Přejít na výpis diskuzí
Rychlokurz Middle-Earth: Shadow of Mordor vám prozradí vše
26.9.2014 | Adam Homola
35 příspěvků
-
mno..aby to nedopadlo ako väčšina hier okolo ktorých je pred vydaním veeeeľké halooo..... *5*
-
"textury už budou asi ze skutečnýho života"
Já si říkal co dělají dělnící na dálnici D1... mění textůry. -
Doporučuju přečíst např.recenzi na Kotaku nebo mrknout na nějaký gameplay videa (ne trailery), aby člověk pochopil jak ten Nemesis systém funguje. Vypadá to naprosto skvěle.
-
jn, docela fail, to nemá cenu ani pirátit.. ty textury už budou asi ze skutečnýho života, když to chce 6GBVram při FullHd...
-
Dear Izmael,
we appreciate your interest and devotion to F.E.A.R. franchise (you forgot the dots).
Unfortunate reality is that you are alone who wants this and we're tired of making same sh*t for all these years. -
Upirátím, zkusím a pak možná, bude-li to dohratelný, koupím. Nechám se překvapit. *9*
-
6GB na kartě? Takový faily bojkotuju už jen z principu.
-
Vypadá to na zajímavý QTE cutscene simulator.
-
Dear Monolith,
we want another FEAR game from you, guys (or atleast something similar). Thank you.
Best regards,
Me -
No, já koukal na zhruba 20 min gameplay a přišlo mi to děsně stereotypní. Neustálý rubání hordy orků, stále stejný animace útoků, vždycky když tam naběhl, spustila se animace a záběr na nějakýho kapitána orků, kterej prohodil nějakou "hodně hustou" hlášku a to všechno pořád dokola. Když jsem to viděl asi po 6. v řadě, tak mě to už dost otravovalo.
-
Sranda ta pc-optimalizace, 6GB Vram při max nastavení textur je opravdu next -gen xD. K té hře. Mně to připomína takové super moderní hry viz. AC, všude ukazatelé, stealth zabití= jedno kliknutí apod. Padla i šestka a IGN teda rozhodně nevěřím...
-
Souboje jsou daleko lepší než v AC a navíc je to opravdovej sandbox kde mise si můžeš dělat po svým, bez umělých omezení.
-
Nejen na IGN, vesměs všechny recenze jsou pozitivní, takže předobjednávku nerušim.
-
Bohužel z herního videa to vypadá jako AC v jiném prostředí. Hlavně komický boj :(
-
Na IGN hra získala až pozoruhodně vysoké hodnocení. To je moc dobře a už se těším.