Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Koukal jsem na letsplay a vypadá to jako hodně dobrá hra. Škoda, že jen na xbox *9*
  • Jack1947
    Vypada to velkolepe a az moc dobre, to by mohlo byt spatne nebo naopak jeste predcit veskera ocekavani. Boju bude hodne a chaos tam celkem bude preji teto hry hodne uspechu pac se mi to libi a zamlouva uz odpocatku co byla poprve oznamena.
  • Tak z té skladby se teda dalo vykřesat milionkrát víc, viz Mass Effect
  • Ani TSFH to nezachrání, i kdyby se nevím co *7*
  • slyšim Řím a fantasy a naskakuje mi vyrážka..to už je ten herní průmysl tak na dně, že nevymyslej nic jinýho/lepšího? tak hlavně, že se to bude blejskat/svítit, bude všade cákat krev a bude 1000000 způsobů jak useknout hlavu..hmmm invence vládne
    • tohle tady prece ješte nebylo a vypada to originalne (na rozdil od 150 kopie crysis jmenem killzone v podani plajstation)
    • Asharak
      Když to lidi baví tak proč jim takové hry nevyrábět že jo... Řím se učíš na základce, takže nevím proč by měli dělat simulátor Říma. *4* Přidat do všeho trochu nereálnosti je naopak úplně super, koho by bavilo být pravým assassínem? Asi moc lidí ne. *7*
      + si myslím že s tím cákáním krve a useknutými končetinami se ještě dost klidní *15*
      • tak každými sedí něco jinýho, to je jasný, jestli to někoho baví tak fajn.. já jsem spíš chtěl poukázat na nedostatek invence v AAA titulech, kde vidíš buď samý pokračování předtím úspěšných titulů nebo klasickou šablonu - myslim, že v tomhle duchu se vyjádřil i Dan Vávra, že studia nechtěj vrážet prachy do invence, ale do jistoty... o to víc cenim indie, kde je invence jak máku (Trine,Terraria,FTL atd..)
  • MidnighT91
    http://www.youtube.com/watch?v=7LrVou1Jo7w
  • co cekate je to na konzole pro masy aby rejzovaly... *7*
    • No tak pokud z toho budou rejžovat ty masy... nauč se česky. *10*
  • Když slyším o téhle hře vybaví se mi jen "promarněná šance". První trailer před lety dával naději, že by to mohla být rubačka bez QTE a se zajímavým prostředím římské arény. Ano, taková hra sice už vyšla, ale je to hodně dávno. Nakonec je z toho něco na způsob antického CoD...
  • Asharak
    Achjo *9*
    Microsoft: "Na PC hráče jsme kašlali ale teď se to změní!" (nedávno)
    Crytek: "PC je pro nás důležitou platformou a tak to zůstane i do budoucna." (no i když to už je dost staré -_-)

FU Crytek, nebo spíš za to bude moct MS?... i dkyž, třeba se to po čase taky dočkáme. Osobně to chci zkusit alespoň k vůli grafické stránce, vypadá dost dobře.
    • MrSanta
      Myslím, že dřív nebo pozdějí se port na PC objeví. Ovšem bude vyžadovat Windows 8. Nebo Windows 9, záleží jak dlouho se s tím budou crcat.
  • Sorry*7* ale tuhle hudbu mám navždy spojenou se sérii Mass Effect. *5*
    Trailer nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit