Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Škooooda...je to dobrá gamesa.
  • RDR jedna z těch pár her kvůli kterým jsem si toho xboxe koupil a nelituju, gamepad je sice zlo, ale nic s čím by jste si za pár dní hraní neporadili. Už kvůli tomu multiplayeru GoW3 to stojí za naskillování ^^,
    • Neni to jen gamepad,ale slabe textury, autoaim a multiplayer BEZ dedikovanych serveru = casty lag. No nic, chtel jsem si to koupit stejne jako Vice City, San Andreas a GTAIV, ale bohuzel.
      • calwin
        hombre bohužial si na konzolu stopro nezablúdil ani u kamaráta takže tvoj názor mi príde ako mrhanie časom ... howk
      • Autoaim jsem zatím zaznamenal jen v RDR (z her co mám, navíc se dá vypnout), ty servery jsou zlo no x_X.. a textury se daj přežít, nejsem zrovna ten typ co musí mít všechno ultra high abych to hrál. Ale to jsou všechno osobní názory, nejsem jeden ztěch co maj svojí main platformu a tu hájej do krve. Měl jsem na toho xboxe cash, koupil jsem ho, tak proč bych si na něm nezahrál :P
        • Textury netextury, důležitý je celkový dojem. Já když jsem prvně hrál RDR, tak jsem koukal s otevřenou hubou, jak je ta daleká široká krajina nádherná.
          • Jenze na televizi na zdi je to trochu neco jineho nez na monitoru pul metru pred xichtem. Imho hlavni duvod je prave grafika, ty textury i modely by musely na PC kompletne prekopat, pokud by nechteli aby to vypadalo jako 5 let stara hra. Ja si kvuli teto hre a Uncharted koupil PS3 a i tam to nevypada nijak moc dobre, pokud se na to clovek zameri, byt to na zabavnosti hry nic neubira.
            • Já celkem často hraju 5 a víc let starý hry a bavim se u toho stejně jako u nových. Pokud někteří nutně potřebují aby se kvůli nim ta hra překopávala jen aby je to uspokojilo tak si jí asi holt ani nezaslouží.
  • Safraaa *9* mrzí mě to nebot hry z divokého západu je pramálo a tuto jsem chtěl na pc hrát *13*
  • škoda dost jsem se těšil po té co mne exnul xbox *9*
  • No ja sem spis rad ze vydaj na PC L.A Noire *1*
    • To já zas naopak L.A noir bych si nechal ujít ,ale Red dead redemtion -budu asi brečet :-(
      • jindra.veliky
        procc? opdle toho co jsem slysel je to stejne stereotipni hra jako farcry 2 *9*
        • Blbost ,Far cry je oproti tomu nic.Ale musí mít člověk kladnej vztah ke spaghety westernu jako já ,aby si to naplno užil.Bohužel jsem si to ale moc neužil protože já si to na xboxu a bez titulek nevychutnám :-(.
      • Brecet sice nebudu,ale urcite bych taky vymenil LA NOIR za RDR.
  • smejki
    škoda. jedna z her, co mě setsakra zajímala. I když... oni by to na PC vydali bez těch úchylně úchvatných bugů (human birds, donkey woman), čímž by hra ztratila polovinu svého kouzla *1*
  • Škoda pro PC, jedna z nejlepších moderních her dneška..., konkurovat jí může snad jen Assassins Creed.
    • Ha! To by me zajimalo, proc jsem tolik nekvalitni. No nic.
      • Lidi asi nesouhlasi s tim,ze je RDR lepsi nez vsechno co na PC je (krome teda AC jak pises).
        Ja s tebou souhlasim v tom,ze RDR je super hra, na Xboxu jsem ji dohral a PORAD jsem si predstavoval o kolik lepsi by byla na PC (hi-res textury, zaden autoaim, dedikovane servery na MP, precizni aim s mysi atd).

Hned bych to koupil ale asi je fakt,ze milionove prodeje by to nemelo a kdyz je dnesni vyvoj her tak predrazeny, tak hra ktera neproda miliony kopii je automaticky fail.
        • Aha, no ja sem to myslel spis v tom zanru okolo akcnich adventur, tam na PC zas tolik vyber neni. Jinak v jinych zanrech je spousta vynikajicich her i na PC, ale to uz by se porovnavaly jabka s hruskami :)
  • Tak ono vlastne nevime nic noveho. Porad stejna pisnicka, asice ani jedna moznost neni jista, vlastne spise nevyjde. Ikdyz jsem si vydani na PC pral, uz me to zacalo byt prakticky jedno. Konzoly si nikdy, ani kvuli sebelepsim a originalnejsim hram kupovat nebudu. Pro me je gamepad neskutecnym trestem...
  • Jeste ,ze mam xbox i pc , pc prislo o velmi dobrou hru .
  • fallout
    No pokud by mělo jít o další konzolovou předělávku na PC tak to snad bude i lepší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit