Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy konzolisti jste fakt děsně arogantní hovada...Poslední dobou si toho všímám pořád víc a víc.
    • A ty jsi k*kot. Proč? nemá se tím cenu zabývat, přečti si párkrát svůj příspěvek a snad ti to dojde - a pokud ne tak jsi pořádnej k*kot...
    • Nejde ani o konzolistov, ani o PC... Proste sa sem chodí hádať banda deciek, čo nemajú čo robiť *7*
    • Tak to si asi všímáš špatně.
    • A v cem se to jako projevuje, treba tady na foru? Jsem jak PCckar, tak konzolista, a to mi teda uniklo. Nejaky priklad?
    • mlc, ty, ty ... arogantni hovaado :-)

Kdybys aspon uvedl, co se ti nelibi :-). Ja myslim, ze to spis pc hraci jsou namysleny stredobod vesmiru, presvedceny o sve vyjimecnosti. Na PC hraju od casu 386, konzoli mam neco malo pres rok.
  • 1) kazdy si dnes muze koupit PS3, stoji pouhych 6 kKc, coz je pri tech stovkach hodin zabavy, ktere muze poskytnout, levna zalezitost, pri prepoctu nakladu na hodinu zabavy. Nadavkem je PS3 vyborny bluray prehravac, coz dnes, v dobe nastupu bluray filmu neni na skodu.

2) RDR by se na PC prodavalo malo, neortodoxni PC hrac, ktery ma i konzoli a stal o tuto hru, ji hral uz na konzoli a ortodoxni hrac, ktery nic nez PC neuznava by neuznaval ani RDR, protoze to je tezce konzolova hra. Asi to rada PC hracu netusi, ale RDR neni strilecka, vubec se tam nemiri, cil se jen vybira. A dovolim si tvrdit, ze ortodoxni PC hrac by takovou hru na PC stejne neskousl. Takze kdo zbyva? Socky, ktere proti konzolim a konzolovym hram nic nemaji, ale nemohou si je dovolit. Takovi vetsinou na PC hry kradou a RDR by nebyl vyjimkou. Cilova platici skupina hracu na PC je tak minimalni.
    • Ty trotle tebe bych trefil hned jak bych tě viděl.Možná sem socka co počítá každou korunu ale že bych hry kradl?Sám si asi jen chudáček co mu rodiče koupí co si vymyslí jsi plevel a dojedeš na to ostatně jako většina dnešní společnosti,Vše měříš jen na peníze a hodnoty žádné,také pro to ty hry dnes vypadají tak jak vypadají...Domluvil sem třeba si z toho něco vezmeš,a když ne třeba budu mít to štěstí a někde tě potkám
    • Ty si zase rozumbrada viď?! Sem PC hráč ale mam i PS3. RDR bych si na pc rád koupil protože kvůli ovládání na PS3 sem se navztekal víc než dost (zkuste držet koně na lasu,ujíždět banditům a zároveň mířit a střílet, pak poznáte co je pekelné ovládání) . Nevím co si hrál za hru že by se v ní nemířilo sem si opravdu nevšiml. RDR není dokonalá hra ale na PC by mohla být o chlup lepší. Volnost a prvních XX hodin sou úžasné , pak přijde stereotyp, který by šel krásně eliminovat ale není tomu tak. Když odvádíte po 150x koně co ukradli, chytáte bídáka a víte že i když ste všechny vystřílel stejně vás někdo bude honit až do města, 80x ste vystříleli město povalečů ale druhý den tam všichni zase budou přide vám to ubíjející. Podobně odsuzovaná konverze sou například DARKSIDERS a musím uznat že je to jedna z nejlepších her co sem hrál. Konzolové hry sou totiž většinou hry na delší dobu a ne na jedno delší odpoledne jak tomu je dnes na PC tak často. A proto víc neodfláknutých portů jen houšť.
      • Vždyť dělat všechno co ty chceš nejde ani v reálu si zase moc vymýšlíš.
      • RakeW
        A ty myslíš, že ta situace, kterou popisuješ (laso, úprk, míření a střílení... což vlastně není ve skutečnosti možné, ale chápu to jako nadsázku) by se jako s myší a klávesnicí hrála líp? Pořád máš jen dvě ruce :).

