Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wizardry melo take otevreny svet, nejlepsi RPG/dung vsech dob je podle mne Wizardry 7... Dohrano za partu od jednoho az po sest dobrodruhu...
  • Tak doufám, že pořádně pořeší technickou stránku. Hra se mi 2x spustí 6x nespustí, optimalizace taky nic moc, a při hraní s rozlišením mi to dojebalo rozlišení na monitoru. Takže super
    • Napiš na technickou podporu. Já to pouštěl asi 6x a vždy to šlo v pohodě. i5 a GTX660
  • MM 6, 7 i trochu 8 jasné srdcovky. Tahle MMX mi neunikne, i když to už bude jiné. Alfa Grim Down celá první epizoda je už k mání.
  • Objednali jste si někdo deluxe krabickovku? Jde to i do Čech a za kolik? Děkuji :)
  • Po cca 3 hodinách hraní bych tomu dal tak 4/10 Nedokážu přesně říct co mi tam schází, ale děsně se nudím. Quest, dojít, zabít další quest *9* Krásné jsou ikonky postav v partě. Jinak je grafika tak 5-6 let zpátky.
    • Pokud chces hrat krokovaci dungeon s oldshool systemy kvuli grafice, odvazoval bych se tipnout, ze nebudes uplne cilovka tohoto pocinu =).

Jelikoz jsem si to zatim nepredobjednal, nemuzu questy hodnotit, takze mi nezbyva nez doufat, ze to s nima snad az tak spatny nebude - nebo ze maji tvurci v rukavu nejaka ta esa pro plnou verzi =).
      • Aha, rozumím. Krokovací dungeon musí mít hnusnou grafiku *7* Taky bych chtěl mít vše tak jasné a jednoduché *3*
        • Nemusi, rozhodne nemusi, ale pokud ji ma, nebudu z toho vzteky mlatit do zdi =).

nechapej me spatne, ja ti proste jenom cilene nechci verit, protoze jednoduse chci, aby z toho byla dobra hra =)).
  • Doted mi zdi meho stareho pokojiku visi vytistene diplomy za dohrani Mightu sestek a sedmicek... kdyz jsem na steamu poprve zabystril tento novy pocin ve vyoji, srdce se uprimne rozbusilo. Ted jenom velice, velice usilovne vysilat modlitby do vsech stran, at se to proboha povede.
    • Jj taky jsem si to užil, šestky jsem hrál ani nevím kolikrát, sedmičky taktéž, proto jsem si koupil i tuto hru, tak doufám že bude mít super příběh, ale pokud mohu doporučit všem ostatním: zkuste si ji před koupí zahrát u někoho kdo ji má, a zjistit zda vám vyhovuje způsob pohybu, přece jen oproti 6-8, kde byl volný pohyb, je tady gridbased který byl předtím a je to bohužel trochu krkolmné, alespoň pro mne, asi už jsem trochu moc zhýčkaný dnešními tituly :D
    • amen!
  • Dobré je, že to má i češtinu v základu
  • Tushan
    mam takovej hloupej dotaz bude to i na konzole ? MM6 a 8 miluju a wizardry8 je naprostá srdcovka ale na tohle muj notas nestačí a koukam po old gen konzoli a tohle by me rozhodování dost zjednodušilo
    • O Wiz 8 radši ani nepiš nebo mi ukápne slza. Dohrál jsem to několikrát a nedávno jsem zase instaloval *3* Škoda, že není žádné podobné pokračování *9*
  • DeDy
    By mě zajímalo, když hru koupím na Steamu, bude se pak ještě spouštět UPlay a pak až hra? Pokud ano, by znamenalo, že je lepší koupit přímo na UPlay.
    • Musím povedať že spolupráca Steamu a Uplay u Might and Magic Heroes 6 je horšia než špatná.. Je to neskutočný ŠIT, pri reinštalácii cez steam nasleduje reinštalácia Uplay a akési doinštalovanie patchov na hru ( či to boli patche na hru alebo samotný uplay, nie som si istý, ale sťahovalo a inštalovalo sa to neskutočne dlho na to aby sa to týkalo len uplay shitu). NÁSLEDNE to pokračuje snahou o rozpametanie sa na uplay login a heslo. Potom to akože naštartuje a ty sa dívaš na prázdnu obrazovku s hrami a hovoríš si či si sa prihlásil na dobrý účet vôbec. Po 10 minútovom riešení to skúsiš zreštartovať a potom to nejak funguje. Synchronizácia uložených pozícií na uplay je neskutočne dlhá a vždy sa podarí až na TRETÍ KRÁT !!!! .. Ubisoft odo mňa už nedostane ANI KORUNU. A ano, MMX si určite zahrám, ak sa mi to bude páčiť, skúsim si nájsť cestu ako poslať aspoň nejaké peniaze priamo vývojovému štúdiu...
  • Zkusil jsem to, pobil nějaké pavouky a ted se nemuzu dostat z města na další quest. Stráže mě nepustí, ze stájí mě neodvezou. Zatím celkem nuda. Grafika na dnešní poměry celkem slabá, dungeon s pavouky ošklivý. Tohle byl kikstarter nějakých nadšenců nebo normální hra ?
    • Čo som videl videá, tak všetky modely potvor prebrali z posledného MM Heroes 6 a tam tie modely nebol rozhodne určené na skúmanie zoči-voči :-)

Podľa mňa si povedali že na takú hru netreba veľa peňazí a šetrili kde sa dalo..

Ale možno to bude zábavné hrať, nechcem dopredu krivdiť..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit