Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keď si niečo kupujem, viem čo to je, takže z mojich cca 100 hier bazár žiadnu neuvidí.
    A ten obrázok Kroftovej vyzerá ako mod zo Skyrimu.
  • Každopádně do příští generace konzolí půjdu,poslední dobou pořád nějaký problémy s těma origo hrama (když je zkouším upirátěný tak paradoxně běží v pohodě) co teď zažívám u GOTY edice Civilizace V je na pěst. Už aby tu byly *13*
    • Co zazivas? Ja zapnu Steam, zapnu Civ 5 a hraju.
      • Tak už sem to vyřešil ona ta hra má od posledního patche problémy s diakritikou v uživatelském účtu windows
        • Aha, tak to mne mrzi. Ale neni ani prvni, ani posledni. Navic, kdo dneska jeste pouziva diakritiku ;-)
      • To já taky,dokonce normálně spustím novou hru,problém je že pokaždé když chci nahrát uloženou pozici tak to spadne. Projel jsem x for vyzkoušel různý triky a nic. Zkusím ještě napsat na podporu,snad budou ochotnější než u EA
  • Veskoslav
    Jinam
  • A kdy bude next gen PC only?
    • DangerousDave
      to už bolo...
      • a už nebude.
  • Blbost, tahle argumentace je příliš průstřelná, evidentně je to pouze promo pokračování Tomb Raidera.
  • Není nad co-operaci s kámošem v obýváku a k tomu pár chlazených pivsonů!!! Copak už všichni zapoměli na prožitky z hraní prvního Diabla na Ps One, nebo Fighting force na stené konzoli doma s kamarádem? O bojovkách a Resident evilu 5 na X360 ani nemluvě! Jeden dobrej co-op pařmen vydá za celej multiplayer!!! Diablo 3 si nekoupím jen kvůli tomu, že je onlinovka. Začínal jsem s hraním na videohrách v maringotkách a hernách, na titulech, jako je např. Golden axe, SF 2 a už mě asi nic nezmění. A proč taky?
  • Ten trend je k pos*ání, za chvíli budou do her sr*t kdejaké reklamy s možností on-line koupě přímo ve hře, jako nový skin zbraně při jejím nalezení ve hře, model vehiklu, který prvně osedláš atd.... Prostě nextgen resp. AAA tituly jsou jen a jen o tom, tlouct hrách dokud z toho může něco vypadnout.. Je mi blivno.
  • Ja v podstate len dufam, ze co najviac vydavatelov si vsimne uspech D3 a zacnu hry robit s tym, ze cast kodu je na servery. Hlavne kvoli piratom. Ked najdu taku ucinnu formu DRM, ze sa proste nebude dat piratit (alebo bude rok trvat kym sa reprodukuje nejaky free server a aj tak to nebude poriadne fungovat), tak si viac ludi zacne kupovat hry na PC. Ked si ludia budu kupovat hry na PC tak dozenu alebo mozno aj predbehnu predaje (aspon niektorych typov) hier na konzole. Vydavatelia si potom uvedomia, ze sa mozno aj oplati vyvijat PC exkluzivne hry pre "hardcore" hracov. Nehovoriac o tom, ze ked budu mat take DRM, tak nebudu musiet pchat multiplayer tam kde nepatri (vid Mass Effect) a budu sa moct venovat cisto singlu.

tl;dr - radsej vybornu hru ktora ma cast kodu na servery nez hovadina ktora ma vsetko na hracovom pocitaci.

Cest vynimkam, ako napr. CD Projekt.
    • DRM ochrana ma smysl jen tehdy, pokud nijak neomezuje platiciho zakaznika. Pokud ale omezuje, jako ze skoro vzdycky omezuje, tak nema DRM absolutne zadny smysl a zakazniky spise odradi, nez aby zamezila piratstvi. Tvrda ruka tradicni distribuce her, to je proste prezitek, asi jako kdyz velci hudebni dinosaursti vydavatele bojuji za omezovani uzivatelu, internetu a stahovani mp3jek. Kdyz je cena slusna, tak si hru koupi dostatecny mnozstvi lidi, kteri naopak dostanou radu vyhod oproti warez verzi a ne aby to bylo uplne obracene, ze zakaznik si hru koupi a warezak se mu smeje. DRM uplne zrusit, snizit cenu her, optimalizovat studia na tuto cilovku a online navaznost davat jen tam, kde je to pro hru potreba, nebo jen jako volitelnou moznost.
      • Nesmysl. DRM ochrany maji a budou mit smysl do te doby, dokud budou zvysovat prodeje her. Uz jsem to jednou psal, resenim je masovy bojkot her s DRM.
      • Tak by to fungovalo v idealnom svete. Problem je v tom, ze ludia su sv1ne a ked nieco mozu mat zadarmo, tak to zadarmo mat budu :) Ked sa nieco nebude dat upiratit, tak sa to proste neupirati a v konecnom dosledku bude omnoho viac predajov ako s pristupom ktory si popisal. CD Projekt taky pristup ma a aj tak sa im upiratilo mnozstvo kopii (pricom pri Witcherovi 2 bolo dokonca velke percento ludi, co to upiratili a aj dohrali, coz nie je zrovna bezne).
        • Podle me by ale nemelo jit o to, ze produkt nebude mozne jakkoli zpiratit, ale naopak uvazovat realisticky uz s tim, ze urcita skupina hracu si hru jednoduse zpirati a neda ani korunu. Proto je potreba pozitivne pusobit na platici zakazniky, kdezto DRM coharana pusobi presne opacne, negativne.
          • Nesouhlasím s tebou. S ochranou docílíš vždy vyšších prodejů. Jak píše Cotillion, když to může někdo mít zadarmo, tak proč platit. Co se týče odrazování lidí, tak myslím, že třeba Diablo 3 ukázalo, že se dá hra prodat milionům i s pro někoho otravnou ochranou. Pochybuju, že by prodali tolik kopií (a hlavně ještě v budoucnu), kdyby to šlo upirátit.
    • Máš sice pravdu, že by to zastavilo piráctví a více by se dělalo na PC, ale pochybuju, že by se dělalo více hardcore her.
  • RakeW
    Next genEM... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit