Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Bohužel z herního videa to vypadá jako AC v jiném prostředí. Hlavně komický boj :(
    • Shania
      Boje ala batman, takze daleko lepsi jak ac
    • Malleth
      Souboje jsou daleko lepší než v AC a navíc je to opravdovej sandbox kde mise si můžeš dělat po svým, bez umělých omezení.
      • Keyz
        Snad máš pravdu. Soudím pouze z videa které bylo zveřejněno a vypadalo to velice podobně :(
      • No, já koukal na zhruba 20 min gameplay a přišlo mi to děsně stereotypní. Neustálý rubání hordy orků, stále stejný animace útoků, vždycky když tam naběhl, spustila se animace a záběr na nějakýho kapitána orků, kterej prohodil nějakou "hodně hustou" hlášku a to všechno pořád dokola. Když jsem to viděl asi po 6. v řadě, tak mě to už dost otravovalo.
  • Na IGN hra získala až pozoruhodně vysoké hodnocení. To je moc dobře a už se těším.
    • Morraw
      IGN fakt není dobrý zdroj, to je známo obecně.
    • Vogon
      IGN je nedůvěryhodné i normálně, ale u téhle hry by jim neměl věřit ani ten největší optimista, jsou dost očividně zaplacení. IGN téhle hře dali snad všechny ocenění co existují a to ještě předtím než to hráli.
      • Než to hráli? Ty jsi ale vtipálek. Ti hrajou všude všechno první...
    • Malleth
      Nejen na IGN, vesměs všechny recenze jsou pozitivní, takže předobjednávku nerušim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit