Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickTheMage
    Krasna marketingova kampan... :)
  • Hanzales
    Kurňa, o to bych si i zasoutěžil :D
  • Stáhnu si tu milinonovou verzi s torrentu. FUCK YEAH ! *5* *1*
    • Tak to hodně štěstí, ale kdyby se ti to přeci jen podařilo, tak by z tebe byl druhý Chuck Norris. *15*
      • Chuck uz tuhle verzi ma ...museli mu ale k tomu vyplatit milion dolaru.
  • rancor1223
    To je rodinný balení. Otec bere Lamborgini a poletí do vesmíru. Matka dostane Priuse a pojede na plastiku do Washingtonu DC a syn dostane hru a dup-step gun *1*
    • a do dubaje bych moh jet ja :D Ja sem skromnej kluk.
  • Inquisitor
    No ty vole :D
  • Jo, to je všechno fajn, je to originální, takže nic ve zlém, ale více bych uvítal pořádnou optimalizaci *1*
  • Běžím objednat! *1* *1*
  • Amylee.Anderson
    Sakra, že já si nenašla nějakýho nechutně bohatý chlapa! :D
    • Cha chaaa, splňuju 66% tvých požadavků! Jsem nechutnej a chlap!
      • Amylee.Anderson
        Pokud jsi tak nechutnej, že vystrašíš vývojáře natolik, aby ti tuhle edici hry dali, tak překousnu, že nejsi bohatej! No a samozřejmě mi tu edici budeš muset dát.
    • Ja taky cekam na tu nechutne bohatou zenskou :D
  • A bude i miliardova edice hry. *1*
  • A proc by to nekdo nekoupil? Arabaci maj prachu dost.. (to stejny cinani), nerikam ze vsichni.. ale kdyz se podivate na YT na garaze tech sejku tak je nejakejch 20 mega nerozhodi a kdyz to bude synacek chtit.. tak mu to prece poridi :-)
    • jen to nesmi bejt dcera tu by hned prodali v 11 letech padesati letymu dedovi a byl by klid *15*
      • Si znalec islamu, mas ten koran a sunnu dobre nastudovanou.
        • Mohamed, ideální muž podle Islámu, měl manželství s 8 letou. Takže se tu hned vybuchuj ručníkáři.
          • Krieg pretoze v Europe to bolo tabu co taky Habsburgovci
            • TS: Dost si dovoluješ na to jaká jsi nula.
            • To od všivýho muslimáče arabáče sedí! *15*
            • TS: ty seš ale hodně nemocný demagog.
            • oneill (anonym)
              -3
              vlastik.plaminek: a co takhle psát všechno a ne jen několik negativních věcí? Je smutné jak moc jsi omezený a snažíš se to vnutit ostatním.

------------------------------------------------------------------

A co bys chtěl prosím tě ještě napsat? Tohle jsou ve své podstatě skutečné pilíře islámu. Islám jako takový je negativní. Zkus ho prostudovat: pravdaoislamu.cz *7* Od muslimáčů pravdu nečekej, ti smějí v zájmu islámu lhát, nazývá se to např. muruna nebo takíja atd. a to má jako znamenat co? Větší svinstvo než islám na Zemi neexistuje, neexistovalo a nikdy už existovat nebude, tečka! A klidně si lidi nazývej omezenci, ten jseš tu beztak ve skutečnosti pouze a jen ty, který nevidí fakta!
            • TS: vzdej to chlapečku na tohle nemáš.
            • "Magor", člověk, který se k islámu staví krytycky. No od muslimáče je to celkem slabé slovíčko, ti umí mnohem "mírumilovnější" výrazy. *11*
            • TS: no tak si to mysli to je asi tak to jediný co magor jako ty může dělat.
            • oneill:

Ztrapnil jsem pouze ty. Obhajovat neobhájitelné. Zastávat se vraha, pedofila, lháře a zloděje, ale neuvést ani jediný důvod proč, to by ti šlo, co? Jseš pěknej tydýt. *15*
            • TS: Chápání psaného textu je něco co ti asi moc nejde. Pokud ti nevadí se tady pořád ztrapňovat je to tvoje věc. Jestli ti ten islám tak moc leze na mozek vyhledej nějakou pomoc. Nemusel jsem se ani moc snažit a úplně sám jsi ze sebe udělal hlupáka.
            • oneill:

To víš, že se to dá léčit, ale u tebe to moc nepůjde, islám je totiž hodně zákeřná nemoc. Howgh.
            • TS: No snad se ta tvá nemoc dá léčit jinak to máš moc blbý.
            • oneill:

Hlupáček jseš tu ty. Zatím jsi neuvedl jediný důvod k tomu, proč bych měl vzývat tvého "svatého" pedofila, vraha, lháře a zloděje Mohameda. Jo a ještě s tou wikipedií. Kde jsi vzal to, že jsem s tím argumentoval? Přestaň mlátit 5x denně hlavičkou o kobereček, nedělá ti to dobře. *12*
            • TS: HAHAHAHAHA argumentovat wikipedií to napadne fakt jenom tebe. Já ti ani nemusim nijak pomáhat hlupáka umíš ze sebe dělat skvěle. Zajímavé že tě v tom ubohém mozečku napadlo jen to že nejlepší způsob jak na mě útočit je dělat ze mě muslima. Ono je vlastně fuk že to má do reality hodně daleko nechám tě přitom když ti to tak moc pomáhá.
            • oneill: Ahá, já zapomněl, příště si zajdu do mešity, kde mi všechno islámsky korektně vysvětlí. Hele, nesmíš toho svýho imáma tak žrát, ten ti skutečnou pravdu o islámu nikdy neřekne. I ta pitomá wikipedie ti vysvětlí, že Mohamed byl vrah.

http://pravdaoislamu.cz/ *7*
            • TS: a touhle demencí trpíš už delší dobu nebo je to u tebe něco nového? Tvá neznalost je k smíchu.
            • oneill:

Ty debílku, kdyby měl napsat o prasoislámu a Mohamedovi všechno, musel by napsat celý román. Mohamed byl "nejslavnější" vrah, lhář, pedofil a zloděj v dějinách lidstva a muslimové ho jen udržují naživu. Stačí prostudovat život tohoto psychopata. Nezaslouží si nic jiného než hluboké pohrdání. Jeho činy byly jen a pouze zlé.
            • vlastik.plaminek: a co takhle psát všechno a ne jen několik negativních věcí? Je smutné jak moc jsi omezený a snažíš se to vnutit ostatním.
            • vlastik.plaminek
              TS: Mohamed byl taky ještě loupežník. Navíc islám povoluje prznění zvěře (sice proti gustu a každej sme nějakej), kterou ovšem potom musíš zabít tradičním halal stylem (tzn. podříznout a za vyřvávání "Allahu Akbar" nechat vykrvácet) a pak ho nesmíš sníst.
              Pak tady máme samozřejmosti jako pronásledování nevěřících, odpalování civilistů (na vojenský objekt nemáme koule, co?), vměšování se do fungování cizích zemí (situace v UK nebo Reichu) a to nemluvím o postavení žen. Celkově je toho hromada a dá se to všechno najít na netu. Stačí jenom sundat sluníčkové PCMC brýle a lidi uvidí, co je to za svinstvo.
            • oneill:
              Kdo tu řeší Ježíše? Ten snad nikoho zabil nebo k tomu někoho naváděl? Mohamed je pravý opak Ježíše. Mohamed je masovým vrahem, ale muslimové ho mají jako vzor dokonalého člověka hodného následování a to je ten jediný problém!
            • TS: No a? Ježíš byl zase pomatený šílenec. V minulosti nenajdeš moc fajn lidí.
            • Hala: Islám se nesmí měnit. To co je v koránu je neměné, seslané samotným aláhem. Islám je novodobý mor, který je třeba tvrdě potírat. Mohamed byl prachsportý vrah, lhář a navíc pedofil! Jestli ti to nedochází, tak si prostuduj života vraha Mohameda, zakladatele "mírumilovného" islámu.
            • to krieg: Porovnej si casovou souvislost mezi tim, kdy vysel novej zakon, coz je pohadkova knizka reckeho basnika a kdy prisel koran, mas tam rozdil 600let. Takze dobre, za 600 let se s tebou rad pobavim o tom jakym vyvojem islam prosel a kam se dostal. Jako domaci ukoll ti doporucuji se podivat jak vypadala nase kultura pred sestisty lety. Az to nastudujes tak zase napis. Tech 600 let by ti na to melo stacit. *13*
            • Zcela demagogický argument.

Takže podle tvé logiky je v zcela v pořádku, že dnešní Muslimové si *berou*(resp. znásilňují) nezletilé děti, protože to před několika sty let dělala Evropa?
          • Ano rucnik pouzivam. Je to snad nejake faux-pas?
            • TS: chápat psaný text ti asi moc nejde.
          • Je hezké když člověk 21. stol. posuzuje někoho kdo žil před cca 1500 lety. Co takhle se doučit historii?
            • Jestli tě tak moc berou nezletilý já ti to nebudu rozmlouvat.
            • Dobře sis naběhl, sňatky s nezletilými, v mnoha případech mezi bratranci/sestřenicemi, zneužívání vlastních dětí je běžná záležitost v muslimkém světě. Ale vy muslimové máte přece povoleno lhát a šířit demagogii, aby Islám vypadal v lepším světle.
            • psychopat: chápat psaný text to asi bude na tebe až moc namáhavé. Víš vůbec jak to vypadalo v Evropě nebo jen ze sebe děláš hlupáka?
            • tak promin zapomnel jsem na to ze se zminit ve spatnem o islamu je vhodne trestu smrti..
              jsem neverici pes :-) /ja bych vas odsud hnal.. *14* stavte si mesity u sebe v pousti/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit