Přejít na výpis diskuzí
S koncem Games for Windows Live je osud některých her nejasný
20.1.2014 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Tohle bych neřešil, Tunngle to jistí. Jen je potřeba na routeru otevřít port 11155.
-
"Nenavidena" sluzba... ted uz i jeji hry hmm... se propadnou Pekel. No ja s tim problem vlastne ani nemel. Takze to jde mimo me. Plakat za ne nebudu. At si to priste rozmysli jestli ma smyl investovat do takovych bejkovych nesmyslu.
-
-
A ty si příště rozmysli jestli má smysl psát další "bejkový" komentář.
-
-
Nemel problem pac jsem to nevyuzival, pokud se tu jedna o Crackle hry taktoje neco jineho.
Smysl to nema , to je fakt. Stejne tak jako si napsal upozorneni nebo tvuj komentar ( Vynucuji si pravo dal NEROZEBIRAT!!!).
-
-
-
Nechápu ten hate na GfWL. Přeci hráč, který hry poctivě pirátí s ním nikdy neměl žádný problém.
-
-
GfWL je upřímně řečeno největší zlo, co jsem ve hrách měl tu smůlu vidět. Pořádně to nefungovalo nikdy a nastavit si účet na ČR znamenalo, že mi některé hry nešly vůbec spustit - až fóra poradily že UK je země zaslíbená.
Proti tomu je Origin a UPlay velmi uživatelsky přívětivý a skvěle fungující systém. -
-
Origin mi nikdy moc nevadil a u Mass Effectu 3 jim pres to chodi MP v pohode. Jen me dost stvalo, ze SW:TOR nejde pouzivat se stejnym accountem je potreba mit dve registrace ... takze nemam SW:TOR ... *1*
-
"GfWL je upřímně řečeno největší zlo" to pak asi neznáš StarForce...
-
-
Tak to jsi nejspíš nikdy nepirátil hru která běžela pod GfWL, a nemusel jsi řešit offline režim, update GfWL, ztracené savy a spoustu dalších sr**ek
-
-
S GfWL v offline režimu a s crackem, jsem nikdy neměl problém co se savů nebo updatů týče...
-
-
Pokud potřebuješ v dnešní době crack k tomu, aby něco, co sis jinak legálně pořídil, běželo bez zbytečných starostí, pak je něco špatně.
-
-
-
-
Koupím hru na steamu ve slevě Dark Souls 1. Zjistím že to jede přes tu P***(Games for windows LIVE) Stáhnu nejede(na WIN8).Měl jsem chuť zajet a vypálit studio microsoftu.Čtu že aplikace končí a že některé hry nepojedou,pokuď vůbec nějaké hry pojedou JUPÍÍ !!!! *16* A na co jsem si tu hru kupoval na Steamu když teď už asi vůbec nepojede co vy K****!!!!!! Že to ani ten VY****** Valve ze steamu nestáhne !!!! To je co jak se mnou vy****** A prachy jsou v p*****
-
Bude nadále možné hrát hry které obsahovaly gfwl v coop režimu??? RE 5, Fable 3...
-
-
viz článek, stačí si ho přečíst.
-