Přejít na výpis diskuzí
S PC verzí Red Dead Redemption se můžete rozloučit
6.10.2011 | Petr Poláček
170 příspěvků
-
Necítím zklamání.Já už se s PC verzí rozloučil dávno *4*
-
Tak ať si to ti xbox kok* narvou do tračního systému , stejně by to byl zase port jako na GrandTA IV (10patchů a hrůzostřešné připojování do mp)
-
-
Michal - do řitě si narvi ty to svoje slavný PC... *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
a kde si napisal tuto vetu? na konzoli?
-
-
-
Windows 8 to časom zaistí. A nielen RDR ...
-
-
Tomuhle fakt nekdo veri? : )
-
-
ano, naivni hlupaci ako ten jedinec nad tebou.
-
-
Predpokladám, že keď sa dohady potvrdia a Windows 8 dokáže emulovať Xboxácke hry , tak priznáš že si cvok ty sám. Ale to by som chcel od teba asi veľa ...nie je to také uspokojujúce ako si honiť ego v diskusách ...
-
-
Jo jo už vidim jak by si Microsoft sám snižoval zisky. Hochu je vidět že nevíš jak přemýšlí velké firmy jinak by jsi takovou hloupost nikdy nenapsal.
-
-
skôr očakávam win 8 s novou generáciou konzol... ale o spätnej väzbe pochybujem...
-
-
-
-
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééééé.............. *13*
-
-
Ale ano.
-
-
Doufal jsem do poslední chvíle ale pokut nechcou moje peníze jejich věc. *16*
-
-
Pokud jsi úspěšný podniktal a můžeš ji nabídnout tak dva mega USD, tak ti to RDR na PC udělají. Začni šetřit :-)
-
-
ani s dvěma megy dolarů by počítám nepochodil... ;)
-
-
-
-
-
Určitě by se to na PC nevyplatilo, osobně si myslím, že Gears of War a právě RDR jsou dvě hry, které jsou typicky konzoloidní záležitost. U RDR jde určitě o tsložitost a nákladnost převedení celého světa na PC platformu. Rockstar má pro PC mnohem zajímavější hry a to jak GTA tak nadcházející L.A. Noire.
-
-
Gears of War mozna je konzoloidni (nehral jsem) ale Red Dead Redemption vubec nema zadny prvky a design (krome ovladani samo), ktery by z toho delali ciste konzolovou hru. To bys pak to samy musel tvrdit u GTA, nebo Assassins Creed, i ty L.A.Noire.
-
-
Právě, že RDR je nejvíc typciky konzoloidní hra jakou si můžete přestavit. Třeba mě napadla mise, kdy chytáte koně (8. wild horses), to je přímo ukázka co na konzolích funguje jako příjemná relaxační zábava, tak by na PC vypadalo jako hloupá hříčka. RDR nevyjde dle mne hlavně kvůli nutnosti kompletního technického překopání a přetexturování obrvského sěta, na PC by hra vypadala při stávající kvalitě velmi špatně.
-
-
pretexturovávať obrovský svet by sa nemuseli, to je ten najmenší problém ... textúry sa mapujú vždy vo vyššom rozlíšení, až následne vzhľadom na schopnosti danej platformy sa zmenšia na potrebné rozlíšenie.
-
Podle me by to bylo uplne to samy jako u GTAIV, jen s tim rozdilem, ze GTA je preci jen znamejsi znacka a tak by se to Rockstar asi nevyplatilo.
S tim chytanim kone do lasa moc nechapu, proc by to melo byt na konzoli a pc jine.
-
-
-
-
Přátelé, co to na PC hrajete za hry, když příjezd do Mexika považujete za nejepičtější? Strhující scenérie jsou na PC v každém druhém otevřeném RPG. Pravda, možná ne takhle naservírované na podnose, ale jsou. A já mám možná raději si je objevovat sám, než to mít v rámci scénáře...
Ale uznávám, vypadá to hezky. -
-
Kdo RDR nehral, to absolutne nemuze pochopit *3* . To je proste scena, kdy za celou dobu hry (az je to peknych par odehranych hodin), nikdy tam nebyla pouzita zpivana pisnicka az do toho prijezdu do Mexika. A to je takovy obrovsky kontrast, jak jsi byl zvykly jezdit na koni bud bez hudby nebo jenom na podkres (a ze se tam kluse od mista na misto fakt moc) a najednou ach, to uplne vzbudilo naval emoci a atmosfery (hlavne kdyz to clovek necekal).
Kdo nehral, nepochopi. *4* -
-
Takže tam zpívaná písnička zazněla dvakrát ne? Co já si pamatuju tak jsem jednu slyšel když jsem se vracel ze zasněžených hor po vystřílení tábora vojáků.
-
A samo ta pisnicka mela jeste emocionalni podtext s tim, co se tam ve hre delo, ze ses na ceste daleko od domova, atd... No, jestli se vyplati koupit konzoli, tak kvuli RDR urcite.
-
-
Jo, je je to super, ale pro mě to má dva háčky.
První je v tom, co se děje před tím - ten sjezd řeky, ač sám o sobě slušný nápad (vypůjčený z Joseyho Walese ;)), mi přijde hrozně debilně provedený. Tedy to, jak po Marstonovi s Irčanem jdou Mexikánci snad několik kilometrů, aniž by to dávalo valného smyslu.
A druhej problém - když člověk při písničce sleze s koně, tak se "vypne". Resp. nevím, jestli je to tak v Mexiku, ale určitě to tak je v Tall Trees, kde se mi to bohužel povedlo asi po deseti sekundách písničky.
-
-
-
-
By bylo pěkné kdyby bylo možné hrát konzolové hry jako třeba RDR na pc skrze služby jako gaikai či onlive,hodně lidí by to k těmto službám jistě přilákalo...
-
-
Horko tezko, servery jsou pc, tak hry co na tom bezi jsou zase pc. Mozna by to nak slo udelat, ale to by bylo urcite technicky dost narocne a hlavne by to podle me Sony ani Microsoft nechteli.
-
-
"skvělou atmosféru, střídání dne, noci a počasí a především na vybroušené hratelnosti"
no to jsou opravdu veci ktery zadna PC hra nema
kdyby to nekdo nepochoil tak jsem to myslel ironicky -
-
to mela byt reakce na muffin
jinak kdo jiny nez konzolista si muze dat prezdivku podle jidla *8* -
-
Ty jsi tu novej, Jindro, co? : D
No aspon nejaka konkurence na sbirani minusu.
Ja muzu jen konstatovat, ze jsi skutecne PRIPAD : D
-
-
-
at si nas...ou. Pitomci.
-
hmm ještě teď mám husinu když jsem poprvé na svym koníkovi Pableskovi vjel do mexika a spustila se ta písnička... Takovou hru by PC scéna potřebovala jako sůl... škoda, ještě že hraju na konzolích i PC :D
-
-
Jo! Ten příjezd do Mexica byl jeden z nejepičtějších momentů ze všech herních momentů, který jsem zažil. Ještě když jedeš tak, že ten kůň jde pomalu (neznám názvy typů koňskýho kroku) a před tebou zapadá slunce za ty obrovský kamenný masivy.
-
-
Krokem? ;)
-
-
Jo *15*
-
-
-
Vůbec nic ve zlém, ale ... Pablesk?... nebyl to spíš pakoník, než koník? *3*
RDR mi ukazoval jeden konzolista. Jé, jak ten furt nadával, že je to takový prázdný, že furt někam jede a jede a jede... a furt jede a furt není u cíle mise...
Mně se ale atmosféra zdála dobrá. Od konzole bych čekal něco hektičtějšícho a barevnějšího
-