Přejít na výpis diskuzí
S next genem by se měl vrátit singleplayer
22.6.2012 | Adam Homola
94 příspěvků
-
No, logicky na singleplayeru se uz stavelo od prvnich konzoli, (tech ktery tady vetsina ani nezazila, stejne jako ja- pro poradek.), Tak v tom pripade se neda nic delat spoustu hracu jeste stale stoji o sp kampan, treba nechteji/nemaji cas hrat online tudiz krok erozsireny poctu singleplayerovych her pri Luanchu novych konzoli jde chapat celkem dost dobre, je to jedine dobre, ja treba moc mp sam nemusim radsi poradne sp, uzt mne omrzeli tihleti mp hry kde se clovek jen rozciluje s ruznymi hackery, cheatery, vseljakou jinou haveti co akorat tak mrvi zazitek potom ten dementni system online a msame tu hned par mozna vic argumentu proc to je jake to dneska je, jeste se slzou v oku nostalgicky vzpominam jak sem pred dost dlouhou dobou dobre asi 8lety nebo kolika nvm presne uz mozna i vice, hral United offensive MP s tanky a transportery a to mne bavilo,Nebo BF3 ktere jsem hral rad taky do jiste doby... aspon s mp fps to zaclo jit od desiti k peti, tak nezbyva nez posilit sp stranku a to je myslim dobry krok.
-
Já se na nové konzole těším, hlavně pevně věřím že nám, vývojářům, tentokrát Sony připraví něco, na čem se bude dát dělat rozumněji a hned od začátku doby. PS3 je sice technologicky výborná hračka, ale dělat se s tím moc nedá, pokud se chce udělat multiplatformní titul ne čistě zaměřený na PS3 nebo přímou smlouvu se Sony na spolupráci a výpomoc (což má hodně málo domů).
Co se týče singlplayer her, trochu bych se obával, že Eidos sice má pěknou myšlenku, ale že realita, minimálně u XBOXu a Microsoftu, bude trochu jinde s přihlédnutím k organizačním změnám v Microsoftím herním oddělení, které přešlo na "cross-platform systém" s implementací mobilní, konzolové i PC platformy obohacené žebříčky a multiplayerem. -
Nedivím se že se vydavatelům bazarový prodej nelíbí.Měli by se ale zamyslet proč to tak je..!Při poměru platu/ceny her jsme na tom docela bídně.Mě se teda osobně za singlovku(a nejenom) zdá cca ± 1400kč(ps3) celkem dost.Hlavně když je 12 hodin herní doba už celkem luxus.Počkám si teda pár měsíců když se někde objeví na bazaru a pak si eventuelně hru za nějakejch 700,- koupím.Myslím si že kdyby hra stála od začátku nějakejch 700-800,-kč tak by vydavatelé nepřišli o můj kus koláče ale hru by si možná koupilo i víc lidí.Když totiž začínají cpát do her různé onlinepassy,člověk pro kterého hra zrovna není”must have” titul si to za ty prachy třebas i rozmyslí.teda alespoň já jo...
-
-
Buď rád, bývalo ještě dráž.
Zrovna nedávno jsem listoval starými Levely, kde byly reklamy od různých prodejen her. Tam se klidně našli ceny kolem 2300 Kč za hru, kterou už dnes nikdo nezná a která nejspíš nikomu nic moc neříkala ani v době vydání. A to za PC verzi. PS na tom vždy bylo ještě hůř. A to bylo někdy v roce 1998/99.
Ale tu cenu máš celkem tím, že je to na PS3. Na PC nestojí většina nových her přes 1000 Kč, což je oproti roku 98 docela slušné polepšení. *4* -
Diky strankam jako thehut.com si muzete koupit nebazarovku za jeste mene (nakupuji kdyz cena spadne pod 15 EUR) a v nekterych pripadech staci na slevu cekat jen par tydnu. Usetrite a jeste podporite tvurce. *3*
-
-
No ja bude len rad za viac sigl hier i ked pred 6 rokmi ked som prvy krat hral wow som prepadol multiplayer sialenstvu(si pametam aky som bol hotovy s toho ako okolo mna pobiehaju ozajstny ludia :D), ale ma to aj rychlo preslo tak som rad ze sa trocha upusti od mp a dufam ze sa budu tvorcovia sustredit na kvalitny singl zazitok jednak hratelnostou jednak kvalitnym pribehom.
-
Kecy. Zas se na scéně objeví hry, které natáhnou grafikou a budou o ničem. Bude CoD 11, které bude konečně vypadat jako Crysis 2 (+-), jenže přibyde víc "ultraepických" cutscén a půjde na vás na každém rohu kvantum tupých ovcí a celou hru vás poveze NPC.
Singlplayer pak přitáhne další lidi, přesněji ty, kteří po SP touží, na nekvalitní tituly. Budou ale peníze.
Ale to je jen další z variant,jiná bude určitě problém s přesvícením, z grafiky budou bolet víc oči, bude přeplácaná, nepůjde se ve hře orientovat (mimo autonavádění) a tak dál, protože grafici budou mít za úkol tohle místo vytvření správné atmosféry... ale jelikož je tu ten jejich causal hráč, tak komu to bude vadit, když tomu se to líbí? *10* hnus. Teď začínám asi přesouvat hněv na causal hráče nebo už nevím, na koho být naštvaný v první řadě.
A proto stojím za tím, že PR bude zaměňovat nekvalitu (a kvantitu) her za super grafiku (kvalitu).
Ale to nikdo neví, je to jen teorie, uvidíme později, snaaad mají kluci pravdu. Ale moc tomu nevěřím. -
No zrovna na integraci online prvků v D3 není nic přirozeného *16*
-
Sakra samozrejmne jsem myslel BF2 (ke kteremu sem i dokoupil tehdy datadisk a postupne secky DLCka, ktere uz tak bre nebyli ale dali se. POsledni hra snad originalni (horce sem toho pote litoval) Bylo MW2.i MW1 mam origo a to se pomalu neda srovnavat.
-
singleplayer je neco jako prekonany vyvojovy stupen a mel by postupne upadat. proč hrat proti ai když mužete hrat se skutecnymi lidmi nebo proti nim?
-
-
prekonaný vývojový stupeň si ty.
-
-
Jako neandrtálec. Taky vyhynul:)
-
-
Vyhynul??? Aha tak to ses asi vyvinul z jineho živocisneho druhu
-
-
Jestli ses vyvinul z neandrtálce, tak doporučuji zajít za nějakým antropologem a jsi hitem. Homo neanderthalensis byl kdysi zařazován jako slepá vyvojová větev podruhu Homo Sapiens nyní je zařazován jako samostatná vývojová větev. Homo Sapiens totiž mnohdy svého zaostalejšího "bráchu" systematicky vyvražďoval a lovil
-
proboha, když už chceš na něco reagovat, tak si zjisti základní fakta. To by ses pak dozvěděl, že člověk neandrtálský je slepá VYMŘELÁ vývojová větev.
-
-
-
-
A Cody, člověk, co prodával ithemy v Diablu ještě dříve než byly spuštěný aukce. Jak se daří psychice?:)
-
-
Na online SP nadávají jen lidi, kteří to jako jiné hry, nemužou šlohnout *1*
(Tu pohádku o D3 si nechte, kolik dní to jel oa nejelo? Poměr je předem jasný.) -
-
Ja hry nekradu, ale zato jsem jejich sberatel a rad se k nim obcas vracim. A na online za islych hrach je blbe to, ze provozovatel vypne po case servery a hra prestane fungovat. Takze ja kupuju jen hry, jejichz funkcnost je nezavisla na nejakych online sluzbach.
-
-
Většinou ty hry, které jsou online nebo vyžadují jistou online údržbu běží déle, než hry, které jsou čistě offline, jelikož provozovatel se o mě musí starat. Jde o to, že i starou online hru, rozjedu na dnešním systému, starou single offline hru, již většinou na Windows 7 nerozjedu, jelikož výrobce nic nenutí k tomu, aby hru přizpůsobil na nový systém, když jsem mu už jednou zaplatil.
-
-
Pokud se tento nerozhodne, ze nez neco udrzovat, tak to radeji zavre. Takovych pripadu mame docela dost.
-
-
U Blizzu snad jedou servery i na D1 (cca rok 1995) tak bych se o vypnutí serveru nebál... není nic nehčího, než to pak ošetřit patchem.
Jsme si ale oba hodně podobní, taky hry spíše sbírám (tak koupím jen pár kousků do roka, už mě hraní nebaví jako dřív, asi stárnu...)
Btw 6 lidí evidentně krade :) Podle mínusek *15* -
-
No vis, tovarny na vyrobu HDD v Thajsku take jeli x let, nez prisly zaplavy. Fukushima take fungovala skvele, nez prisla tsunami. Vcera na Kladne nam nesel 6 hodin proud. A kdo mi zaruci, ze ty slavne servery Blizzardu nesejme tornado, zemetreseni ci prosty kolaps energeticke site? Ja mam zatim tu klku, ze tyhle vyfikundace jsou u her, co mne nezajimaji a tak porad doufam, ze tu bude vic inteligentnich vydavatelu, jakco CD Projekt Red, kterym konecne docvakne, ze stazena kopie hry se opravdu nerovna neprodane kopii hry.
-
-
-
-
A jaké to next gen má vubec být. Sony vydalo prohlašení že PS4 jen tak hned nebude protože není vlastně co nového (next gen) ukazovat. Watch Dogs ukazalo že se musí jen umět pracovat s kodem a pak to jde i na současné generaci :)
Jinak i když bude hra singl tak stale více her bude chtít at se připojují k netu protože je to velice levné a učinne DRM. A pokud by se našlo učinne DRM pro PC tak razem bude dominatním trhem :)
A vubec ale vubec bych nesouhlasil že singl player je o vizualní strance hry. A edios pchee to není vubec firma co by udavala něaký trend.
Myslim že pravy přiklad singlu je mít otevřeny svět a pořadnou interakci v něm. Aby si hrač připadal jako jednotlivec (singl) ve světě ve kterém muže žít (play) ale ne jen pomocí scriptů.
Na druhou stranu s nextgen bude spojeno hlavně streamovaní tedy připojení bude potřeba skoro ke všemu :) Vůbec bych se nedivil kdyby nové domeny .playstation, .microsoft, atd. se staly steamovacimi strankami svych produktu přímo v prohližeči. Ještě vymyslet jednoduchy obchodní globalní system