kupovat auto a mohl ses na něj jen podívat, pak by se s ním před tebou někdo projel a nakonec by jsi dostal dvouhodinovou přednášku o každém detailu. Výsledek by byl, že o vlastním pocitu z jízdy bys věděl kulový.
A vůbec se nedivím, že jsou v dnešní době lidi tak skeptičtí a první si to radši stáhnou. -
Ja uprednostňujem skôr hrateľnosť, súbojový qte mi príliš nevonia.
-
Ano, můžu vidět celou hru a nemusím jí ani hrát... *1*
-
hm soubojovy system v batmanovi mi prijde dost dobry...jasne je to na efekt, ale proste je radost se na to divat :D
-
Wut? Let's playe, twitch streamy, recenzie, video-recenzie atd, to vsetko ti povie o tom zhruba tolko, co dema. Dokonca aj viac, vzhladom k tomu ze mozes vidiet aj sekcie, ktore do dema z roznych dovodov napchat nejdu/nechcu. V tejto dobe ospravedlnovat piratstvo neexistenciou dema je cisty alibizmus.
-
Vypadá to parádně. Těším se. Ovšem vykrádání ostatních her nehorázně bije do očí. Ten Eagle Vision z assassina nebyl snad nutný, otravoval mě i v AC4, nemusím vidět přes zeď, abych dohrál hru, panebože... Doufám že to půjde vypnout.
-
Snad máš pravdu. Soudím pouze z videa které bylo zveřejněno a vypadalo to velice podobně :(
-
Silne som zvažoval kúpu, aj cena je celkom prívetivá 29.99, no hneď som si všimol rôznych predobjednávkových bonusov a podobných chujovín a ešte k tomu už ohlásili aj season pass za 19.99, tak to asi vyzerá, že si to už len z princípu nekúpim hneď, ale počkám si na nejakú celistvú verziu. Čo som čítal recenzie zbežne, tak väčšina písala, že súbojový systém im pripadal ako z batman arkham city a niektoré herné elementy ako keby boli inšpirované sériou assassins creed a to sú hry, ktoré veruže nemám veľmi v láske. A takto to nakoniec vyzerá, že na hru asi zanevriem úplne. Neviem no, mám fakt zmiešané pocity....Možno tak ako som spomenul na začiatku, že hre dám šancu, keď bude vo výraznejšej zľave v kompletnej edícii.
-
S touhle hrou to udělám stejně jako s novým dílem Dragon Age.
Stáhnu si jí. Budu hrát několik hodin. A pokud bude alespoň 50% tvrzení z trailerů pravdivých tak si jí koupím.
Jsem totiž neuvěřitelně skeptický k informacím která zatím máme. Vše vypadá až moc dobře. -
Boje ala batman, takze daleko lepsi jak ac
-
Tak pokud by existovaly demoverze, tak jo.
-
IGN fakt není dobrý zdroj, to je známo obecně.
-
+1
2 lidi nepochopili *1* -
jedním slovem ubohost
-
IGN je nedůvěryhodné i normálně, ale u téhle hry by jim neměl věřit ani ten největší optimista, jsou dost očividně zaplacení. IGN téhle hře dali snad všechny ocenění co existují a to ještě předtím než to hráli.
-
Dear Monolith,
then fuck you and fuck all your future video games. Thank you and have a nice day.
Regards,
Angry Monolith ex-fan