Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypada to docela solidne, navnadilo me to. Akorat mi ty ctverce prijdou docela zbytecny, vzdyt uz od sestky to bylo freemove.
    • Tak jak to je? Je tam pohyb jak treba v sedmym dilu nebo tam chodis po ctvercich jak z roku raz dva? Jesi to druhy, tak do toho nejdu asi *9*
      • Je to stejny jak v grimrocku bohuzel, jak tak koukam na ten yt,cili ses jakoby odkazanej na obrazovku pred sebou a hybat se muzes jen po ctvercich, ale to me ani tak neodradi, kdyz vidim ty shopy a mesto, uplne mi to pripomnelo klasiku sestku a libi se mi to moc.
    • Ale i v 6 slo chodit po ctvereckach. A v tomhle zase muzes chodit plynule. Da se to nastavit
      • Huhi co to tu plácáš za nesmysly..v MM6 po ctvercich chodit neslo, a v MMX nejde chodit plunule.
        • Mam MM6 porad na disku,tak jsem to hned vyzkousel. Mas pravdu. Ja si to spletl s otacenim.kde to jde nastavit na 3 stupne a na starych strojich to skutecne vypadalo jako krokovaci. Omlouvam se.
      • Tak to je skvely
        • Mozna to neni tak plynule jak si predstavujes z novych her. Mrkni se na youtube. Budes mit lepsi predstavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit