Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není nad co-operaci s kámošem v obýváku a k tomu pár chlazených pivsonů!!! Copak už všichni zapoměli na prožitky z hraní prvního Diabla na Ps One, nebo Fighting force na stené konzoli doma s kamarádem? O bojovkách a Resident evilu 5 na X360 ani nemluvě! Jeden dobrej co-op pařmen vydá za celej multiplayer!!! Diablo 3 si nekoupím jen kvůli tomu, že je onlinovka. Začínal jsem s hraním na videohrách v maringotkách a hernách, na titulech, jako je např. Golden axe, SF 2 a už mě asi nic nezmění. A proč taky?
  • Blbost, tahle argumentace je příliš průstřelná, evidentně je to pouze promo pokračování Tomb Raidera.
  • A kdy bude next gen PC only?
    • DangerousDave
      to už bolo...
      • a už nebude.
  • RakeW
    Next genEM... *7*
  • Sakra samozrejmne jsem myslel BF2 (ke kteremu sem i dokoupil tehdy datadisk a postupne secky DLCka, ktere uz tak bre nebyli ale dali se. POsledni hra snad originalni (horce sem toho pote litoval) Bylo MW2.i MW1 mam origo a to se pomalu neda srovnavat.
  • No, logicky na singleplayeru se uz stavelo od prvnich konzoli, (tech ktery tady vetsina ani nezazila, stejne jako ja- pro poradek.), Tak v tom pripade se neda nic delat spoustu hracu jeste stale stoji o sp kampan, treba nechteji/nemaji cas hrat online tudiz krok erozsireny poctu singleplayerovych her pri Luanchu novych konzoli jde chapat celkem dost dobre, je to jedine dobre, ja treba moc mp sam nemusim radsi poradne sp, uzt mne omrzeli tihleti mp hry kde se clovek jen rozciluje s ruznymi hackery, cheatery, vseljakou jinou haveti co akorat tak mrvi zazitek potom ten dementni system online a msame tu hned par mozna vic argumentu proc to je jake to dneska je, jeste se slzou v oku nostalgicky vzpominam jak sem pred dost dlouhou dobou dobre asi 8lety nebo kolika nvm presne uz mozna i vice, hral United offensive MP s tanky a transportery a to mne bavilo,Nebo BF3 ktere jsem hral rad taky do jiste doby... aspon s mp fps to zaclo jit od desiti k peti, tak nezbyva nez posilit sp stranku a to je myslim dobry krok.
  • Kecy. Zas se na scéně objeví hry, které natáhnou grafikou a budou o ničem. Bude CoD 11, které bude konečně vypadat jako Crysis 2 (+-), jenže přibyde víc "ultraepických" cutscén a půjde na vás na každém rohu kvantum tupých ovcí a celou hru vás poveze NPC.
    Singlplayer pak přitáhne další lidi, přesněji ty, kteří po SP touží, na nekvalitní tituly. Budou ale peníze.
    Ale to je jen další z variant,jiná bude určitě problém s přesvícením, z grafiky budou bolet víc oči, bude přeplácaná, nepůjde se ve hře orientovat (mimo autonavádění) a tak dál, protože grafici budou mít za úkol tohle místo vytvření správné atmosféry... ale jelikož je tu ten jejich causal hráč, tak komu to bude vadit, když tomu se to líbí? *10* hnus. Teď začínám asi přesouvat hněv na causal hráče nebo už nevím, na koho být naštvaný v první řadě.

    A proto stojím za tím, že PR bude zaměňovat nekvalitu (a kvantitu) her za super grafiku (kvalitu).
    Ale to nikdo neví, je to jen teorie, uvidíme později, snaaad mají kluci pravdu. Ale moc tomu nevěřím.
  • No ja bude len rad za viac sigl hier i ked pred 6 rokmi ked som prvy krat hral wow som prepadol multiplayer sialenstvu(si pametam aky som bol hotovy s toho ako okolo mna pobiehaju ozajstny ludia :D), ale ma to aj rychlo preslo tak som rad ze sa trocha upusti od mp a dufam ze sa budu tvorcovia sustredit na kvalitny singl zazitok jednak hratelnostou jednak kvalitnym pribehom.
  • ja bych ocenil kdyby vychazely hry co za neco stoji a ne jeden šit za druhym
  • Hlavně bych ocenil kdyby se na příští generaci konzolí opět začaly oběvovat hry které podporují split screen, nebo couch play. Děsně mi vadí, že velká část her je předem upravená pro hru třeba 2 hráčů ale nabízí pouze možnost hrát ve 2 online ... a opravdu nepatřím mezi Janoušky a podobnou verbež abych si mohl koupit domů 2 konzole a 2 televize jen abych mohl hrát ve 2, přičemž nemám moc zájem hrát co-op hru s cizím člověkem který se většinou není ani ochoten domluvit na dalším postupu. Vždy je daleko lepší zahrát si to s kámošem (spolu v jedné místnosti) a dát si u toho pár piváků, nebo si to zahrát s přítelkyní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit