Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promiňte, ale buď jsem nepochopil o čem psaní recenze je, nebo jsem dlouho žádnou tady na games nečetl, nebo je to prostě blábol, nebo jednoduše "joke" protože autora (to máš marný). U šíleností jakými Saint Row série je, bych čekal alespoň nějaký základní vhled pro hráče sérií netknutého, než jen "špatně se běhá, je to stejné jako trojka, je to nuda". No a co se tam vlastně děje? Má první zkušenost s SR3 byla, že je to kolejovka, do freeworld části (jestli tam byla, jsem se nedočkal), tzn. je SR4 stejné? Nebo budu mít prostor k prozkoumávání zhruba po úvodní misi? Je vůbec ve městě co prozkoumávat? Nic nevím, nic jsem se nedozvěděl...
    • Miserius
      Ehm, cože? Saints Row 3 je kolejovka? To jsi hral jen tutorial ne? *1*
      • Jo demo na Xboxu, dál to nešlo, mise znič 37 vln nepřátel v baráku, z helikoptéry, atp mne tehdá nepřesvědčila o vhodnosti věnovat více času sérii, ale "zbraň co střílí dubstep", prezident se superschopnostmi a podobné šílenosti mně u SR4 zaujaly.

Proto mně mrzí že se recenze drží jen kolejí "je to stejné jako trojka, ale docela nuda, za plnou částku nekupovat!".
        • Miserius
          Tak SR3 byla "kolejovka" jen v tom demu a pak jeste asi tak 15 minut, pak to je normalne mesto ala GTA a jezdis si pro mise a delas hovadiny *3*
          • me se ten sandbox v SR 3 moc nelibil, cely svet je takovej hrozne kulisove mrtvej, to me vic bavilo Just Cause 2. Mozna za to mohla ta technicka stranka hry. Ale na par dnu my to zabavu dalo.
  • Bože Redaktor je fakt marný

Omr*at pozdravit LOOOOOOOOOOOL
  • Počkat. Autor recenze asi nečetl, že čím větší máte kontrolu nad Steelportem, tím je obloha jasnější, že? Měl by jste se podívat na nějaký ten gameplay před koncem hry. *3*
    • Nejspíš hru jenom tak om*dal pozdravil
    • ucho
      chceš snad naznačit, že to recenzent nedohrál?
      • Ne, klidně mohl dohrát hlavní příběhovou linii ale pořád pokud chce ''den'', tak musí splnit všechny minihry, mít kontrolu nad obchody atd. Prostě splnit celou hru na 100%
      • No asi ne, když měl ve hře celou dobu tmu. *1*
  • Už se tady někdo ptal ale myslím si, že mu nikdo neodpověděl, je Tomáš Marný pseudonym nebo se, tak autor skutečně jmenuje?
    • smejki
      To by byla docela klika, ni?
      http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Marn%C3%BD/hustota/
    • Keyz
      Jestli se to nedovíš zde -> Dotaz do FC!
      • do Far Cry? to pouzivani zkratek fakt miluju *10* *12*
        • rekl bych ze ma na mysli FightClub
          • ucho
            sakra, a já ten dotaz poslal do místního fotbalového klubu.
  • Black_Hand
    "Pohyb nepůsobí tak přirozeně jako v Prototype. Tam stačilo běžet kupředu a postava si zcela jednoduše poradila skoro se vším, co jí přišlo do cesty. V Saints Row IV ale budete doslova narážet."
    takze to nebude jen o mackani sipky dopredu! hura! nebude to takova nuda jako pobihat s prstem v nose po meste v assassins creed! SR4 se nehraje samo za me!

jinak si myslim, ze je recenze fer. a popisuje temer vsechny dulezite veci. mozna tak s vyjimkou mensiho durazu na to, ze jste v gangu.

z toho co jsem ale videl na videich je SR4 neskutecne zabavne, vic nez SR3. je videt, ze i kdyz volition rekli, ze DLC bude standalone hra, tak se nevzdali a dali tam hodne noveho. ten humor to v mych ocich vynasi na daleko vyssi uroven, nez 7, ale to uz je jen cislo.
  • RakeW
    "omrdat pozdravit" očividně nevrtá v hlavě jenom mně. A pak že ty recenze nečteme :).
  • Viktor_H
    "Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect omrdat pozdravit." - Co tohle je? o.O
    • aha tak jsem se dostal k lodi a fakt je mužete omr*dat

E mate promluvit R romanci takže takhle doporučuju se na saints row 4 podívat protože mně to poslalo do kolen
    • Mato1987
      Pán redaktor Marný len chcel naznačiť, že rád vykonáva s Mass Effect pravidelný koitus.
  • No každýho baví něco jinýho tak proč se dohadovat *14*
  • Co to je s tim omrdat?
  • Klasika ...polka osadenstva tu len rieši nič nehovoriace číselné hodnotenie....väčšina asi ani nečítala text.
    • A druhá půlka to četla a řeší "omrdat" *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit