Přejít na výpis diskuzí
S HW nároky Watch Dogs to tak žhavé nebude, nebyly finální
4.10.2013 | Adam Homola
111 příspěvků
-
*sis
-
- a to si tým musel tak dlho okúňať ako taký malý pištinko?
- ku mne? snáď ku tebe :D:D:D
- HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA ty si neuveriteľný TALENT, ty si teraz v tomto momente prekonal tak výrazného talentovaného mrzáka ako je vesnickoslav ! Gratulujem *1* *15* *2* -
Prečistite to tu niekto, príspevky od pacienta alias doktora odstránte niekto prosím vás pekne.
-
- posledný krát ti vravím, že prečo to píšem s jedným n má svoj dôvod. Tanhauser gate je totiž zapísane v originálnom znení monológu od Peoplesa z roku 1981 ešte pred úpravou.
- to sa k tebe hodí
- obávam sa, že to poňatie o čom hovoríš nemáš ty. A optimalizáciu sem nepleť, to že hra nie je perfektne optimalizovaná neznamená, že by na tom bez paralelizácie nebola horšie. -
Lebo každý chce len hry hrať,že? :)
-
- posledný krát ti píšem, že to nie je "korektné", neviem prečo zo seba robíš takého rozpačitého tajnostkára.
- "- radšej použijem invektív ako tebe vlastný primitívny spôsob komunikácie." tak toto si zarámujem a nechám si to celoplošne vytlačiť na svoje okno auta.
- lol, sranda, že práve spomínaš dice, keď práve oni nie sú ten najštastnejší príklad čo sa týka optimalizácie :D Hral si bf4 beta alebo aspoň bf3? ak nie tak potom nemáš čo i len najmenšie poňatie o čom tu taľafatkuješ. -
presne tak, pozri sa ako vyzeral mp3 na pc a ako vyzeral na konzolách, ak si predstavím, že GTA V na PC bude podporovať dx11 api a bude mať textúry s vysokým rozlíšením a mnoho iných vylepšení ako vysoký framerate a podobne , tak mi až sliny tečú, keď na to pomyslím :)
Ale zatiaľ je všetko vo hviezdach, kedže GTA V ešte ani oznámené nebolo. -
No ak ma pamäť neklame tak konzole sú staré už skoro 8 rokov a to čo dokázali páni z rockstar z toho vytiahnuť je fakt neuveriteľné, iste je tam markatný distant object popin alebo framerate problémy ale celkovo hra je fakt prekrásna ak to hraješ na 40 a viac palcovej obrazovke a si tak meter, meter a pol od obrazovky.
-
jinak ja rekl našim at radeji pro jistotu koupí 2x silnejsi stroj než doporuceny protože na doporucene pozadavky se neda moc spolehat a budou spíše vyšší.
-
- je to korektné a ja viem prečo to tak píšem.
- radšej použijem invektív ako tebe vlastný primitívny spôsob komunikácie.
- opýtaj sa DICE prečo budú engine paralelizovať až do 16 vláken, crytek takisto a prečo sú konkrétne procesy rýchlejšie ak efektívne rozkladáš výpočty do viac vláken pri rovnakej záťaži procesora a možno budeš o niečo múdrejší. -
blacklist beží na extrémne zastaralom Unreal engine 2.5 !!! by som sa divil ak by mal vôbec niekto problémy spustiť tú hru aj čo i len na netbooku .
-
pokud marketingova strategie intelu a nvidie na oziveni stagnujiciho trhu s pc hw pujde cestou sprasenych konzolovych portu, tak si namlati drzku protože si kazdy rychle spočíta že konzole ho vyjde levneji.
-
práve som kukal, že najlacnejšia oem verzia win 7 stojí cez 80 euro !!! wtf?! ja som si kúpil win 7 cez eshop a vyšlo ma to na bezmála 35 euro aj s poštovným, je to síce eng verzia ale mám tam hodenú slovenčinu a beží bez problémov.
-
Co s tím internetem poslední dobou je. Jakoby by nikdo nedokázal ocenit černý humor. :-D
-
no pridej si k konzolovy verzi treba vysoky rozliseni textur (takze nakych tech 10-20gb navic :D) pak dx11 se vsemi vyhlazovanim dnesnim atd... a ja pak se bude mluvit uplne jinak navic optimalizaci bych cekal tak normalni k dnesnim hram (nwm proc vsichni strasej jak to nikdo nerozjede i kdyz je to ta nejvetsi hovadina pod sluncem)
-
jelikoz mam amd tk ac3 byl problem, ale treba splinter cell blacklist mi bezel suprove na full a 60+fps a co jsem slysel od znamych tk si nikdo nestezoval zvlastni
-
V podstatě asi jo je rozdíl jen v přístupu k procesoru a možnost naalokovat víc paměti.
-
na lol dogs urcite neee
-
- nie je to jedno, prvé dve sú správne, ta tretia je nesprávne. či sa to týka BR alebo nie, do toho ma je všetko :)
- tak pánko momentálne vytiahol magickú kartu invektív, si myslím , že to je práve ten pravý čas ukončiť diskusiu s takýmto intelektuálne zaostalým jednobunkovcom.
- šetri si záchodový papier, nebolo by ani tak zbytočné keby si sa opakoval, aj keď si v kútiku duše myslím, že áno, ale bolo by to skôr hádzanie hrachu o stenu, nikoho by to nezaujímalo a akurát si roztrúsiš hrášok. -
Hm docela brečim, jako majitel 32-bit systému *9*
Co vlastně musim udělat aby mi WD šlapalo? Stačí koupit 64-bit win7? Mam takovej dojem, že i moje deska jede na 32-bit.