Přejít na výpis diskuzí
Sacrifice of the Vaal přivede do Path of Exile šílenou královnu krásy
3.3.2014 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
*1*
konkurence velika? Jako musíš uznat, že POE je pro úzkou skupinu hráčů....Podle mě nikdy nemůže konkurovat takové "velké" hře jako je diablo. Tím nechci říct, že to je špatná hra to vůbec ne od jejího počátku(closed beta) si střídavě zahraji a furt mě to baví, ale i dost rychle omrzí většinou. -
Poe je velice sympaticka hra. Ale myslim, ze hodne tezila z nespokojenosti velkyho mnozstvi hracu s D3. Ale od aktualniho patche D3 (a to nemluvim o datadisku RoS) uz se PoE moc nechyta imho. Jedine ten velkej skill tree, jinak myslim ze je PoE ve vsem horsi... Ale zadna ostuda viz moje prvni veta *3*
-
na obrazku je Ghost rider ?
-
PRávě proto to nejde.
-
Ne že by mě PoE nějak extrémně zasáhlo, že bych v něm musel nahrát stovky hodin, ale narozdíl od D3, které nabízí osekanější to samé je zadarmo takže *pure win*
-
oprava..zase hraje D3
-
nesmysl..konkurence to je velika, to ze autori nekde rikaji ze to tak neberou tak to ještě neznamena ze to je pravda. PoE i D3 hraci se rekrutuji ze stejne skupiny, mas dve hry se stejnym konceptem, pozornost hracu se deli mezi obe, konkuruji si.Plno lidi hralo D3 pak preslo na PoE a ted plno z nich zase hraje PoE..jestli o tomhle někdo muze tvrdit ze to není bitva o hrace, tak je padlej na hlavu:)
-
Holt tam musíš plánovat dopředu. Pokud se vydáš špatnou cestou tak můžeš rovnou tačít hrát od znova.
-
skill tree AHAHAHA +5 str +5 int atd je skill jak prase teda ..... jenže to si zase PoE fans myslí jak je to úžasný (musel jsem to napsat jak idi*t abych zachoval zdejší kvalitu sorry). Z celého toho rozvětveného stromu je tak 15% něco jiného jak + do statů. Nemůžu říct že ten vykradenej nápad z final fantasy není zajímavej, ale že by to bylo něco úžasného to se taky říct nedá. Na druhou stranu gem systém je povedenej.
-
Bylo to tak aj u Diabla 2 s Diablem (1). Dvojka byla taky nahovno v patchi 1.0 a bez datadisku. Hold u blizzardu maji nanestesti s diablem takovou tradici
-
Skill tree je super, musíš tam myslet dopředu a když dáš špatně bod, tak už to nemůžeš vrátit. Je to promakané a pokud nemáš IQ menší než Forrest Gump tak se v něm v pohodě vyznáš. Zato D3 má hnusný skill systém, který je sice přehledný, ale je jak pro pěti leté děti.
Grafika je prostě temná a diablovská. Na co mít efekty jak převzaté z WOW nebo podobných her pro děti? Prostě stačí efekty, které jsou přehledné a v jejich záplavě aspoň najdeš svého hrdinu.
Nevím jak tobě, ale mě se PoE nikdy nelágoval a to jsem to hrál se 4 kamarády. Možná máš pomalý net. -
Už na to nemám odvahu. Možná se to už přibližuje D2, ale proč až 2 roky po vydání?
-
idiota si nech od cesty ty zamrdaný debile, tak urážky bychom měli vyřízené, můžeme se teď vrátit k argumentům
skill tree v PoE je zbytečný zmatek, naschvál udělaný tak aby vypadal cool, ale ve výsledku úplně na hovno, věci co by se daly dát pod jedno políčko se tam opakují 20x, jen aby to bylo přes 10 obrazovek a nerdi si mohli honit nad tím, jak můžou plánovat skilly na rok dopředu, navíc je vykradený z Final Fantasy (a příznejme si to, jeden z těch horších skill systémů co ve FF hrách byl). Proti tomu, Diablo má přehledný, funkční skill tree nabízející i tak obrovské množství variability, navíc jdou skilly kdykoliv přeházet, ne jako v PoE které si pořád myslí že je rok 2001
ano, grafika je věc vkusu, ale člověk musí mít opravdu špatny vkus, aby slintal nad grafikou PoE, zvlášť animace postav a boje jsou příšerné, oni snad ani nepoužívají motion capture a jestli jo, tak ten člověk kterého snímali musí být největší poleno na světě. Diablo 1 mělo lepší grafiku a animace než PoE
příběh - D3 taky žádný zázrak, ale celková lore toho světa je mnohem propracovanější a hlubší než u PoE, proto bod pro Diablo
multiplayer - tím je myšlen především síťový kód, vítáme Path of Lag, proto bod pro Diablo -
A hral jsi D3 ted potom patchi ? Spis se ted zase priblizuje D2. *16*
-
stacilo par 70+lvl char smrti a cloveka to nadseni do hry rychle prejde...dsync tu hru v podstate pro hromadu lidi zabil...
-
Jasně, každému se líbí jiná grafika, ale Diablo mělo vždy temnou grafiku a ty WOW efekty v D3 se k tomu prostě nehodí.
-
Queen Quadritits, hehehe *1*
-
tak člověk, který pochválí "systém skillů" v diablu je opravdu idi*t ( nebo casual hráč nebo hráč, co nedávno začal s hrama a minuly ho klenoty jako diablo 1 a 2
Většina toho, co jsi napsal, je záležitost osobního vkusu.. někomu se líbí barevný diablo, někomu syrový PoE.. a to samý s hudbou atd.. příběh stojí v obou hrách za prd btw.
A taky jsi zapomněl zmínit jednu věc.. že blizzard má tak 1000x větší rozpočet než GGG a to samý co se týče lidí.. a přesto jim trvalo 2 !!!!! roky od vydání, než dostali diablo do stavu ve kterém mělo být původně při startu.¨
A nejlepší je ten blizzardí koncept datadisků ala prostě zvednem max level o 10 aby hráči, co nahráli 1,2,3,4 tisíce hodin nebyli ve výhodě oproti lidem, co si koupí diablo až s datadiskem.. FACEPALM -
Bohužel nikdy nebude konkurent diabla, ale i tak je to mnohem bližší diablu 2 než je D3.
-
Museli by to totálně zjednodušit skill tree (diablo fans dostanou infarkt jen co to uvidí), hodně snížit obtížnost, přidat pořádně na barvičkách a bžum efektech atd.. ale jelikož to, naštěstí, nikdy neudělají, poe nebude přímej konkurent diabla.