Přejít na výpis diskuzí
S boomem virtuální reality hrozí i návrat obav z virtuálního násilí
16.5.2016 | Ladislav Loukota
95 příspěvků
-
Herní násilí je ZLO. Musí se odstranit, protože zabíjení ve filmech je úplně něco jiného. Tam se to totiž neděje ve skutečnosti
-
No, ty reakce v tom hororu se mi zdály někdy dost přehnané. Jako leknu se, ale abych se z toho schoulil na zem? S tou slečnou by asi na hororu v kině byla docela legrace. *4*
-
Jasně v americe budou politici brát na pranýř VR protože někteří lidi jsou příliš velký citlivky, ale věci jako obezitu, která zabíjí tolik lidí, si do huby nevezmou. Jinak +1 za referenci na Red Dwarf.
-
-
Pár zoufalých populistů se toho možná chytne, ale to je normální. Karavana pojede dál. Mimochodem, obezita není problém. Lidi dřív umírají a stát ušetří. *1*
-
Obezitu si do huby brat nemuzes. To je fat shaming!
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=sXQkXXBqj_U
-
-
-
Bože jak si můžou spojovat násilí ve hrách s násilím ve skutečnosti? Já osobně bych se spíš obával o zdravý obyvatel, kteří na tom budou závislí a budou chtít žít v jiném světě. Kdo by se chtěl vracet z perfektního světa do takové žumpy? :D
-
-
No až vyjde hra "Lepší než život" (pro neznalé - seriál Červený trpaslík), tak je jasný, že se nikomu do reality už chtít nebude *1*
-
-
Tak doufejme že nebudou za potřebí gumové nukleární zbraně.
-
Pouze když bude ve výhodném bundlu i tříselná přípojka... *5*
-
-
Mno pokud se nepletu tak ona slavna "triselna pripojka" jiz byla vytvorena davno... kdysi (cca +/- 10let) jsem o tom cetl dokonce na nejakem ceskem webu. Tusim ze se to melo propagovat pod sloganem F*** ME F*** YOU, ci tak nejak. Triselna pripojka mela byt k dispozici ve dvou variantach... jedna pro zeny a druha pro muze. Komunikace mezi pripojkama mela byt mozna i pres dial up... pripadlo mi to skvostne ulitle a pamatuji si to az do dnes... ale po letmem zagooglovani jsem o tomto hardwaru nenasel zadnou zminku takze mohlo jit o nejaky april. Kazdopadne se ale zda ze trh triselnych "ovladacu" nezahalel... behem chvilky se da vygooglit hned nekolik uchylnych "ovladacu" ktere jsou mysleny vazne... celkem vtipne je se mrknout na reklamu VirtuaDolls "ovladace" napr na jůtůb
-
-
-