Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot
    To máš jako si stáhnout mod z Oblivion do Skyrim :D Můžeš to zkusit a ono ti to možná se hrou něco udělá, ale radost z toho mít nebudeš :D
  • Taky jsem cetl, ze 32 bitove OS maji problemy. Asi to chce nahodit 64, stoji to za to :D
  • Thorleif_cz
    Zkus ještě v nastavení exáče poladit, aby se ti to automaticky spouštělo "jako správce".
  • No su to dva rozdielne mody, Lost alpha je samostatna hra a Autumn aurora vyzaduje aj povodnu hru, tak nechapem co myslis tym negativnym vlivom.
  • Lynch
    Jo, tuto zaručenou radu jsem taky četl ale nepomohlo to.
  • Jestli máš 32 bitový systém, musíš ze složky bin vymazat soubory msvcp120.dll, msvcp120d.dll a msvcr120.dll.
  • Lynch
    Také mám stejný problém. Zkoušel jsem už několik „zaručených“ rad co jsem našel na netu a nic nepomohlo. Pokud se ti to podaří vyřešit, rozhodně se nebudu zlobit když mi s tím poradíš. Jinak nám zbývá čekat na nějakou novější verzi která už snad pojede.
  • Nainstaluj si všechy programy, které jsou přibaleny ke hře a pojede to
  • Neni potřeba puvodni stalker.Tohle je standalone verze, která ma jet sama o sobě.
  • Nevíte jak to spustit? Mě to napíše chybu nějakého 3DX nebo tak souboru a konec - je potřeba původní STALKER?
  • Nej bych moc neřek.
    Máme tu ještě např. Half-life sérii.
    Ale za to, to vykresluje správnou atmošku.
  • Rozhodně stáhnu, STALKER je to nej co kdy možná z FPS vyšlo
  • Chtěl bych se zeptat.
    Jestli když stáhnu Lost aplha a Autumm aurora 2, jestli to bude mýt nějaký negativní vliv na Lost Alpha.
    Já s tím nemám moc zkušenosti.
  • Tak hodina hrani za mnou a musim rict, ze je to parada. Nastesti mi to ani jednou nespadlo a slapalo to dost v pohode. Ted uz jen pockat az to bude vysperkovane a bez chyb. Chtel bych hrat vic, ale fakt si asi pockam na konecnou verzi :D Urcite nema smysl ted delat nejake zavery, ale urcite to bude super mod.
  • tady je zataženo, šedivo, 12 stupňu a mrholí.. krásně bych tomu zrovna neřikal
  • Jasně leo, my tebe taky.... *1* nevím teď hraju complete a přijde mi hezčí než toto
  • Keyz
    Je to staré a kupodivu to i dnes vypadá dobře. Textury dobré i prostředí. Některé nové hry technických kvalit této staré hry nedosahují.
  • Ježíš Kristus: a to trollování ti taky moc nejde. Jsi prostě budižkničemu.
  • Je krásně všude jaro... a ty odpovídáš na trolla....
  • Co sa mi najviac paci je ako prekopali tiene. V povodnej hre dost katastrofa co sa urezavala par metrov odo mna, pripadne rozne skarede pruhovania, tuna su krasne vidiet aj desiatky metrov predsebou. Fakt respekt.

A DMP je sice len modpack, ale Datastor sa to vsetko pekne snazi odladit nech to funguje dohromady ako celok a nielen nacpat dohromady co najviac modov. To uz aj SGM pri tom vypada ako vsehochut zlatanina. A to som rozne verzie SGM presiel nespocet krat a paci sa mi. Ale tak to je caro modov, ak sa nepaci tak si najdes iny, svet sa preto neprestane tocit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit