Přejít na výpis diskuzí
Sacrifice of the Vaal přivede do Path of Exile šílenou královnu krásy
3.3.2014 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
to mě vadí i v diablu toto *9* přitom v diablu projectily létají na větší vzálenost a ranged monstra útočí i když nejsou vidět proto tomu moc nerozumím proč to nejde *7*
-
Nezapomenu na pocit štěstí, který mě naplnil při pohledu na skilltree z POE *14* . Co ještě musím ocenit je PVP v POE, které fungovalo od bety!! a TATAŘI z blizzardu nejsou schopní něco tak "triviálního"(pro ně) do hry vložit *11* *11* *11* *11* to je věc kterou jim nikdy nezapomenu a opravdu furt nemám slov do .....nebudu se rozčilovat :-)
PVP je důvod proč bych se někdy vrátil do POE , protože jinak po patchi je pro me diablo jasná volba. -
Super hra a dobrý příklad, že FTP se dá dělat dobře a pokud to v jiných hrách nefunguje, je to prostě nenažraností vydavatele + nesoudnými hráči - "wallet cowboys" co napřed tasí kreditku, a teprve pak se ptájí za co.
Na začátku roku jsem jim poslal pár euro které měli původně směřovat do Gaijinu,- který má sice taky super hru, ale ty balíčky do uzavřené bety tanků za 50 až 100 euro - (za to že budete dělat testera, a ještě vám asi na konci wipenou účet) mě totálně odradily jim ještě něco platit. -
mezi těmito tituly žádna bitva není :-p a ani samotní autoři neberou POE jako konkurenci k diablu.....nevim co by se muselo stát aby POE konkurovalo DIablu.
-
me u ty hry vadí, že kamera de odscrollovat jen dost málo.... pro nekoho hnidopišstní, ale me tva vazne kazilo dojem z hrani, furt sem se snazill scrolovat dal - nešlo, hraju dál, zas chci odscrolovat - nejde... a tak porad dokola,,, 25% vetsi volnost kamery by to pro mě hodně zlepšila
-
Takže všeobecný fakt je cokoliv co tu někdo napíše, pokud není vysloveně řečeno jinak ("dle mého názoru", "podle mě" apod.) ?
Já myslel, že je to většinou naopak. Ach jo, kde to žiju. -
strucky: Nemám nic proti jeho názoru, ale on je prostě hater. Kdyby psal jak to opravdu je, tak nic neřeknu, ale to co si vymýšlí je hnus.
-
Vskutku, trefa... :-)
-
Souhlasím s tebou ve všech bodech. Ale tohle snad ani nemá cenu vypisovat někde, kde je komunita založena na netoleranci k názorům ostatních a slepé víře v ten svůj jeden a jediný nejlepší názor. :-)
-
Napsal jsi to jako všeobecný fakt, ne jako svůj názor.
-
asi nerad hrajes s lidma, nebo online obecne - jinak by se tvuj vyrok musel vztahovat na celou hru vcetne SP, ktera vlastne po poslednim updatu jeste z rukou tvurcu zustala takova jaka je... to ze pridali moznost koupit tokeny a za ne par serepaticek je vec druha
-
Ty jsi fakt ovce *11*
-
To je bitva, Diablo vs PoE, jen dobře at se snazej, tezit z toho budou hlavne hraci.
PoE je podle me na tom o něco hur, měli by zapracovat hlavne na vzhledu vybaveni a uz konecne udelat něco s tim otravnym desyncem a me osobne tam vadi absence klasicke meny v goldech, ten vymenej obchod je sice zajimavej napad, ale prijde mi tak trochu zbytecnej. Bohuzel mam trochu pocit ze az se vytasi Blizzard se svým datadiskem RoS tak tvurci PoE se budou muset hodne snazit aby to k necemu bylo. -
no to rozhodně škoda není a i dneska si raději nainstaluju normální hellgate a projedu ho solo, než hrát tu f2p slataninu.
-
To je nejakej datadisk pro Diablo 1 ? podle zpracovani tot ak vypada.
-
Taky uz jsem slysel ze by cestina mela byt..Na netu o ni ale není ani zminka..
-
Ano, pokud nechceš hrát s jinými hráči, vůbec nemusíš. Ale stejně musíš být přihlášen k internetu. Offline hraní nejde.
-
Vydání není 3.3. jak je v článku ale 5.3. *3*
-
Chtel jsem se zeptat, da se PoE obstojne hrat i v SP? Uz delsi dobu me laka, ze bych si hru zkusil, ale jde mi jen o solo hrani. Diky.
-
nechci resit D III vs PoE... co musim ocenit - jak se o svoje hry staraji - kdyby takovou peci mel i asi davno zapomenuty Hellgate London - skoro bych i rekl, ze mi byla nejblizsi - skutecna skoda, ze nebyla F2P hned od startu