Přejít na výpis diskuzí
Ryse: Son of Rome vyráží na zteč s finálním trailerem
20.11.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
No z historickeho hlediska to bude brak, tady se urcite zhodneme vsichni. Ovsem na druhou stranu se musi nechat ze treba takovej "God of War" dava na zadek anticke mytologii tak strasne ze to az pekny neni a nikdo se nad tim nepozastavuje. Takze se hodi rici ze pokud to bude dobra rubacka (tedy ne souboj jednoho tlacitka) tak proc ne, krasna odreagovacka.
K traileru:
Prijde mi zvlastni ze ta hra v tom traileru je takova nejaka hnusna, nevim jestli je to chyba toho videa nebo udelali botu soudruzi z Cryteku. A ta hudba se mi tam moc nehodi. Mam ve zbirce par AMV s touto hudbou a ten feeling z toho je o nekolik radu vyse. Takze ke zvolene hudbe nejspis spatny strih. -
-
Souhlas, špatně zvolená hudba a ještě špatně namixovaná a sestříhaná.
-
Souhlas s tím, že hudba je k tomu pokud né špatná, tak dost špatně sestříhaná, alespoň ji mohli dát víc nahlas když už -_- do pozadí radši nějaký "soundtrack pro pozadí" .
-
-
Jsem rád, že Microsoft nese*e na PC hráče. Tohle možná bude, co se týká historických reálií, průser, ale jako rubanici bych si to zahrál rád. Už jen kvůli té spoustě způsobů masakrování nepřátel... ale konzoli kvůli tomu kupovat nebudu. Díky Microsofte.
-
ja vidim prusvih
-
Haters web nema zmysel sem niečo pisať...
-
Dycky se najde hra, kvůli které člověk i zalituje, že nemá konzoli, bohužel poslední dobou musí litovat velmi málo, nicméně že nemá konzole dvě :D jo bude mě štvát, že si to nezahraju na PC, ale budu to muset vydržet :)
-
Herdek, co všichni proti té hře mají? Nezdá se mi, že by se to nějak výrazně lišilo od jiných rubanic (teda až na úžasnou grafiku). Přijde mi, že lid se vyděsil z těch prvních záběrů se svítícím puntíkem nad hlavou nepřátel a šmahem hru odsoudil.
Soudě dle těch gameplay trailerů se mi to jeví jako pěkně vypadající rubanice. Docela bych si nechal líbit hru v podobném stylu z Hyborie. Tam by se mohli tvůrci ukrutně vyřádit. -
-
Já soudím jen podle toho, co jsem četl od zahraničních novinářů, kteří už měli tu čest si to zahrát. Pokud sleduješ dění kolem této hry, tak ti nemohly uniknout narážky na přílišnou jednoduchost a téměř nulovou šanci neúspěchu při hraní. Na druhou stranu, je možné, že lidi prostě nemají rádi Crytek a jen se snaží rýpat, všechny problémy zveličovat a nakonec ta hra třeba nebude špatná. Čas ukáže, kdo měl pravdu, každopádně Crytek jsou spíš vizuální umělci než někdo, kdo by dokázal udělat fakt zábavnou hru.
-
-
Tu hru nesleduju vlastně vůbec. Akorát jsem v posledním +/- týdnu shlédnul ty gameplay videa, co se na nás vyrojila. A z těch se mi nezdá, že by se to nějak výrazně lišilo od jiných rubacích her. Prostě v určitém pořadí a v určitém čase musím mačkat ty správné čudlíky. Navíc možnost ultimátních 'ukončováků', pro jejichž provedení je třeba zmáčnout čudl, který nám hra našeptává 'obarvením' nebožáka.
Víc toho vlastně o hře nevím. Jestli tam bude nějaká adventurní část, jako v Darksiders nebo Castlevanii, vývoj postavy či výzbroje - nevím.
Ty, jako první, jsi napsal něco proč by mohla být špatná - přílišná jednoduchost. Ostatní vesměs v komentech omílají pouze ty slavné QTE. -
-
Co už, já jsem prostě staromódní a vyrůstal jsem v dobách, kdy dohrát některé hry bylo obtížné a když se to někomu podařilo, tak se mohl poplácat po rameni - a to prosím všechno byly mainstreamové hry jako Abbe's Oddysee / Exodus, Commanche 3, Commandos, Mafia. apod. Tím pádem mám nároky na hratelnost trochu vyšší a při hraní chci i nějakou výzvu bez toho, aniž bych musel hned přepínat na nejtěžší obtížnost.
-
-
Taky se mi u některých her stává, že na normální obtížnost je to moc lehké. Akorát nevím, jestli to je tím, že jsou hry všeobecně lehčí, nebo jsem už prostě moc zkušenej. Nejspíš to bude kombinace obojího *1*.
A některé hry zatopí i dneska.
-
-
-
Tak treba prvni Crysis nez se tam objevili mimozemstani byl bozskej, stejne tak datadisk Warhead byl suprovej. Ale na druhou stranu je fakt ze jim ten zbytek pokulhava
-
-
ze začátku se mě to vubec nelíbylo ale ted už to vypadá velice dobře
-
Hra byla preyentována jako striktně mezmozková QTE zábava (snaha zaujmout mainstream).
Titul za to schytal posměšky a kritiku.
Místo aby si Crytek obhájil svou vizi a klidně prohlásil, že se jedná o vizálně nádherný interaktivní film ve kterém QTE plní svou roli, tak začal blekotat cosi o hlubokém a propracovaném bojovém systému, který ale hráčská veřejnost nepochopila (a proto Crytek hru prezentoval trailerem plným QTE a zpomalených pseudofilmových záběrů).
Od té doby bychom měli ještě pár keců o reálně zpracovaném boji a o jeho hloubce a o možnostech které jsou hráči nabízeny, ale vesměs se jednalo o variaci na tvrzení následujícího typu (užita hra Wolfenstein jako zástupný symbol):
"Wolfenstein je hra která dává hráči hlubokou možnost volby a škálovatelnost výzvy, protože pokud má hráč zájem, nechť nehledá tajné místnosti, nechť obchází lepší zbraně a celou hru projde pouze s nožem. Wolfenstein nabízí tedy neuvěřitelnou variabilitu zážitku a možnosti přizpůsobení. Záleží pouze na hráči, jak se rozhodne."
Takže kdyby Crytek přistoupil k propagaci ze správné strany, tak si mylsím, že by mínění nebylo takto negativní. Je to jejich boj - vsadili na kartu která měla na líci napsáno, že zákazníci jsou určitě hlupáci a koupí QTE fest když jim bude reklamou sděleno, že se nejedná o QTE fest, ale o hluboký zážitek. Nevyšlo to, lidi se nenechali chytit. Smolka, nezbývá než hasit (což Crytek dělá).
-
-
zatím se mi to jeví tak, že se na to bude hezky dívat, ale hratelně to za moc stát nebude...každopádně bych se hrozně rád mýlil
-
-
Proto tam určitě bude spousta zpomalených záběrů *5* *1*
-
-
Jsem zvědavý, kolik herních webů bude mít koule na to dát této "hře" nízké hodnocení.
-
-
Ano to je velmi dobra otazka! Zde na Tiscali budeme ockavat hodnoceni od 8-10 (nejlepe blize te 10). Konec koncu vydava to velka spolecnost, dost penez.... vsichni vime jak tohle story konci. :) Na druhou stranu, hra ktera vyuziva pouze jednu klavesu na vsechny akce si rozhodne zaslouzi nejvyssi hodnoceni uz jen za tu inovaci.
-
-
Jakou jednu klávesu? On je to rail shooter?
-
-
Shooter ne, Railstabber :)
-
-
-
-
Trailer se opravdu povedl. Jinak to vaše neustále hledání chyb, obvzlášť když se jedná o Ryse... už je to trápne.
-
Hezky, uvidime. Moc od toho necekam, ale zaroven rozhodne predem nezatracuju.