Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Troll? Grafiku má lepší PoE. D3 má moc WOW efekty, zatímco PoE se drží temné atmosféry.
    Příběh u tohoto typu her je vedlejší a D3 má příběh kýčovitý a nudný.
    Různorodost monster a itemů je v PoE opravdu velká.
    Prostředí v PoE je Diablu 2 bližší než prostředí v D3.
    Systém skillů má D3 vyloženě hnusný a neoriginální.
    Co je špatného na MP v PoE? Vždyť tam můžeš hrát s jakoukoliv partou chceš.
    Animace jsou podobné jako grafika. D3 má moc WOW efektů, zatímco PoE je temné a více diablovské.
  • Optimalizace - Diablo ✔ PoE - X
    Herní mechaniky - Diablo ✔ PoE - X
    Řešení herní ekonomiky- Diablo ✔ PoE - X
    Bojový systém- Diablo ✔ PoE - X

no, mohl bych pokračovat, ale už takhle je to 13:0 pro Diablo, jednoznačné K.O.
  • myslel jsem že fakta oba už známe, ale asi jsem tě přeceňoval, dobrá tedy
    Grafika - Diablo ✔ PoE - X
    Příběh - Diablo ✔ PoE - X
    Stylizace - Diablo ✔ PoE - X
    Hudba a Zvuk - Diablo ✔ PoE - X
    Různorodost monster a itemů - Diablo ✔ PoE - X
    Prostředí- Diablo ✔ PoE - X
    Systém skillů- Diablo ✔ PoE - X
    Multiplayer- Diablo ✔ PoE - X
    Animace- Diablo ✔ PoE - X
  • fallanga
    Máš pravdu PoE nesahá Diablu 2 ani po kotníky. Ale vysoce předčí Diablo 3.
  • Taky chci takovej dábelskej hlas *13*
    BTW:Už to má češtinu? *1*
  • "nenech se vysmát, PoE nesahá Diablu ani po kotníky, pro Blizzard to jistě není konkurence která by je donutila nějak měnit plány, spíš jen drobek na jejich podrážce, zábavná kuriozita chceš li" asi nemá moc cenu komentovat ve vztahu s předchozím postem, že? *7*
  • Patrně jsi chtěl napsat "jsi", když už poučuješ cizí lidi o jejich inteligenci, lol. *3*
  • Ten nesmyls co jsi tady vypotil, nejsou žádné fakta, jen ubohý výkřik do tmy, nic jiného ... Osobně tě tipuji na to, že nemáš ani ponětí co to PoE je, za to v D3 máš odehráno stovky hodin.
  • proč bych si házel mínusy? od toho tu jsou jiní "borci" co nedokáží akceptovat fakta ani rozdílný cizí názor
  • A já jsem psal něco o tom, že se Diablo3 nikomu nelíbí? Ne. Napsal jsem svůj názor na herní mechaniky obou her.
  • No tak hlavně, že jsi naházel mínusy. To je prostě nejdůležitější. A je dobře, že jsi na to nezapomněl.
  • LOL ty seš opravdu hloupý, jinak to napsat nelze.
  • Proč by se autor rozepisoval o tom kolik toho hra v datadisku přinese, jaké budou nové lokace, zbraně, změny charakterů atd.... když přeci stačí napsat, tady máte seznam změn, hodit odkaz a je vymalováno ... se divím, že to tady vůbec dali.

Hlavní přeci je, že máme skoro denně článek o TESO a to je nejdůležitější.
  • Každému se líbí něco jiného. PoE jsem nevydržel hrát ani týden, což Diablo 3 mi vydrželo pár měsíců a teď jsem se k němu díky novému patchi vrátil.
  • nenech se vysmát, PoE nesahá Diablu ani po kotníky, pro Blizzard to jistě není konkurence která by je donutila nějak měnit plány, spíš jen drobek na jejich podrážce, zábavná kuriozita chceš li
  • Nehledě na to, že PoE má daleko lepší herní mechaniky než D3.
  • Teď již chápu, proč D3 zrušilo nesmyslnou aukci a udělalo hru s lootem 2.0, vlastně tak jak měla hra vypadat při spuštění.

PoE je velice dobrá hra, nemusíte do hry vrazit ani halíř a zahrajete si naprosto luxusně, na rozdíl od konkurenčních značek.
  • článek jako by ho někdo zkopíroval z google translatoru....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit