Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    treba sa riadit user score na metacritic, alebo podla seba najlepsie

ja tu hru fakt nemusim nejaka trapna detska blbost , hral som trojku dost dlho dalo sa to ale ptm stereotip nuda trapny detsky humor, fakt nic pre mna, a teraz v styrke lietajuci hrdina co to je prototype? ufonci samy, uplne odveci a tie iste prvky jak v trojke, jak taky datadisk iba

ani to nestahujem a uz vobec ne kupovat, no najdu sa ludia co ich to bavi tak si uzite teda nech sa vam dobre striela a dupe po ludoch :D ja idem radsej na splinter cella :D
    • co k tobě říct... tipuju věk zhruba okolo 13... 14 let.

Ty že jsi hrál dost dlouho trojku jo a přesto tě to neba - první tvoje blbina. Ty že jsi hrál dost dlouho trojku a nevíš, že SR IV mělo být původně DLC do trojky, poté se z toho vývojáři rozhodli udělat "plnohodnotný" díl - další tvoje blbina, kterou jenom potvrzuješ něčim, čemu se špatně rozumí, přesto to vyzní něco jako že to chápeš jako DLC, viz "jak taky datadisk iba"....

A to že jdeš radši hrát splinter cella, kterej ještě nevyšel... to neni tvoje blbost, to je tvoje ubohost.. pirátíku *7* spíš bych ti doporučil pádit do OBCHODU a KOUPIT si tam nový Šmouly 2.
    • Jack1947
      Splinter brej prekvapil, jinak ano vlastni nazory jsou nej jen ( ne pokazde jsou ty nejspravnejsi).
    • User score na MC většinou lítá 0 nebo 10. To je k ničemu, maximálně posouzení ještli loveři nebo hateři jsou ve větši skupince. Třeba tohle SR4 - 5, 10, 8, 10, 10, 9, 4, 0, 0, 0, 1, 10, 10...
      Ta hra určitě není desítková a určitě není na nulu. Mám pak brát vážně ty osmičky a pětky?

Ať se ti dobře střílí, zabíjí a mučí lidi v SC...:) (stejná logika)
      • ne, ber vazne ten prumer (i to, ze nekomu stoji za to, hlasovat 0 nebo 10 ma svuj vyznam, ale ciste statisticky, cim vic hlasu, tim lepsi vypovidaci hodnota - omezi se vliv extremnich hodnoceni, vetsina lidi chape, aby melo podobny hodnoceni smysl, ze je potreba hodnotit smysluplne)
        • Black_Hand
          a nepremyslel si nad tim co za lidi na metacritic prispiva? to ti uplne zkazi tvou statistickou analyzu. nejde v zadnem pripade o reprezentativni vzorek lidi co by te meli zajimat.
          • reviews 30 (a vsechny nejsou hloupy), ratings 160, to mas potencialne 130 rozumnych, jen linych, mozna i vic *5*
  • PivniSud
    "Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect om*dat pozdravit." Nejsem si jistý, jestli to takhle autor zamýšlel napsat *5*

Při potřebě trochu šílenějšího odreagování, to myslím splní svůj účel.
    • Jack1947
      To urcite, byt jen treba nachvily.
  • cumpi3
    Já očekávám zábavnou oddychovku, tak zklamán snad nebudu *4* BTW. Nebude zde soutěž o tu milionovou edici? *1*
  • Jack1947
    Opet, hlasity ( celkem) nesouhlas i da se rict , respkt 7/10 malo tedy no, mozna kdyz je to pc verze ( ta nemusela uplne vyjit jakto tak byva zvykem) konkurence udelila i tak vic.
    http://www.metacritic.com/game/pc/saints-row-iv Ne nesouhlas stale.
    • user score 6.6, to tiscali jeste nadhodnotilo nebo zaokrouhlilo
    • A proč nereaguješ na text? Že nesouhlasíš s číslem je zcela nulová informace.
      • Jack1947
        S cim souhlasim, nesouhlasim po tom je kazdemu... Protoze kdyz mi najede stranka vidim verdikt, hlavne vsak cislovku, (byt nakonci mozna bych i text cetl) hned.
        • Takže...
          1 - Příspíváš do diskuse, ale vlastně je jedno, co říkáš, protože nijak neargumentuješ.
          2 - Divíš se, že někdo reaguje na tvé prohlášení o nesouhlasu "do toho nikomu nic není", pak je otázka, proč vůbec přispíváš, když vlastně nechceš o tématu mluvit ani svůj postoj vysvětlit? Abys měl lepší pocit, žes něco někam napsal?
          3 - Pokud nesouhlasíš jen kvůli číslu a ani nejsi schopný přečíst text recenze a polemizovat s ním, vlastně máš pravdu, tvůj "názor" mne opravdu nezajímá.
          • Jack1947
            Vydrz se ti musi nechat cece *3*
            Ja jsem mnel na mysli, spise ne argument spatne napsal ale muj nazor a prispevek na ciselne hodnoceni ( jinak tim ze to tu resim budu jen dostavat minusy, jestli ti teda slo o tohle budiz)
            Ano s cislem nesouhlas, tak nesouhlasim s cislem a nebudu vysvetlovat proc. Neukoncime to tu tuhle ¸¸debatu´ ? Oba dva vime, ze k nicemu zdarnemu nedojdeme, a budeme tu mlit kavu dokolecka dokola *15* . Reakce mi nevadi lol jen musi davat nejak smysl, mne pripada ze si jenstoural.
            • Tyvole ty tu mluv něco o dávání smyslu.. Já nevim jestli máš nějakej defekt na mozku, nebo jsi zrovna na crystal methu nebo co, ale ty tvoje příspěvky se nedaj číst, protože je to prostě na hlavu postavený.
          • Jack1947
            Ok, recenzi jsem si precetl a stale nesouhlasim, doufam ze uz mas klid u srdicka, pokusd ne tak uz nevim jak bych vic obhajil svuj vyrok tady. ( mimochodem mne nevadi, reakce na muj argument, jen nemusi nekdo stourat coz ocividne ty delas.)
            • Mne úplně od začátku zajímalo v čem konkrétně nesouhlasíš s textem recenze. Kde se autor podle tebe plete. To by mi přišlo užitečné.

Že mi napíšeš "přečetl jsem a pořád nesouhlasím" je pořád bezcenný výkřik. A nepiš "reakce na můj argument", zatím jsem ani jeden argument od tebe nečetl.
          • Jack1947
            Jen do te doby nez se tu neobejvi, neksdo podobny, jako ty ( myslim ze to je poprve) a zacne to tady pitvat, asi sem to vzal moc zkratka , svuj souhlas pisu vzdy se znamkou, ale ze ses to ty tak si asi tu recenzi prectu no. Doufam ze ti to a tobe podobnym udela radost. Ja se totiz neridim recenzemi - jestli ti to doslo ook.
            • Mě nezajímá čím se řídíš, o tom tu řeč vůbec nebyla. Ty tu vyjádříš nesouhlas s kritikou a pak
              - se divíš, že se někdo ptá s čím konkrétně
              - z tebe vyleze, že jsi vůbec nečetl text a jde ti jen o známku.

Tím pádem má tvé sdělení "nesouhlasím" zcela nulový přínos k čemukoliv. Diskusi, hodnocení, polemice, alternativnímu pohledu na hru. Můžeš ho stejně tak napsat na kus papíru a zmačkat, bude to mít stejný efekt.

OOK, řekl knihovník.
    • Miserius
      Ja zas slysel (u Angry Joea - supr recenze, doporucuji) ze PC verze je na tom jeste dobre oproti konzolím kde to zamrzáva a klesá fps
      • Jack1947
        Tomu neverim, moc ze u konzolovych verzi tedy, jak kterych ( nikam tim nenarazim) by to mrzlo klesani fps bohuzel, se stava zvykem nedostatecnym vykonem - nikoli hrou jako takovou.
        • TheGGG
          AngryJoe recenzuje hry pouze na xboxu, takže pokud mluvil o kolísání fps myslel tuto konzoly a pokud jsou dropy na xboxu tak na 70% budou aj na ps3
          • recenzuje jen na konzole od kdy ? *7*
          • ringmancz
            třeba Dragon Commander hrál na Xboxu že
            • TheGGG
              omg t*post zdejšího stádečka se projevila naplno. Hry co nejsou exklusivně pro PC a jsou na xku hraje AJoe vždy na xku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit