Přejít na výpis diskuzí
Saints Row IV nabízí za vlasy přitaženou edici za milion dolarů
9.8.2013 | Adam Homola
117 příspěvků
-
.
-
niekto už nahodil unboxing video: http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
-
-
Tady nejsi na 4chanu, kide
-
-
Proc ne, kdyz nato nekdo ma...
-
Předobjednano. 19 milionu mimochodem vydelam priblizne za pul roku, takze to nejak přežiju *5* Tak já vám sockám pak z toho vesmíru zamávám jo? *5*
-
-
tak jo pane Nečas.
-
-
Já nevím, ale podle mě je to sakra dobrá nabídka. To máme cestu do vesmíru a k tomu ještě pár blbin včetně hry. Mít ty prachy, beru to. *4*
-
-
burj-al-arab nejdražší hotel na světě, pokud nepočítáte nejdražší apartmány v kasínech ve Vegas, výlet do vesmíru a spousta dalších věcí, vždyť ono to docela jde, ne? Za tu cenu.
-
-
Už vidím Saints Row V : Special Serious Commander Crazy Collectors edition ! za pouhých neuvěřitelných 1 000 000 000 dolarů *1*. Bude to obsahovat: Speciálně ve stylu Saints upravený tank, který má povolení jezdit po silnicích a k němu 5 let záruky. Možnost se setkat s americkým prezidentem. Potom dostanete Bugatti Veyron Super Sport. Dupstep Gun V2 ( Tentokrát plně funkční *1* ). Dostanete vlastní letadlo s názvem "Air force Saints" se kterým si budete moc lítat kam chcete. Také dostanete speciální šatník se všemi oblečky Saints Row. No a jako bonus let na Měsíc ... No nekup to !!! *15*
-
už jen cesta do vesmíru stojí víc jak 19 mega *1*
-
-
Je to let soukromym raketoplanem SpaceShipOne (https://cs.wikipedia.org/wiki/SpaceShipOne) ktera vas dostane do výšky priblizne 112km, takže jste oficialne ve vesmiru, protože 100 km se bere jako hranice mezi zemskou atmosférou a kosmickým prostorem. Četl jsem že let stojí 200 000$
-
Třeba tomu, co si to koupí řeknou: "Tak nic z toho nedostanete, ale můžete to prožít v naší hře!"
-
-
Len aby to nebolo myslené tak ako v tej reklame... z letu do vesmíru sa nakoniec stal len na klasickom lietadle kde ti dajú toľko G že si v beztiažovom stave a na tých pár minút sa tam môžeš vyblbnúť
-
-
Pokud myslíš to a axe/lynx, tak tam nejde jen o let po parabole v Zero G letadle. Je tam i let v Albatrosu a motání v centrifuze. A z těch, co budou mít nejlepší výsledky nakonec jeden člověk opravdu získá let suborbitálem nad hranici vesmíru se společností xcor v hodnotě asi 65000 dolarů. Ale je pravda, že se v podmínkách píše, že vzhledem k tomu, že je letoun stále ve vývoji, tak se zatím neví kdy, odkud, a jestli vůbec, se poletí :)
-
-
-
-
Přijde mi to jako dobrý vtípek přesně ve stylu Saints, ale asi nic víc.
Virgin chce za rezervaci letu do vesmíru vratnou kauci 30 míčů (alespoň donedávna to tak ještě bylo), a to nevím, jestli zrovna klucí z Deep Silver/Volition mají po kapsách:)
Každopádně povedené a nemá smysl v tom více rýpat. Třeba mají s Virgin opravdu nějakou tajnou dohodu :D -
Já na to mám a co vy ?
-
-
A myslíš, že ti to prodám?
-
Baby, baby, baby oooohhhhhh *7*
-