Já osobně mám s tou hrou taky občas trochu problém (přesto bych jí plácnul desítku), ale zrovna stereotyp to fakt nebyl (nicméně nepopírám, že by tebou popisované situace šly vyřešit líp). Ale co, tak prostě toho zloděje nechám zdrhnout a vykvajznu se na to, že jo. Tedy pokud zrovna okradený nekřičí "It's Herbert Moon!" Tomu hokynářovi nikdy nedokážu odmítnout :).
        • RakeW
          "Ve skutečnosti" myšleno jako "ve hře". Nemůžete lasovat a zároveň střílet, trochu jsem to zmotal...

(Já jen abych nebyl házen do jednoho pytle s tím postem pode mnou.)
          • A v čem nemam pravdu? Vždyť je to blbost dělat takhle všechno najednou.
            • V těchto diskuzích se velmi často mele jak je něco přehnané a nereálné a když se tu objeví něco co se aspoň v něčem drží reality tak se do toho taky kecá. Ten AXE si prostě moc vymýšlí chtěl by nějakého supermana co udělá 100 věcí najednou a ty ho v tom ještě podporuješ.
            • RakeW
              Tak ony sou ty hry právě většinou o tom, co se v reálu dělat nedá, že jo...
  • Radšej nič, ako ďaľšiu zkonenú konverziu, ktorú osral sám zbuznený kristus...
    • Priste to zkus napsat cesky, slovaku, aby ti tady na ceskem serveru bylo rozumet.
      • Toto teraz vypisuješ pod každý slovenský príspevok? Pekne. Že nerozumieš, to je tvoj problém, mne je to jedno *5*
  • miker17
    hehehe nehledejte za tím nějaké složitosti Microsoft jim zaplatil za trvalou exluzivitu velký balík peněz....toť vše
    • Jasne, proto hra vysla i na PS3. Dobry...
  • Má to aspoň jednu výhodu... Aspoň nebudu trávit tolik času proháněním se po prériích *1*
  • Vykopak konzole, zabíjí vývoj a technologii her na PC, krom toho konzole jsou zastaralé nejen po stránce grafiky tak i po stránce hw, jediná vyjimka u konzolí byl Xbox360, který byl a je opravdu povedený.
    • spis zakopat ne?:D
    • Morderon
      lol prej xbox :D ten si všichni kupovali pač byl levnej a dal se dobře hacknou, jinak v ničem moc povedenej nebyl tak normálka no.
      • právě proto, že se dal lehce hacknout a šli hrát pirátské verze her...
    • Nebreč
  • ono není od věci si nějakou tu konzoli vedle PCčka koupit, půjčit a zahrát si to, prostě kdo si rád zahraje dobrou hru, určitě se vyplatí do konzole investovat, zvláště v době, kdy PCčko není platforma č.1 ve světě, bohužel
    • Paulcz
      No jo, ale takovéto umělé protěžování výrobku se mi hnusí a nechce se mi přistupovat na jejich hru. Přijde mi to jako: "kup si jednoúčelovou krabičku kde je všechno zakázaný a plať, plať, plať a kup si k tomu online službu a plať, plať, plať.." :P
  • Jsem odvěkým hráčem PC her, RDR jsem dohrál předevčírem na PS3. Zážitek to byl libový, větší než na kterékoli PC hře za poslední roky. Ta finální část patří k tomu nejlepšímu, co jsem mohl za svou herní kariéru vidět.

Je to velká škoda, ale po fiasku s GTA4 a jeho odbytým portem se Rockstaru zase tolik nedivím...
    • calwin
      trochu ale zamrzí že po tom úžasnom konci už stráca hra svoje čaro... keď ju neťahá dej tak sú tie questy dosť nuda... :/
  • líbí se mi, jak tady píšou, jak je to konzoloidní sračka, apod., že by to byl hnus, člověk, který tu hru nikdy nehrál, tak ať raději mlčí, osobně mě trochu mrzí, že si to PCčkáři nezahrají, protože nejvíc s čím bych hru srovnal je, něco mezi GTA IV a libovolným akčním RPGčkem
    rozhodně je to jedna z nejlepších her dekády, osobně se Rockstaru divím, že hru nevydala, zřejmě si na hře nahrabali dost peněz a vývoj na PC by zřejmě moc už nepomohl, snad vyjde na PCčko pokračování, byli by hloupí, kdyby žádné nevyšlo
    • První díl taky na PC nebyl takže žádná nečekaná změna. No a přes 10 mil. prodaných kusů to už je podle mě slušný zisk. Vzhledem k tomu že už dělají na dalším dílu je dobře že se nezdržují předělávkama.
  • Nevím co kdo resí, konzole stojí asi tolik co zakladka do meho pc, 24 full hd monitro, kdybych to chtel hrat tak si tu konzoli koupím no... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit